Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende eylul sonundan beri ugrasıorum yani 3 ay bitti. ankarada tavsiye edebileceginiz bi dr var mı? ben kana baktırmıstı. hemoglobin troit falan onlar normal ama rahime hic baktırmadım

canım bende senin gibi anne olmak çok istiyorum ama yapacağimiz tek bişey var sabırlı olmak ve beklemek zaman en güzel ilaç

10 günüm geçti hala gelmedi adetim test yaptım negatif tıp merkezine sordum idrar testi kesin değil kanda baktırmalısınız diyor iyice kafam karıştı ya 2.gün yaptım negatif,5.günü de negatif eee 10.günde artık sonuç kesin gibi bir şey bu ay bitti zaten diğerini bekleyeyim oldu olacak

arkadaşlar bugün doktora gidiyorum ve çok korkuyorum kötü birşey çıkıcak diye ne yapcaklar ne diycekler ne yapcam bilmiyorum bu ilk muayenem olcak çünkü

arkadaşlar merhabe bende bu siteye yeni katıldım bende2 senelık eviliyim bir sefer hamile kaldım ama bebegimi düşürdüm ama çok istiyorum doktor belkı bu ay hamile kalabilirsin dedi bakalım rabbimden hayırlısı ama şuanda sadece gögüslerimde hafif bi agrı var ve adetime 5 gün kaldı hayırlısı inşallah allah tüm bebek isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah...

caim benim hemen doktora git kis olmasin sonra,

benim bu son reglimde önce agrilarim geldi regl gec geldi ama tam anlamiyla hasta olmadim agrilarim arttikca artti bayramin ilk günü agrimdan kizima bagiriyordum ertesi günü dooktora gittim doktor yumurtaliklarima bakti monütörü bana dogru cevirdi bak dedi, tabi adam almanca konusuyor bende biraz anliyorum bende bakiyorum ne gösterecek yoksa hamilemiyim diye, bak 3 santim kis var dedi hayallerimin pembesi gitti tozu kaldi tabi, sevincin yerini korku aldi bende öyle ögrenmistim kücück yavrucugum kistimi, onun icin git diyorum doktora

macigstar kan tahlilinde bhcg ye baktır....idrar testlerine güvenme..ben idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm amakanda bebek falan yoktu....inşallah hamilesindir....

kızlar çok teşekkürler desteğiniz için. ama kesin karar verdim ikinci adete kadar birşey yaptırmıycam varsa gelmez zaten adet, bugün 11 gün.

talitancım bende zaten çikolata kisti var, imkansızlıklarımı zorluyorum ben dr hamile kalmaya çalış kalamazsan tedaviye başlarız dedi 2 yıl geçti daha ne kadar beklemek gerekiyorsa artık orasıda muamma hayırlısı olsun adımıza inşallah biraz sakinleşmeye ihtiyacım var sanırım yoksa bebek bebek diye kafayı yiycem rabbimin gücüne gidicek valla doğru yer ve zamanada, sağlıkla ve hayrıyla gelsin oluruna bıraktım stres yapmak istemiyorum en iyisi tadını çıkarmak sanırım bu sürecin ama kıslar olurda güzel bir haber alırsam ilk burda duyurucam sözüm olsun.

merhaba kızlar bende beklıyorum hamile kalmayı sızın gıbı inşallah hepimiz topaç topaç oluruz :) :CüvCüv:

12.günde adetim geldi

yine hamile değilim,yıldır olamadığı gibi.herşeye kırgınım,üzgünüm işte allah isteyen herkese versin kızlar ben artık bu konuda sustum.

Magıc star Canım bak ben de ankaradayım ben de 6.seferdır istiyorum daha doktora bıle gıtmedım cunku haftaya 9.ayımız evlenme tarıhı olarakk..... daha erken dıye dıye aylar gecıyor..üzülmemek cook zor.. ben de cok üzülüyorum ama aklımı baska seylerle mesgul edıyorum

arkadaşlar bende çok istiyorum birinci aşılamam başarısız ama iaşallah buay hamile kalrım biraz şüpheleniyorum göğüslerim çok acıyor hemde uçları birfikri olan varmı

Nagihan cım beklemek dışında care yok.. regl günün gelince hemen test yaparsın

ya lütfen banada yardımcı olunca..bızde yenı karar verdik eşimle.fakat eşim içime boşaldıktan sonra menı geri cıkıyo??anlamadıkkk hiçç.bu normal mııı

Merhaba arkadaşlar bende 5 aydır uğraşıyorum 1hafta önce hsg çektirdim doktor hsg den sonraki 3 ay hamile kalma şansı yüksek oluyo dedi ümitlendim ama ümitlenmektende korkuyorum hayal kırıklığı daha büyük oluyo bide arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim.biz yumurtlama günlerinde çalışma yapıyoruz eşim antibiyotik kullanıyo dişinde bi problem var acaba bu antibiyotik sorun yaratırmı bebekle ilgili yani bebek yok ama :)

Merhaba Arkadaşlar Bende Sizler Gibi Çok Hamile KAlmayı İstiyorum Hemde Çok ARtık Sabredemiyorum Sürekli Aglıyorum ve Korkuyorum Piskolojim Bozuldu Sinirlerim Yıprandı Ne Olur Herkez Herkez İçin dua Etsin Bizlerin duasına ihtiyacımız var..

Arkadaslar moralinizi yuksek tutun ve cok dusunmemeye takinti haline getirmemeye calissin.. Bizde bu ay denemeye basladik..hayirlisi artik

ya lütfen banada yardımcı olunca..bızde yenı karar verdik eşimle.fakat eşim içime boşaldıktan sonra menı geri cıkıyo??anlamadıkkk hiçç.bu normal mııı

kıyamam sana ya sende yenisin galiba benim gibikaydirigubbakcemile3 normal tabikide canım benim:teselli: tabikide geri çıkacak ama ne kadar geç o kadar iyi tabirini kullanarak ayaklarını yukarı kaldır, kalçanın altına yastık koy ve asla vaginal duş yapmayasakkelime tamam mı?? böylelikle spermlerin içeride kalmasına yardımcı olmuş olursun sonra da Allahın izniyle hamiş olursunnnnnnnnn:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…