hamile kalmak istiyorum

reyyan25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
1
0
40
merhaba ben yeniyim selmlar.bir yıllık evliyim 7ay hap kullandım 3aydır bıraktım nezaman hamile kalırım yardım edin teşekkürler

merhaba arkadasım...telaşlanma ve stres yapma.hala hapın etkisinde olabilirsn.doğum kontrol hapları 6 aya kadar koruyabilir seni.inşllh en yakın zamanda hayırlı haberi eşine verirsn.allah gönlüne göre versn.takma kafana.:CüvCüv:

slm arkadaşlar bende yeniyim 1 yıllık ewliyim artık bende bebiş istiyorum korunmayı yeni bıraktık inşallah çok uğraşmadan hamile kalırım yaa

hoşgeldin canım , ben bırakır bırakmaz hamile kalmıştım bu birazda denk gelme işi:) eminin en kısa zamanda kalırsın canım

kızlar biliyorum zor ama stres yapmayın çok etkiliyor stresten dolayı salgılanan bir madde spermleri öldürüyormuş
ve daha çok erken daha yolun başındasınız

kızlar bana yzaın.. karaciğer yağlanması var ben de..enzimlerim yüksek. doktor gebelik riskli diyor.. bana bir çare... bu şekilde rahatsızlığı olan böyle bir durumla karşılaşan var mı..bebek istiyorum yaa...

kızlar bana yzaın.. karaciğer yağlanması var ben de..enzimlerim yüksek. doktor gebelik riskli diyor.. bana bir çare... bu şekilde rahatsızlığı olan böyle bir durumla karşılaşan var mı..bebek istiyorum yaa...

hayatım karaciğer yağlanmasını için maydonoz+Limon kürü yapmalısın.bildiğim kadarıyla el ve ayaklarda yanma ve halsizlik yapıyor.onun için sakıncalı görmüştür.
bu kürü yapmanı tavsiye ederim.

A.seslı.slm arkadaslar ben aranızda yenıyım 1968.lıyım ılk evlılıgım 5 yıl surdu cocuk ıstemedım. ıkıncı evlılıgım devam edıyor 10 yıldır.yıne cocuk ıstegımız olmmadı kurtaj var tabı. Bu erteleme 3 yıl oncesıne kadar devam ettı. 3 yıldır yogun mucadele edıyoruz. Dr a gore sorun yok sanırım tek sorun yas ılerlemesı. Ovılasyon monnnnıtoru kullanıyorum yumurtlama sorunu yok. Ama sonucta yok . Artık aklımı kacıracagım. Umudumu kesmek uzereyım. Yardımcı nasıl olabılırsınız....

X