Eşimle 2sene önce evlendik .Ben 26 yaşındayım eşim 43 yaşında.Oncelikle bu yaş farkını elestireniniz olur ama o da sizin fikriniz. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ekim'de korunmasız yumurtlama zamanlarına denk getirdim gebelik olmadi.Kasimda korunmasız oldu yine olmadı .korunmasız ilişkiye giriyoruz.Daha öncede açık olcak ama geri çekme yöntemiyle korunuyorduk herhangi bir hap spral kullanmadım.7/8Aralik reglim günümdu 4/5gun sürüyor nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.Ne zaman birliktelik olmalı yada kolay hamile kalma yöntemleri nedir?Eşimle bir gecede 2defa falan oluyor beraber olduğumuz zaman .Hatam olduysa affola teşekkürler
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum
- Konu Sahibi Sule2626
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek istiyorum
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Öncelikle Allahım kalbinizden geçeni versin, en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah. Doktora gittiniz mi hiç? Hormonal sıkıntılar olabilir belki. Birde ekimde başlamışsınız sanırım daha 2 ay olmuş olmaması gayet normal. Ama yaş için beklemek istemiyorum diyorsanız bence bir doktora görünüp önce sizin tahlil yumurtalık vs.baktırmanız gerek, daha sonra sizde sıkıntı yoksa eşinizinde görünmesine fayda var. Allahım hakkınıza hayırlı olanı nasip etsin İnşaAllahEşimle 2sene önce evlendik .Ben 26 yaşındayım eşim 43 yaşında.Oncelikle bu yaş farkını elestireniniz olur ama o da sizin fikriniz. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ekim'de korunmasız yumurtlama zamanlarına denk getirdim gebelik olmadi.Kasimda korunmasız oldu yine olmadı .korunmasız ilişkiye giriyoruz.Daha öncede açık olcak ama geri çekme yöntemiyle korunuyorduk herhangi bir hap spral kullanmadım.7/8Aralik reglim günümdu 4/5gun sürüyor nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.Ne zaman birliktelik olmalı yada kolay hamile kalma yöntemleri nedir?Eşimle bir gecede 2defa falan oluyor beraber olduğumuz zaman .Hatam olduysa affola teşekkürler
Öncelikle Allahım kalbinizden geçeni versin, en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah. Doktora gittiniz mi hiç? Hormonal sıkıntılar olabilir belki. Birde ekimde başlamışsınız sanırım daha 2 ay olmuş olmaması gayet normal. Ama yaş için beklemek istemiyorum diyorsanız bence bir doktora görünüp önce sizin tahlil yumurtalık vs.baktırmanız gerek, daha sonra sizde sıkıntı yoksa eşinizinde görünmesine fayda var. Allahım hakkınıza hayırlı olanı nasip etsin İnşaAllahEşimle 2sene önce evlendik .Ben 26 yaşındayım eşim 43 yaşında.Oncelikle bu yaş farkını elestireniniz olur ama o da sizin fikriniz. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ekim'de korunmasız yumurtlama zamanlarına denk getirdim gebelik olmadi.Kasimda korunmasız oldu yine olmadı .korunmasız ilişkiye giriyoruz.Daha öncede açık olcak ama geri çekme yöntemiyle korunuyorduk herhangi bir hap spral kullanmadım.7/8Aralik reglim günümdu 4/5gun sürüyor nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.Ne zaman birliktelik olmalı yada kolay hamile kalma yöntemleri nedir?Eşimle bir gecede 2defa falan oluyor beraber olduğumuz zaman .Hatam olduysa affola teşekkürler
Canım teşekkür ederim.Doktora görünmedik iki aydır denedik.Ama annelerimiz diyor ya hemen gebe kaldım evlendigim gibi .insanın morali bozuluyor .amin inşallah gönlümüze göre versin RabbimÖncelikle Allahım kalbinizden geçeni versin, en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah. Doktora gittiniz mi hiç? Hormonal sıkıntılar olabilir belki. Birde ekimde başlamışsınız sanırım daha 2 ay olmuş olmaması gayet normal. Ama yaş için beklemek istemiyorum diyorsanız bence bir doktora görünüp önce sizin tahlil yumurtalık vs.baktırmanız gerek, daha sonra sizde sıkıntı yoksa eşinizinde görünmesine fayda var. Allahım hakkınıza hayırlı olanı nasip etsin İnşaAllah
Keşke devir o zamanki gibi olsa, ama malesef değil. Yediğimiz içtiğimiz herşey bizi ve hormonlarımızı etkiliyor malesef. Siz bence en yakın zamanda randevu alıp Bi batırın sonra içiniz rahat şekilde devam edersiniz denemelere, eğer bir sıkıntıda varsa erkenden önleminizi alırsınız.Canım teşekkür ederim.Doktora görünmedik iki aydır denedik.Ama annelerimiz diyor ya hemen gebe kaldım evlendigim gibi .insanın morali bozuluyor .amin inşallah gönlümüze göre versin Rabbim
Evet maalesef doğal hicbirsey kalmadı ..Koronadan dolayı hastanelere de gitmeye korkar olduk cnm1sene deneme süreci ideal diyorlar ama sanırım çok istediğinizden olmuyor.Keşke devir o zamanki gibi olsa, ama malesef değil. Yediğimiz içtiğimiz herşey bizi ve hormonlarımızı etkiliyor malesef. Siz bence en yakın zamanda randevu alıp Bi batırın sonra içiniz rahat şekilde devam edersiniz denemelere, eğer bir sıkıntıda varsa erkenden önleminizi alırsınız.
- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
Ah be gùlùm , annelerimizin zamannda hersey organikmis.Biz hormonlu yiyoruz herseyi .moralin bozulmasin o konuda .Rabbim bekletmeden doldursun kucagini.❣Canım teşekkür ederim.Doktora görünmedik iki aydır denedik.Ama annelerimiz diyor ya hemen gebe kaldım evlendigim gibi .insanın morali bozuluyor .amin inşallah gönlümüze göre versin Rabbim
- 13 Kasım 2020
- 129
- 114
- 53
Açıklamanıza bile gerek yok sizin hayatınız yaş kime ne bende 2 aydır özellikle çok istiyorum olsun bi bebiş nasip olur inşallah isteyen herkeseEşimle 2sene önce evlendik .Ben 26 yaşındayım eşim 43 yaşında.Oncelikle bu yaş farkını elestireniniz olur ama o da sizin fikriniz. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ekim'de korunmasız yumurtlama zamanlarına denk getirdim gebelik olmadi.Kasimda korunmasız oldu yine olmadı .korunmasız ilişkiye giriyoruz.Daha öncede açık olcak ama geri çekme yöntemiyle korunuyorduk herhangi bir hap spral kullanmadım.7/8Aralik reglim günümdu 4/5gun sürüyor nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.Ne zaman birliktelik olmalı yada kolay hamile kalma yöntemleri nedir?Eşimle bir gecede 2defa falan oluyor beraber olduğumuz zaman .Hatam olduysa affola teşekkürler
- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
2 ay cok erken acele etmeyin, benim de 6 ay olacak. Doktorlar 1 seneyi normal goruyor, tabi kolay degil sabretmek. Ben de sabirsizlaniyorum. 1-2 ay daha deneyip sonra doktora gorunebilirsiniz, iciniz rahat eder.Eşimle 2sene önce evlendik .Ben 26 yaşındayım eşim 43 yaşında.Oncelikle bu yaş farkını elestireniniz olur ama o da sizin fikriniz. Bu sene çocuk sahibi olmaya karar verdik..Ekim'de korunmasız yumurtlama zamanlarına denk getirdim gebelik olmadi.Kasimda korunmasız oldu yine olmadı .korunmasız ilişkiye giriyoruz.Daha öncede açık olcak ama geri çekme yöntemiyle korunuyorduk herhangi bir hap spral kullanmadım.7/8Aralik reglim günümdu 4/5gun sürüyor nerde yanlış yapıyoruz bilmiyorum.Ne zaman birliktelik olmalı yada kolay hamile kalma yöntemleri nedir?Eşimle bir gecede 2defa falan oluyor beraber olduğumuz zaman .Hatam olduysa affola teşekkürler
keske annelerimizin zamanindaki gibi olsa, ben de ilk aydan oluvermisim
- 5 Kasım 2009
- 1.431
- 1.892
- 333
İnşallah cnm Ocak 5adetim bakalım hep bir umuttAçıklamanıza bile gerek yok sizin hayatınız yaş kime ne bende 2 aydır özellikle çok istiyorum olsun bi bebiş nasip olur inşallah isteyen herkese
Evet doğrubende şans daha yüksek olur diye düşünüyordum sağolun öneriniz içinCanım 2 ay henüz olmuyor demek için çok erken ama yanlış anlamadıysam aynı gecede 2 kere yapıyormuşsunuz. Üst üste günlerde bile spermler yenilenmiyor yani sağlıklı sperm olması için 1 gün yap 1 gün ara ver şeklinde deneyin birde.
Bende çok sabirsizim canım çok takınca olmuyor sanırım Biraz akışına bırakmak lazım..Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah2 ay cok erken acele etmeyin, benim de 6 ay olacak. Doktorlar 1 seneyi normal goruyor, tabi kolay degil sabretmek. Ben de sabirsizlaniyorum. 1-2 ay daha deneyip sonra doktora gorunebilirsiniz, iciniz rahat eder.
keske annelerimizin zamanindaki gibi olsa, ben de ilk aydan oluvermisim