Kendiniz için gittiniz ve bir sorun yok dediğinize göre eşiniz için de gitmeyi deneseniz? Her zaman kadından kaynaklı problemler olmuyor erkeğin sperm kalitesi ve sayısı gibi birçok faktör de çok önemli.
Çabalar harcamak ne kelime senelercee uğraşlar tedaviler daha neler neler yaptık biz .. ama sizin daha çok yeni 1 sene olmamış bile. Ama eğer çok istiyorsanız başka bir doktora gidip bir senemiz doldu diyip işlemlere başlaya bilirsinizArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. 9 aydır evliyim hiç korunmadik ama hala hamile kalamadim kadın doğum doktoruna gittim ve her şeyi normal olduğunu söyledi bana hiçbir sorun olmadığını söyledi ona rağmen gebe kalamiyorum 1 yılın dolmasını bekliyoruz eğer olmazsa ikimizde gorunucez doktors tavsiyeleriniz nelerdir siz hamile kalmak için büyük bir çaba harcadınız mi benim gibi?
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Aslında evlenmeden önce istemiyorum diyordum fakat zaman ilerledikce annelik duygusu içime girmeye başladıÇabalar harcamak ne kelime senelercee uğraşlar tedaviler daha neler neler yaptık biz .. ama sizin daha çok yeni 1 sene olmamış bile. Ama eğer çok istiyorsanız başka bir doktora gidip bir senemiz doldu diyip işlemlere başlaya bilirsiniz
Hareket etmiyorum bacaklarımı da havada tutuyorumKolay hamile kalma pozisyonlarını uygulaman gerek bir de eşin içine boşaldıktan sonra yarım saat kadar hareket etmemen gerek.
bir de doggy pozisyonu var ama o pozisyonda iken popon yukarıda göbek ve göğüslerin olabildiğince aşağıda olacak, eşinin spermleri tam karnına hareket edecek şekilde olacak, hatta bunla ilgili bir kadın doğum uzmanı bir kadın ile bunu anlatmıştı videoda, sana onu gönderebilirim veya linkini bulabilirsem.Hareket etmiyorum bacaklarımı da havada tutuyorum
Bende öyle ilk başlarda istemiyorum en az iki sene yapmam demiştim ama sonradan anne olmak için nelerimi verirdim, yeterki hamile olduğumu öğreneyim de öleceksem ondan sonra öleyim diyodum.. senelerce tedavi oldum aşılamalar yaptırdık olmadı artık son çare tüp bebek dedi doktor başka yolu yok normal olmaz dedi, bende umudumu kestim olmiycak herhalde benim çocuğum dedim tedaviyi bıraktım. 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallahAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Aslında evlenmeden önce istemiyorum diyordum fakat zaman ilerledikce annelik duygusu içime girmeye başladı
Bende öyle ilk başlarda istemiyorum en az iki sene yapmam demiştim ama sonradan anne olmak için nelerimi verirdim, yeterki hamile olduğumu öğreneyim de öleceksem ondan sonra öleyim diyodum.. senelerce tedavi oldum aşılamalar yaptırdık olmadı artık son çare tüp bebek dedi doktor başka yolu yok normal olmaz dedi, bende umudumu kestim olmiycak herhalde benim çocuğum dedim tedaviyi bıraktım. 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Rabbim bütün isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah
Eşinizin sonuçlarına göre bunları sorgulamalısınız. En acilinden o da test vermeli. Ayrıca folik asite de başlasanz ovülasyon da yapsanız hala bir belirsizlik var. Ben de evleneli 8 ay olmuştu hamile kaldım. Kafaya takmayınca çok rahat oluyor. Güzel haberler alırsınız inşallah.Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. 9 aydır evliyim hiç korunmadik ama hala hamile kalamadim kadın doğum doktoruna gittim ve her şeyi normal olduğunu söyledi bana hiçbir sorun olmadığını söyledi ona rağmen gebe kalamiyorum 1 yılın dolmasını bekliyoruz eğer olmazsa ikimizde gorunucez doktors tavsiyeleriniz nelerdir siz hamile kalmak için büyük bir çaba harcadınız mi benim gibi?
İnşallah güzel haberler alirizBenimde eşiminde hiçbir problemi yok bu arada tüm gerekli kontrol testler yapıldı, takviyr olarak prowomen kullanıyorum 3. Ayım. Bu ay da kendim folik asit başladım doktorum gerek görmemişti prowomende var diye ama ben kendim aldıö içiyorum
Doktorlar 1 yıl dolmadan müdahale etmiyolarEşinizin sonuçlarına göre bunları sorgulamalısınız. En acilinden o da test vermeli. Ayrıca folik asite de başlasanz ovülasyon da yapsanız hala bir belirsizlik var. Ben de evleneli 8 ay olmuştu hamile kaldım. Kafaya takmayınca çok rahat oluyor. Güzel haberler alırsınız inşallah.
Hanımefendi müdahale edilsin demiyorum zaten. Ben evlendiğim ay kontrol amaçlı eşimle gittim doktora bana çocuğun olmaz demişti endokrin uzmanım diye. Eşim de sperm testi verdi sağlıklı mıyım çocuk düşünüyoruz dedi ve 4 günlük perhizden sonra verdi. Doktor yapamam diyemez böyle bir şey yok. Doktorunuzu değiştirin o zaman. Mecbursunuz bunu vermeye çünkü tek taraflı düşünüyorsunuz. Eşinizin sperm hızında ya da kalitesinde bir sorun varsa erkenden müdahale ediyorlar o zaman. Başka bir ürolog bulun ve eşinizi gönderin.Doktorlar 1 yıl dolmadan müdahale etmiyolar
ovulasyon testleri kullandın mı en azından hamgi günler çatlama oluyor görürsün o şekilde daha kolay olur. İlişkiden önce sperm kalitesini artırmak muz bitter çikolata yapıyomuş.. en azından senen dolana kadar bunlarıda denemiş olursunHareket etmiyorum bacaklarımı da havada tutuyorum
Bende 9 aydir evliyim bende doktora gittim esimde hic bir sorun yok ikimizdede ama bende hamile kalamiyorum. Ovulasyon testleri farkli pozisyonlar 1 gun yap bir yapma yada 2-3 gun bir yaparak herseyi denedik ama olmadi olmuyor bakalim bir gun nasip olacak miArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. 9 aydır evliyim hiç korunmadik ama hala hamile kalamadim kadın doğum doktoruna gittim ve her şeyi normal olduğunu söyledi bana hiçbir sorun olmadığını söyledi ona rağmen gebe kalamiyorum 1 yılın dolmasını bekliyoruz eğer olmazsa ikimizde gorunucez doktors tavsiyeleriniz nelerdir siz hamile kalmak için büyük bir çaba harcadınız mi benim gibi?
Eşiniz de görünsün doktora belki ondan dolayı da olabilir ondada problem yoksa vaktini bekliyor bebiş demekkiArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım faydasını göreceğimi düşünüyorum. 9 aydır evliyim hiç korunmadik ama hala hamile kalamadim kadın doğum doktoruna gittim ve her şeyi normal olduğunu söyledi bana hiçbir sorun olmadığını söyledi ona rağmen gebe kalamiyorum 1 yılın dolmasını bekliyoruz eğer olmazsa ikimizde gorunucez doktors tavsiyeleriniz nelerdir siz hamile kalmak için büyük bir çaba harcadınız mi benim gibi?