- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
- Konu Sahibi Tatlikavun
Eşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcamEşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
Aynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam bi sıkıntı çıkmaz bende de prolaktin çıkmıştı dostinex kullandım 2 tane yarım doz üç gün arayla bu ay bakalım ne olacak şu an kasıklarımda bi ağrı var daha önce hiç yaşamadım 2 haftadır deniyoruz adetimede 9 gün var umarım hamile olurum sende en kısa zamanda hamile olursun inşallah
Hmm inşallah bi sorun çıkmazAynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam
Hadi hayırlısı benimde 9 gün var adetime kasıklarımda ağrı ve batma var ilk defa oluyorocak 5 de muayane oldum sıkıntın yok dedi doktor hormonlarıma da baktırdım onlardada bir sıkıntı yok, folik asit verdi. benim ilk denemem bu ay hatta 7 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım 2 gün gecikmem var göğüslerim ağrıyo ara ara kasık agrım oluyo adet olcakmışım gibi :) test yapmadım beklicem 2 3 gün daha. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın öncelikle doktora gidin bi baktırın kendinize, zaten bi 6 ay normal yollardan deneyin diyolar doktorlar.
Bi sıkıntın yoktur umarım7. Aydan bildiriyorum
Hala tık yok![]()
Tam tüm sonuçlarımız çıkmadığı için kesin diyememBi sıkıntın yoktur umarım
Sonuç ne çıktı canım merak ettimocak 5 de muayane oldum sıkıntın yok dedi doktor hormonlarıma da baktırdım onlardada bir sıkıntı yok, folik asit verdi. benim ilk denemem bu ay hatta 7 şubatta adet olmam gerekiyodu olmadım 2 gün gecikmem var göğüslerim ağrıyo ara ara kasık agrım oluyo adet olcakmışım gibi :) test yapmadım beklicem 2 3 gün daha. Hakkımızda hayırlısı olsun kızlar moralinizi bozmayın öncelikle doktora gidin bi baktırın kendinize, zaten bi 6 ay normal yollardan deneyin diyolar doktorlar.
Adet oldum dünSonuç ne çıktı canım merak ettim
HayırlısıAdet oldum dünbu ay daha sıkı çalışırz sıkıntı yok canım önümzdeki maclara bakıcz
![]()
Ya ben çok kolay oluyor çocuk sanıp 1yıl öyle sıkı korunmuştum ki şimdi 5 aydır istiyoruz tık yokAynı durumdayım bu 5. Denemem olcak 4aydır da ovulasyon testleriyle günleri değerlendiriyorum ama olmadı bata 2-3gün kaldı sanah kaset testte negatifti bu ayda olmayacak gibidaha önce genel muayene olmustum sıkıntı yok dedi doktor bi hormonlarıma baktırmadım onada bu ay olmazsqm baktırcam
Sende çok kafaya takanlardansın o zaman doktora gittin mi canımYa ben çok kolay oluyor çocuk sanıp 1yıl öyle sıkı korunmuştum ki şimdi 5 aydır istiyoruz tık yokbu ay bütün belirtiler olmasına rağmen testler hep tek çizgi...
Kesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişimYa ben çok kolay oluyor çocuk sanıp 1yıl öyle sıkı korunmuştum ki şimdi 5 aydır istiyoruz tık yokbu ay bütün belirtiler olmasına rağmen testler hep tek çizgi...
bende 6. aydayımEşimle 1 senedir normal geri çekme yöntemiyle korunduk 4/5 aydır deniyoruz fakat hamile kalamıyorum sizde bu sorunu yaşadınız mi
ilkin de olacakmış gibi düşündüm bende şimdiyse her ay kesin diye diye..Kesinlikle hatta o Kadar güzel ayarlamıştım yaza denk geliyordu ki ya ilk denemede olacak sandım ve her ay diyorum ki bu ay kesin hamileyim belirtilerim çok net ama maalesef demekki aynı durumda olan bir tek ben değilmişim
Aynen öyle ben de daha fazla beklemek istemediğim için hastaneye gittim bu hafta eşim de gidecekilkin de olacakmış gibi düşündüm bende şimdiyse her ay kesin diye diye..