Hamile Kalmak İstiyorum:(

Sevtapx

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
16
1
43
selam kızlar. ben aranıza yeni katıldım. 1,5 yıllık evliyim. 7 aydır korunmuyorum. çocuğum olmuyo diye doktora gitmiştim prolaktin (süt hormanlarım) yüksek çıktı ve bana agnucaston verdi ama malesef işe yaramadı. doktor yumurtalıkların çalışması için klomen verdi 2 ay kullanıp tekrar kontrole gelmemi istedi

fakat bundan sonraki süreç hakkında çok fazla bilgim yok tecrübeli arkadaşların yardımlarını istiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.

canım bu konuda bilgim yok çünkü bende bebeğimin olmasını istiyorum bekleyenlerdenım yanı.rabbim sana en kısa zamanda hamile kalmayı nasip eder inşallah

sen kac ay kullandın ilacı benim polaraktin 57 cıktı 8ayda 17diye düştü ilacla stresten uzak durman cok önemli bide gögüslerine dokunmamaya dikkat et canım doktorun bana söyledikleri bunlardı.

benimde prolaktin hormonum 39 cıkmıstı doktorum dostinex dıye ılac vermişti.pazartesı perşembe yarısını içiyodum.ilacım bıttı 3 ay sonra hamıle kaldım.şimdi sabah aksam bebegımı beklıyorum.allah isteyen herkese versın...sakın stres yapma....canım

benim canım çok sıkıldı ama olmuyo diye... strees yapmamak gerekli ama elde değil ki kızlar :KK43: canım hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin rabbim. isteyen herkese versin...

kardecim agnucastonu 3 ay kullandım klomenti yeni verdi daha başlamadım adetin 4. günü başlayacam umarım işe yarar

X