• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tatlikavun

Kova Burcu kadını ♒️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
1.403
2.167
63
Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi

Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Aynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam

Hormonlarınıza baktırın öncelikle aşama aşama gidiliyor zaten vitaminleriniz eksikse tamamlayın daha da olmazsa eşiniz de sizde detaylı testler verirsiniz Allah gönlünüze göre versin inşaAllah

ocak 5 de muayane oldum sıkıntın yok dedi doktor hormonlarıma da baktırdım onlardada bir sıkıntı yok, folik asit verdi. benim ilk denemem bu ay hatta 7 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım 2 gün gecikmem var göğüslerim ağrıyo ara ara kasık agrım oluyo adet olcakmışım gibi :) test yapmadım beklicem 2 3 gün daha. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın öncelikle doktora gidin bi baktırın kendinize, zaten bi 6 ay normal yollardan deneyin diyolar doktorlar.

Aynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam bi sıkıntı çıkmaz bende de prolaktin çıkmıştı dostinex kullandım 2 tane yarım doz üç gün arayla bu ay bakalım ne olacak şu an kasıklarımda bi ağrı var daha önce hiç yaşamadım 2 haftadır deniyoruz adetimede 9 gün var umarım hamile olurum sende en kısa zamanda hamile olursun inşallah
Aynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam
Hmm inşallah bi sorun çıkmaz

ocak 5 de muayane oldum sıkıntın yok dedi doktor hormonlarıma da baktırdım onlardada bir sıkıntı yok, folik asit verdi. benim ilk denemem bu ay hatta 7 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım 2 gün gecikmem var göğüslerim ağrıyo ara ara kasık agrım oluyo adet olcakmışım gibi :) test yapmadım beklicem 2 3 gün daha. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın öncelikle doktora gidin bi baktırın kendinize, zaten bi 6 ay normal yollardan deneyin diyolar doktorlar.
Hadi hayırlısı benimde 9 gün var adetime kasıklarımda ağrı ve batma var ilk defa oluyor

Sonuç ne çıktı canım merak ettim

Ya ben çok kolay oluyor çocuk sanıp 1yıl öyle sıkı korunmuştum ki şimdi 5 aydır istiyoruz tık yok 😭 bu ay bütün belirtiler olmasına rağmen testler hep tek çizgi...

Ya ben çok kolay oluyor çocuk sanıp 1yıl öyle sıkı korunmuştum ki şimdi 5 aydır istiyoruz tık yok 😭 bu ay bütün belirtiler olmasına rağmen testler hep tek çizgi...
Sende çok kafaya takanlardansın o zaman doktora gittin mi canım

Hormonunuza baktırın ,hsg de cektirebilirsnz ben 6. Ayda cektirmstm birşey varsa beklemiym diye.ama tamamen nasıpms 10. Ayda kaldım kimyasal oldu ,11 de tekrar kaldım inşallah sağlıkla kavusurum. Hep ovulasyon testi de kullanmıştım . İki hamilelegmde de pik günü ve çatlama günü birliktelik olmuş ama önceki aylarda da olmuştu.

Kesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişim

Kesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişim
ilkin de olacakmış gibi düşündüm bende şimdiyse her ay kesin diye diye..

19 aydir deniyoruz bu ay olacak diye diye 19 ay oldu hayırlısı inşallah sebebsiz infertilite bizim ki 3 klomen 2 çatlatma iğnesi kullandım bu ay aşılamaya geçtik

Back
X