10 günüm geçti hala gelmedi adetimtest yaptım negatif tıp merkezine sordum idrar testi kesin değil kanda baktırmalısınız diyor iyice kafam karıştı ya 2.gün yaptım negatif,5.günü de negatif eee 10.günde artık sonuç kesin gibi bir şey bu ay bitti zaten diğerini bekleyeyim oldu olacak
kızlar çok teşekkürler desteğiniz için. ama kesin karar verdim ikinci adete kadar birşey yaptırmıycam varsa gelmez zaten adet, bugün 11 gün.
talitancım bende zaten çikolata kisti var, imkansızlıklarımı zorluyorum ben dr hamile kalmaya çalış kalamazsan tedaviye başlarız dedi 2 yıl geçti daha ne kadar beklemek gerekiyorsa artık orasıda muamma hayırlısı olsun adımıza inşallah biraz sakinleşmeye ihtiyacım var sanırım yoksa bebek bebek diye kafayı yiycem rabbimin gücüne gidicek valla doğru yer ve zamanada, sağlıkla ve hayrıyla gelsin oluruna bıraktım stres yapmak istemiyorum en iyisi tadını çıkarmak sanırım bu sürecin ama kıslar olurda güzel bir haber alırsam ilk burda duyurucam sözüm olsun.
ya lütfen banada yardımcı olunca..bızde yenı karar verdik eşimle.fakat eşim içime boşaldıktan sonra menı geri cıkıyo??anlamadıkkk hiçç.bu normal mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?