- 27 Kasım 2020
- 1.117
- 1.328
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tatlikavun
Gittim ultrasonla baktı her şey normal yaşınız genç 1yıla kadar deneyin yine olmazsa gelin dediSende çok kafaya takanlardansın o zaman doktora gittin mi canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim ultrasonla baktı her şey normal yaşınız genç 1yıla kadar deneyin yine olmazsa gelin dediSende çok kafaya takanlardansın o zaman doktora gittin mi canım
Göğüslerim çok ağrıyor hemde yaklaşık 10 gündür normalde adete bir gün kala ağrırdı arasında uçurum fark var zaman olarak. Göğsümdeki kahverengi kısım büyüdü iyice, kasıklarım sızlıyordu mide bulantısı duygusallık hepsi vardı. Ama test yapıyorum negatif çıkıyor şimdi adetime 3 gün var ama kesin adet olacağım yani otururken kalçamdan ağrı giriyor sızlıyor. Gerçekten bu kadar belirti neden var o zaman diye ağladımKesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişim
Aynen bunay bende de cok önce başladı göğüs ağrısı ama adete yakın azaldı ve adet oldumGöğüslerim çok ağrıyor hemde yaklaşık 10 gündür normalde adete bir gün kala ağrırdı arasında uçurum fark var zaman olarak. Göğsümdeki kahverengi kısım büyüdü iyice, kasıklarım sızlıyordu mide bulantısı duygusallık hepsi vardı. Ama test yapıyorum negatif çıkıyor şimdi adetime 3 gün var ama kesin adet olacağım yani otururken kalçamdan ağrı giriyor sızlıyor. Gerçekten bu kadar belirti neden var o zaman diye ağladım
Devlete mi gittin özele mi eşinizde görünmeli bana doktor femara ilacı verdi bekle demedi hiç özele gittimGittim ultrasonla baktı her şey normal yaşınız genç 1yıla kadar deneyin yine olmazsa gelin dedi
Kan testi yaptır değerlerine baktır benceGöğüslerim çok ağrıyor hemde yaklaşık 10 gündür normalde adete bir gün kala ağrırdı arasında uçurum fark var zaman olarak. Göğsümdeki kahverengi kısım büyüdü iyice, kasıklarım sızlıyordu mide bulantısı duygusallık hepsi vardı. Ama test yapıyorum negatif çıkıyor şimdi adetime 3 gün var ama kesin adet olacağım yani otururken kalçamdan ağrı giriyor sızlıyor. Gerçekten bu kadar belirti neden var o zaman diye ağladım
Kan testi yaptır değerlerine baktır bence
Özele gitmiştim eşim daha yolun balındayız acele etme diyor klasik erkek işteDevlete mi gittin özele mi eşinizde görünmeli bana doktor femara ilacı verdi bekle demedi hiç özele gittim
Ay o zaman bende kesin olacağım adet, benimde azalmaya başladı ve adete 3gün varAynen bunay bende de cok önce başladı göğüs ağrısı ama adete yakın azaldı ve adet oldum
Adetin 3. Günü gidin mutlakaAy o zaman bende kesin olacağım adet, benimde azalmaya başladı ve adete 3gün var
Evet 3. Günü gitmelisinkadın doğuma adetin 3.günü mü gitmeliyim ? Bu ay kafamdan atıp başka şeyler düşünerek sadece zevk almak için eşime yaklaşacağım yine olmazsa giderim artık..
Evet o gün giderseniz daha net gözüküo rahim yumurtalıkkadın doğuma adetin 3.günü mü gitmeliyim ? Bu ay kafamdan atıp başka şeyler düşünerek sadece zevk almak için eşime yaklaşacağım yine olmazsa giderim artık..
19 aydir deniyoruz bu ay olacak diye diye 19 ay oldu hayırlısı inşallah sebebsiz infertilite bizim ki 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılamaya geçtik
Ben asilama olacam şuan yumurtaların büyümesini bekliyorumah benimde tam 19 ay oldu.. ama ben denemedim ne klomen ne çatlatma ne aşılama ne tüp.. çünkü onları deneyince de negatif olacak diye korkuyorum ona gücüm yok
Benim 8 yasinda kizim var oda 7.ayda hamile kalmıştım şimdi 2.çocuk yapmaya karar verdik 2.ay oldu bakalim kac ay sonra hamile kalırım bilmem bu arada 1.çocuk öncesi de hic bi sorun çıkmamıştı demekki geç olacak allah hayirlisini versinEşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Ben asilama olacam şuan yumurtaların büyümesini bekliyorum
Istagramda Birgebeningünlüğü var ,hatta youtubda ,adet söktürücü ve yumurtlama masajları da var ,takip edin isterdeniz ,jendi markası olan ovs. Testleri de var .Arada canlı yayın yapıypr kadın doğum doktorları ile soru cevap .Ben de yeni keşfettim tavsiye ederim,hatta kolay hamile kalmak için en iyi yöntem yüz üstü birliktelik ve sonrası yüz üstü 15,20 dk uzanmak.Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi