• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişim
Göğüslerim çok ağrıyor hemde yaklaşık 10 gündür normalde adete bir gün kala ağrırdı arasında uçurum fark var zaman olarak. Göğsümdeki kahverengi kısım büyüdü iyice, kasıklarım sızlıyordu mide bulantısı duygusallık hepsi vardı. Ama test yapıyorum negatif çıkıyor şimdi adetime 3 gün var ama kesin adet olacağım yani otururken kalçamdan ağrı giriyor sızlıyor. Gerçekten bu kadar belirti neden var o zaman diye ağladım

Göğüslerim çok ağrıyor hemde yaklaşık 10 gündür normalde adete bir gün kala ağrırdı arasında uçurum fark var zaman olarak. Göğsümdeki kahverengi kısım büyüdü iyice, kasıklarım sızlıyordu mide bulantısı duygusallık hepsi vardı. Ama test yapıyorum negatif çıkıyor şimdi adetime 3 gün var ama kesin adet olacağım yani otururken kalçamdan ağrı giriyor sızlıyor. Gerçekten bu kadar belirti neden var o zaman diye ağladım
Aynen bunay bende de cok önce başladı göğüs ağrısı ama adete yakın azaldı ve adet oldum

Kan testi yaptır değerlerine baktır bence

Sağlık ocağı korona aşısı yaptıkları için kan testi yapmıyormuş hastanede çok uzak evime bende o yüzden evde bekliyorum malesef erken gebelik testi yaptım adete 5gün kala negatifti şimdi 3gğnüm var ama kesin olucam bence. Çünkü belirtiler azalmaya başladı

kadın doğuma adetin 3.günü mü gitmeliyim ? Bu ay kafamdan atıp başka şeyler düşünerek sadece zevk almak için eşime yaklaşacağım yine olmazsa giderim artık..

kadın doğuma adetin 3.günü mü gitmeliyim ? Bu ay kafamdan atıp başka şeyler düşünerek sadece zevk almak için eşime yaklaşacağım yine olmazsa giderim artık..
Evet o gün giderseniz daha net gözüküo rahim yumurtalık

19 aydir deniyoruz bu ay olacak diye diye 19 ay oldu hayırlısı inşallah sebebsiz infertilite bizim ki 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılamaya geçtik

ah benimde tam 19 ay oldu.. ama ben denemedim ne klomen ne çatlatma ne aşılama ne tüp.. çünkü onları deneyince de negatif olacak diye korkuyorum ona gücüm yok

ah benimde tam 19 ay oldu.. ama ben denemedim ne klomen ne çatlatma ne aşılama ne tüp.. çünkü onları deneyince de negatif olacak diye korkuyorum ona gücüm yok
Ben asilama olacam şuan yumurtaların büyümesini bekliyorum

Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Benim 8 yasinda kizim var oda 7.ayda hamile kalmıştım şimdi 2.çocuk yapmaya karar verdik 2.ay oldu bakalim kac ay sonra hamile kalırım bilmem bu arada 1.çocuk öncesi de hic bi sorun çıkmamıştı demekki geç olacak allah hayirlisini versin

Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Istagramda Birgebeningünlüğü var ,hatta youtubda ,adet söktürücü ve yumurtlama masajları da var ,takip edin isterdeniz ,jendi markası olan ovs. Testleri de var .Arada canlı yayın yapıypr kadın doğum doktorları ile soru cevap .Ben de yeni keşfettim tavsiye ederim,hatta kolay hamile kalmak için en iyi yöntem yüz üstü birliktelik ve sonrası yüz üstü 15,20 dk uzanmak.

Kızlar 2 senelik evliyim.Biz de 1 yıl boyunca sıkı bir şekilde korunduk.Korunmayi bıraktıktan sonra 5-6 ay kadar olmadi doktora gittim hormonlarını baktı alttan yumurtaları kontrol etti hiçbir sıkıntı yok ama yumurtalıkların 14 cm dedi çatlaması için 18 cm olması gerekiyormuş 1 senenin tamamlanması bekle olmazsa tekrar gel çatlatma iğnesine başlarız dedi.Ben de sizin gibi her ay hamile kaldım hissine kapılıp sonunda üzülüyordum. Ama geçen ay yaklaşık 1 sene dolduğu zaman yumurtlama gününde hiç olmadığı kadar akıntım oldu kesin yumurtalar çatladı dedim ve o günü değerlendirdik şimdi 6 haftalık hamileyim. İnşallah sağlıkla kucağıma alabilirim bebeğimi. Yani demem o ki korunan arkadaşların 1 yıl beklemesi stres olmamaları daha iyi olur yumurtaların kendine gelmesi zaman alıyor. Geç olsun güç olmasın darısı isteyen herkese olsun.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Back
X