Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

magicstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar iki yıldır evliyim ve bebek istiyoruz henüz nasip olmadı her ay test yapmaktan artık iflahım kesildi hayalkırıklığımı tahmin edemezsiniz, çikolata kistim var ama bir ihtimal deyip allah a sığınıp çabalıyorum yine anne olmak için.. size sorum şu; adetim düzenli kasım 22 de adet oldum 6 aralık ta böbreklerimden rahatsızlandığım için dr gittim bir sürü tahlil yaptılar röntgen,idrar ve kan tahlili bu ay adetime 4 gün var olsaydı o tahlillerde çıkarmıydı ne olur fikir verin artık CADIARZU test yapmamak için kendimi zor tutuyorum çıkar yada çıkmaz bilmiyorum ama bir hayalkırıklığına daha gücüm yok fikirlerinize ihtiyacım var???

Bence de günün geçmeden yapma testi çünkü gün geçmeden çok nadir çıkıyo hatta çıkmıyo bile günün geçsin öyle yap inş hamilesindir allah dualarını kabul etsin

canim ben de 3 aydir istiyorum sabirsiz olup gunum gecmeden yapiyorum hep ama negatif cikio surekli :S bu ayda yaptim. simdi yapmiyorum adetim gecerse yapicam. ama bunu nasil uygulayabilirim bilmiorum ovulasyon testi alicam internetten daha yardimci olur die istersen sende dene.

allah dualarınızı kabul etsin kızlar ama gününüz geçsin öyle yapınn inş iki çizgiyi görürsünüzzzz

canım sakın umudunu kaybetme,inş Allahım tüm bebek isteyenlere nasıp eder.seni anlayabiliyorum.İNŞ en kısa zamanda hamiş kalırsın alırız güsel haberini.Allah dualarını kabul etsın.öptümm

Kızlar gününüz geçmeden yapmayın.. Boşuna test ve MORAL İsrafıı... hepimiz aynı durumdayız..

ben de her ay tam test yapıcam alıyorum... ve kırmızı kartt..

çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için bugün adet günüm henüz birşey yok. ama fazlada ümitlenmek istemiyorum hayalkırıklığı beni çok sarsıyor. bu arada geçen gün kk da belirtilerde okuduğum bir yöntem kafamı çok karıştırdı hani şu rahmi parmağınızda kontrol edin falan diyordu ya eğer gebelik varsa rahim boş olurmuş falan ona taktım. bu ne kadar doğru bir bilginiz var mı yaptığım yanlış olmasın allah korusun

canım aynen senin gibiyim hera ay bi hüsran yaşıyoruz.. Ama yaradanın her işinde bir hayır vardır inşalllah bebelerimiz yaradanımın nasip eylediği zamanda gelecekler...

canım inşallah bende bugün beklemedeyim her an yok akıntı var mı, yok lekelenme olacak mı yok adet gelecek mi?? sadece dua ediyorum allahım hayrıyla birlikte nasip et diye :Saruboceq: allahım evlat isteyen herkese bu mutluluğu tattırsın inşallah gerçekten iyice psikolojim bozuldu sabır allah böyle imtihan ediyor demek bizi de a.s

merhaba kızlar,
bizde çocuk istiyoruz fakat olmuyo, ikimiz de de sorun yokmuş ama ne biliyim çok kafama takmamaya çalışıyorum fakat nasıl takmam, tv de reklamlar da bile bebiş ve anneleri gösteriyolar, bi de çevre baskısı var tabii.Ama eşim de ben de çok seviyoruz bebekleri.Eşimin biraz sperm sayısı düşük çıktı, keçi boynuzu çayı içiriyorum umarım işe yarar, 1 yıldır deniyoruz.allah hayırlısını verir inşallah ne diyelim...sevgiler:teselli:

canım bu kadar taktığımız için olmuyor ya zaten bunu biliyoruz ama uygulayamıyoruz. allahım sadece senden hayırlısını diliyorum, inşallah kızlar rabbim kucağımız boş koymasın

bugün üçüncü gün adetim gecikeli dün akşam dayanamayıp bir test yaptım negatif, belki henüz erkendir umuduyla on günü bekliycem gelmezse tabi

allahım hayırlısını ver

Canım bende senin gibi adet görsemde tes yapıyordum 4 senedir uğraşıyoruz kasım ayında da aşılama yaptırdım tutmadı nasip değilmiş

selam arkadaşlar bende 5 aylık evliyim ve henüz benimde bebeğim yok
har ay ümitle bekliyorum kafama takmayayım diyorum ama olmuyo aklımdan hiç çıkmıyor olmayıncada hüsrana uğruyorum ama her ay yine ümitle bekliyorum yarın son günün bekelyiş için yarında hasta olursam yine hüsran yine yeni bir ümit için beklemek ....Allahım sen herşeyin en güzelini bilirsin .enkısa zamanda çocuksahibi olmayı isteyen bizkadınları bebişlerimize kavuşturRabbim

4.günüm bugünde olmadım ama kararlıyım 10.güne kadar yapmayacağım bir daha test. sonra da kan tahlili yaptıracağım antibiyotik kullanmıştım belki onun etkisi ama inşallah değildir bilmiyorum umutla ve inatla bekliyorum allah hayırlısını versin tüm evlat isteyenler :Saruboceq:

bende eyülden beri daha reglime 10 gün kala test yatırıyodum düşünsene maddi manevi kayıp...
çöküyordum her ay.
bu ay biraz daha sabırlıyım 3 gün var ama kendimle savaşıyorum hayır artık kan vermeyeceğim diye.aslında bu ay geçsin diyorum çünkü eyllde bütünleme sınavları var.bak neler düşünüyorum değilmi?
arkadaşım.sonuçta reglin geçmiş dayanamıyorsan git 3 ytl ye idrar testlerinden al ama onu beklemek ayrı bir eziyet.
maddi açıdan bir sıkıntın yoksa yaptır kan testini ben artık takmıyorum 3-4 ay bunalıma girdim olmayacakmı acaba diye.ama düşünsene 10 yıldan sonra çocuk sahibi olan insanlar var bu memlekette.diyorumki hayırlı bir evlat olmayacak belki allah o yüzden vermiyor...sende kendine savunma mekanizmaları geliştir.
üzme kendini dayanabilirsen 30 unu bekle beraber gidelim kan tahliline :)
tabi ben o arada sana regli oldum diyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…