Geçenlerde tvde bir doktor vardı. Sadecebir tane sperm bile bulsak o bize yeterli dedi. Madem öyle bir durumunuz var öyle macunlarla falan vakit harcamayın. Her ay oldu mu olacak mı diye ümit edip yıkılmaktansa kendinizi profesyonel ellere bırakın. İyi bir doktor araştırın öyle gidin.testislerde sperm olabiliyomuş ordan alıp tüp bebek yapcaklarmış
ama doktor görümceme hamilelik oluşması için en az 7 tane yumurta olması gerekiyomuş
eşin içinde bir an önce gidin benceBenim de yakinda 1 yilim dolacak. Evlendikten 1 iki hafta sonra istedik. Ama hala olmadi. Benim cikolata kistlerim varmis. Esim icin maalesef daha vakit bulup da gidemedik.
Ablam daha yeni evli ve onun oldu.
Her seyin bir zamani var. Rabbim kucagimizi doldursun insallah. Allahim isteyen herkese hayırlı saglikli evlatlar versin insallah.
Sifir spermle tüp bebek de olmaz diye biliyorum. Siz baska bir hastanede tekrar yaptirin sperm testini.
doktor bunu görümcem için söylemiş benm için değil doktorlarımız farklı zaten. eşimin durumu genetik alabilir mi acaba diyorum
evet üroloji doktoru söyledi bunları zatenEşin Adam akıllı Üroloji doktoruna gitmeli.. Üroloji doktoruna Gittinizmi? Bu olayda bir mantıksızlık var...
amin canım inşallah rabbim isteyen herkesede bizede versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zormuşkuzum bence onelıkle ıyı guvenılır ve anlayıslı doktor bul cunku ben 16 ayda ılk defa bu ay tedavı olabıldım sureklı bos bos gıttım geldım ondan dıyorum doktor cok onemlı testı baska doktotrada gosterın Allah korusun genetık degıldır ınsallah.esınede sen sımdıden bol bol kecıboynuzu kuru veya pekmez yedır Allahım umutlarımızın karsılıgını muhakkı verecektır amın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?