yardımlarınız için sağolun yani kızlar
merhaba kızlar,
bizde çocuk istiyoruz fakat olmuyo, ikimiz de de sorun yokmuş ama ne biliyim çok kafama takmamaya çalışıyorum fakat nasıl takmam, tv de reklamlar da bile bebiş ve anneleri gösteriyolar, bi de çevre baskısı var tabii.Ama eşim de ben de çok seviyoruz bebekleri.Eşimin biraz sperm sayısı düşük çıktı, keçi boynuzu çayı içiriyorum umarım işe yarar, 1 yıldır deniyoruz.allah hayırlısını verir inşallah ne diyelim...sevgiler:teselli:
kızlar iki yıldır evliyim ve bebek istiyoruz henüz nasip olmadı her ay test yapmaktan artık iflahım kesildi hayalkırıklığımı tahmin edemezsiniz, çikolata kistim var ama bir ihtimal deyip allah a sığınıp çabalıyorum yine anne olmak için.. size sorum şu; adetim düzenli kasım 22 de adet oldum 6 aralık ta böbreklerimden rahatsızlandığım için dr gittim bir sürü tahlil yaptılar röntgen,idrar ve kan tahlili bu ay adetime 4 gün var olsaydı o tahlillerde çıkarmıydı ne olur fikir verin artık CADIARZU test yapmamak için kendimi zor tutuyorum çıkar yada çıkmaz bilmiyorum ama bir hayalkırıklığına daha gücüm yok fikirlerinize ihtiyacım var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?