Hamile kalmak istiyorum

umutlabekleme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
12
0
1
27
merhabalar, kızlar bu ay ovülasyon testi yaptım renk koyulaştı ancak Pik olmadan geri silik oldu doktora gittim bana İlunga f vitamin verdi. Yumurta rezervin düşük ve zayıflaman gerekiyor dedi aranızda bu vitamini kullanan var mı pcos demedi çikolata kistin var 4,5 cm dedi ne yapmam gerekiyor böyle olup hamile kalan var mı

merhabalar, kızlar bu ay ovülasyon testi yaptım renk koyulaştı ancak Pik olmadan geri silik oldu doktora gittim bana İlunga f vitamin verdi. Yumurta rezervin düşük ve zayıflaman gerekiyor dedi aranızda bu vitamini kullanan var mı pcos demedi çikolata kistin var 4,5 cm dedi ne yapmam gerekiyor böyle olup hamile kalan var mı
İlunga f vitaminden bende kullanıyorum 3.kutuya geçiyorum az kaldı 2.kutuda Ama biturlu hamilelik olmadı Siz hamile kalabildinizmi durumunuz ne şu anda

Hayır yapmadım test, adetim düzenlidir uygulamada yazan tarihten 1-2 gün önce olur ama hiç gecikme olmazdı ilk defa başıma geliyor anlamadım korkuyorum da negatif görürsem diye
Hadi inşallah hamilesindir valla bana olmuş gibi seviniyorum Allah gönlümüze göre versin

Ben 28 yaşında siz kaç yaşındasınız Evet baktırdım pcos dediler Bide bu ay çatlıyor diğer ay catlamiyor demişti doktor Siz hormonlariniza baktirdiginizda ne dedi doktor
Ben premium kullanmıyorum ikiside ücretsiz benim, siz kaç yaşındasınız hormonlarınıza baktırdınız m

Ben 28 yaşında siz kaç yaşındasınız Evet baktırdım pcos dediler Bide bu ay çatlıyor diğer ay catlamiyor demişti doktor Siz hormonlariniza baktirdiginizda ne dedi doktor
Bende 97liyim 😂 bana çikolata kistin var dedi zayıflaman lazım dedi ilunga F verdi kullan inositol zayıflamana yardımcı olur dedi. Fsh yüksek olduğu için yumurta rezervi azalıyor dedi

Hmm anldm bu kilo vermeyede yardımcı olurmuki ilunga f Benimde değerler biraz yüksek çıkınca pcos dedi

Nasil güzel sende pcos yokmuş gozunaydin
Kistte geçer doğum kontrol ilacı falan vermedimi Benimde kist vardı yumurtalikta ama doğum kontrol ilacı icince elhamdülillah bitti seninde geçer Kaç kilosunki Verebildinmi kilo

Nasil güzel sende pcos yokmuş gozunaydin
Kistte geçer doğum kontrol ilacı falan vermedimi Benimde kist vardı yumurtalikta ama doğum kontrol ilacı icince elhamdülillah bitti seninde geçer Kaç kilosunki Verebildinmi kilo
Daha yeni kullanmaya başladım bende ilunga f verdi sadece, doğum kontrol vermedi çocuk yapmayı dene dedi

Back
X