Hamile kalmak istiyorum

mavilimmi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
351
121
25
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. 9 aydır evliyim hiç korunmadik ama hala hamile kalamadim kadın doğum doktoruna gittim ve her şeyi normal olduğunu söyledi bana hiçbir sorun olmadığını söyledi ona rağmen gebe kalamiyorum 1 yılın dolmasını bekliyoruz eğer olmazsa ikimizde gorunucez doktors tavsiyeleriniz nelerdir siz hamile kalmak için büyük bir çaba harcadınız mi benim gibi?

Avulasyon denemedik hiç ama yumurtlama günlerimi biliyorum düzenli olduğu için hep onlara göre deniyoruz ama

Evet herşeyi yaptım. En son anestezili rahim filmi de çekildim. Tüpler de açıkmış. Rabbime bıraktım stres de çok etkili. Her ne kadar stres yapmayın diyecek olsam da biliyorum elde değil. Düşünmeden edemiyoruz. 15-16 ay oldu hala bekliyorum. Yeter ki sağlıkla hayırla gelsin bekleriz üzülmeyin olacak birgün

Allah yardımcımız olsun inşallah en kısa zamanda müjdeli haberi aliriz

Merhaba, şimdiden hayırlı olsun :)

Biz de iki yıllık evliliğimizin ardından çocuk sahibi olmaya karar verdik. Bu ay ilk kez, yanlış hesaplamadıysam tam yumurtlama gününde korunmasız bir ilişkimiz oldu. Onda da çok bilgili olmadığım için beş dakika ya uzandım ya uzanmadım, banyoya koştum. Oysa herkes yarım saat uzanın diyor.. Aslında yumurtlama gününün üç gün öncesi ile üç gün sonrası aralığında gün aşırı deneriz diye planlamıştık, ancak bazı aksilikler oldu, hayırlısı böyleymiş diyelim :)

İnsan çok heyecanlanıyor ama ilk aydan gebe kalma oranı %10-15 aralığındaymış. Ben de regle gün sayıyorum heyecanla, vücudumda değişiklik tespit etmeye çalışıyorum, forumlarda geziyorum sürekli.. :) Bu oran aydan aya artıyormuş, ancak bir yıl dolmadan endişeye gerek yok diyor doktorlar.. Sağlıklı olmanıza çok sevindim. Bazı arkadaşlarımın da belirttiği gibi, eşinizin sperm sayımı yaptırması sizin için faydalı olabilir. Bir de her gün ilişkiye girmek sperm sayısını azaltıyormuş, aralıklarla ilişkiye girmek en doğrusu deniyor.

İnşallah güzel haberler alırız en kısa zamanda :)

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz burada müjdeyi veririz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…