Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adetin bitince yıkandıktan hemen sonra basla calışmalara...gün aşırı denemekte fayda var...gerçi allah verecekse veriyor denk getirecekse getiriyor..ben16aydır hala bekliyorum insan hemen olacak sanıyor ama kısmet..senin daha az bi süre geçmiş...istersen netten yumurtalama ovulasyon aleti satın al...onunla yumurtlama gününü öğren ilişkiye öyle gir...adetinin ilk gününden basla saymaya 10.ve 17.günleri arasında ilişkiye dikkat et...
yasın 30 üzeriyse bence doktora git yumurta takibine basla sperm testi yaptırın..ama yasın küçükse acelen yoksa 1yıla kadar bekle...inş.bu bekleme süreci biter de hamile kalırız artık..
merhaba kızlar ben nisan 1 den beri korunmuyoruz ama hala hamile degilim son 3 adet trihini biliyorum bir türlü yumurtlama dönemini bulamıyorum ne olur yardımcı olun bana
merhaba kızlar ben nisan 1 den beri korunmuyoruz ama hala hamile degilim son 3 adet trihini biliyorum bir türlü yumurtlama dönemini bulamıyorum ne olur yardımcı olun bana
sagol canım sana şöyle anlatayım son üç at adetlerim 18 agustos 15 eylül ve14 ekim şimdi netten baktım23 ekim ve 28 ekimi gösteriyor genel de de adetim 29 ve 30 gün aralıgında oluyor 5 gün sürüyor
bende hamile olmak isteyenlerdenim Ama olmuyor işte rabbim zamanı var dior sanırım yada olmicak umudum kalmadı artık klomen kullanıyorum 2.ayımdayım cumartesi dr. gidicem bakalım neler olucak neler dicek..
bende hamile olmak isteyenlerdenim Ama olmuyor işte rabbim zamanı var dior sanırım yada olmicak umudum kalmadı artık klomen kullanıyorum 2.ayımdayım cumartesi dr. gidicem bakalım neler olucak neler dicek..
canım sen bu arada ilşkiye gir çünkü senin ne kadar 5 günde bile bitse senin adet aralığı 29 günde oluo ve 14 cıkardın mı 15.gün yumurtlama gününe denk gelio 9 ile 15 günleri arası deneyin...inşallah olurda müjdeli haberini alırız...
peki bir şey daha sormak istiyorum bilgin varsa paylaşırmısın ayın 28'i benim yumurtlama dönemim ben gece yarısı ilişki oldu varsayalım ayın 29''na mı denk geliyor 28 'i mi oluyor yanlışmı düşünüyorum
merhabalar
öncelikle daha fazla beklememeni ve hemen bu ay güzel haberi almanı dilerim.ben 16. ayın sonunda erdim bu mutluluğa.kendini fazla şartlama.yumurtlama günün civarında ilişkiye girin illa gün aşırı diye birşey yok.inanırmısın ben o kadar hesap yaptım ama hiç hesaplamadığım hatta belki haftada bir birliktelik yaşadığım ay hamile kaldım.yani önce allah izin verecek.tabi sen yapılması gereken kontrolleri de yaptır gerisi kısmet.inşallah isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır sürekli dua ediyorum böyle.
canım adet olduğun ilk gün 1. gün olarak geciyo ona göre hesapla...ya illa gece yarısımı beraber olcan ayın 28 yumurtlama günü ise 27 yi 28 e bağlayan gün sabaha doğru ol..sabahları erkeklerde daha fazla istek olur daha dinamik olurlar...ve ilişkiden sonra kalkma yerinden yarım saat 1 saat falan...bacaklarını yukarı doğru kaldır bide...
ay canım benim inşallah hakkına hayırlısı olur bu sitenin bir farkı var hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah hakkımıza hayırlısı olur