• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 2 senelik evliyim.Biz de 1 yıl boyunca sıkı bir şekilde korunduk.Korunmayi bıraktıktan sonra 5-6 ay kadar olmadi doktora gittim hormonlarını baktı alttan yumurtaları kontrol etti hiçbir sıkıntı yok ama yumurtalıkların 14 cm dedi çatlaması için 18 cm olması gerekiyormuş 1 senenin tamamlanması bekle olmazsa tekrar gel çatlatma iğnesine başlarız dedi.Ben de sizin gibi her ay hamile kaldım hissine kapılıp sonunda üzülüyordum. Ama geçen ay yaklaşık 1 sene dolduğu zaman yumurtlama gününde hiç olmadığı kadar akıntım oldu kesin yumurtalar çatladı dedim ve o günü değerlendirdik şimdi 6 haftalık hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Yani demem o ki korunan arkadaşların 1 yıl beklemesi stres olmamaları daha iyi olur yumurtaların kendine gelmesi zaman alıyor. Geç olsun güç olmasın darısı isteyen herkese olsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Ya sağ Salim büyütürsün bebeğini 😍 ben soğan suyuna başlıycam adetim bitince bakalım önümüzde ki aya bende bu güzel haberi vericem inş burdan

Istagramda Birgebeningünlüğü var ,hatta youtubda ,adet söktürücü ve yumurtlama masajları da var ,takip edin isterdeniz ,jendi markası olan ovs. Testleri de var .Arada canlı yayın yapıypr kadın doğum doktorları ile soru cevap .Ben de yeni keşfettim tavsiye ederim,hatta kolay hamile kalmak için en iyi yöntem yüz üstü birliktelik ve sonrası yüz üstü 15,20 dk uzanmak.
Hergün Farklı birşey arıyorum 🙂 teşekkür ederim bilginiz için

Benim 8 yasinda kizim var oda 7.ayda hamile kalmıştım şimdi 2.çocuk yapmaya karar verdik 2.ay oldu bakalim kac ay sonra hamile kalırım bilmem bu arada 1.çocuk öncesi de hic bi sorun çıkmamıştı demekki geç olacak allah hayirlisini versin
İnş olur istediğiniz zaman bende soğan suyunu deniycem bakalım

Back
X