Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende aynen böyle yapıyordum bikac yıl önce bekarken.cokta etkili oldu adetimi sokerdi hep

Adet olamazdım pkostan ötürü de
Benimde var pko ama adet sorunum yok elhamdülillah sadece 11 sene önce adet duzeniszliginden evlenmeden önce ve sonrasinda kullandigim doğum kontrol haplarinyuzunden 10 sene önce 9 ay bir gecikme olmuştu hamilelik yoktu dr kadin bana dedi ilaçsız beklicrksin kendi düzelicek 9 ay sonra kendiliğinden geldi 10 senedir gelir ama düzensizdir batim belli olmaz ve 12 gun gelir adetim..

Çok kolay ibrahim saraçoğlu tarifi bu soğan kürü. Soğanın üst kabuk kısmını sadece soyuyosun başını ucunu kesiyosun sonra 4 parçaya bölüyosun 1 tencere içine koy 1 buçuk su bardağı içme suyunu koy 6 dk kaynat süz çok soğumadan hatta sıcağa yakın ılıklıkta iç (ben sıcak yapıp yudum yudum içiyodum ılıyodu zaten bitene kadar akşam yemeği hazırlarken yapıyodum sonra kociş gelene kadar içiyodum balkonda çay niyetine) sabah ve akşam yemekten 15 dk önce aç karnına iç. Adetinin 7. Günü başla 15 gün yap bırak.

Benimde seninki kadar uzun oluyor bat neydi yumurtlama donemimi ?
Ben hamilelik isteyince nasıl ayarlayaxaksam o günü.

Rastgele bosalcak artık adam

Bat beklenen adet tarihi oluyormuş. yumurtlamayıda ovulsyon testi varmış onunla takip ediyolarmış o günlerde sık sık yapıyolarmış yada mesele adet bitiminden diğer adete kadar günaşırı yani 1 gün yap 1 gün yapma şeklinde yapıyolarmış

Bal porsugu su herkese kafa tutan hayvan değil mi ya

Ya birgün yap birgün yapma şeklinde devam ederken yapmadığım gün yumurtluyorsam

Kafaya cok takmayın bebek olayını stresten de olmaz kafadan at bir süre ertele olur inşallah ya acele etmeyin
Ben 3 aydır sürekli belirti arıyodum depresifleştim bu ay elimden geleni yaptım bekliyorum öyle hiç belirti aramadan belirtide yok zaten bu seferde tutmadı galiba

Benimde seninki kadar uzun oluyor bat neydi yumurtlama donemimi ?
Ben hamilelik isteyince nasıl ayarlayaxaksam o günü.

Rastgele bosalcak artık adam

Ahahah ay alemsin bende bugün bunu sorguladım ama sanırım geç yumurtlama yaşıyoruz ondan dolayı bi zaman tutturcaksin kısacası adetsiz günleri bol bol degerlendirceksin yapcak baksa cagre yok birgün mutlaka tutar nasibse

Ben 3 aydır sürekli belirti arıyodum depresifleştim bu ay elimden geleni yaptım bekliyorum öyle hiç belirti aramadan belirtide yok zaten bu seferde tutmadı galiba
Hayırlısı kuzum yaa olur belki dur tam tersine belirtisiz olacak belki benim bir arkadaşım sadece iştahsızlık ve kahve içememe yasamis

Ya bi kaç belirti oluyo arada anlık hissedip not alıyorum sonra kafamdan siliyorum olmuyo öbür türlü sürekli kendimi dinleye dinleye kafayı yiyiyorum. Bu seferki en bariz his kalbim çok hızlı atıyo sanki damarlar patlicak gibi o kadar sanırım deliriyorum

Korkuyorum. Ilk 4 ayim vajinismus la geçti. Şükür erken atlattim. Fakat doktora karsi korkularım var. Cesaretimi toplayip gidemiyorum
Ama hamile kalsanız ilk zamanlar iki haftada bir ücüncü aydan itibaren ayda bir görüneceksin
Bebek doğunca da asılar rutin kontroller derken en az iki yıl Hastanesi veya doktor diyim ziyaretlerin opacak

Amin inşallah nasıl yaptın Çakşır kökü suyunu nasıl hazırladın ben kadar kullanıyorsun ne manan başlıyorsun

Canım aktardan 1 litre şeklinde aldık
Ramazan ayında birkaç sefer içtik ama zaten adetim yaklaşmıştı sonra adet oldum
Adet bitiminden bir gün önce içmeye başladım eşimle beraber
Sabahları aç karnına çay bardağının 4 te 1i çakşır suyu geri kalanı su koyarak içtik bem yumurtlamayı görünce bıraktım eşim 14 gün içti
Tam net olmasa da galiba hamileyim herkese tavsiye ediyorum
1 sene 4 ay sonra ilk kez çift çizgi gördüm Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah herkese yardımcı olmayı çok isterim herkes duysun uyhulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…