- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.616
- 248
- 36
Benimde var pko ama adet sorunum yok elhamdülillah sadece 11 sene önce adet duzeniszliginden evlenmeden önce ve sonrasinda kullandigim doğum kontrol haplarinyuzunden 10 sene önce 9 ay bir gecikme olmuştu hamilelik yoktu dr kadin bana dedi ilaçsız beklicrksin kendi düzelicek 9 ay sonra kendiliğinden geldi 10 senedir gelir ama düzensizdir batim belli olmaz ve 12 gun gelir adetim..Bende aynen böyle yapıyordum bikac yıl önce bekarken.cokta etkili oldu adetimi sokerdi hep
Adet olamazdım pkostan ötürü de
Hadi kizz inşallah hep beraber CanimmTeşekkürler adetim bitince bende deneyeyim ozamn.umarim bu ay guzl haberleri alirim
Benimde seninki kadar uzun oluyorBenimde var pko ama adet sorunum yok elhamdülillah sadece 11 sene önce adet duzeniszliginden evlenmeden önce ve sonrasinda kullandigim doğum kontrol haplarinyuzunden 10 sene önce 9 ay bir gecikme olmuştu hamilelik yoktu dr kadin bana dedi ilaçsız beklicrksin kendi düzelicek 9 ay sonra kendiliğinden geldi 10 senedir gelir ama düzensizdir batim belli olmaz ve 12 gun gelir adetim..
Bal porsugu su herkese kafa tutan hayvan değil mi yaBat beklenen adet tarihi oluyormuş.yumurtlamayıda ovulsyon testi varmış onunla takip ediyolarmış o günlerde sık sık yapıyolarmış yada mesele adet bitiminden diğer adete kadar günaşırı yani 1 gün yap 1 gün yapma şeklinde yapıyolarmış
Ya birgün yap birgün yapma şeklinde devam ederken yapmadığım gün yumurtluyorsamBat beklenen adet tarihi oluyormuş.yumurtlamayıda ovulsyon testi varmış onunla takip ediyolarmış o günlerde sık sık yapıyolarmış yada mesele adet bitiminden diğer adete kadar günaşırı yani 1 gün yap 1 gün yapma şeklinde yapıyolarmış
Yumurta 24 saat yaşıyormuş sperm 72 saat öncesinde yaptığundaki spermde tutabilir 24 saat ymyrta sürecindeki spermde tutabilir.Ya birgün yap birgün yapma şeklinde devam ederken yapmadığım gün yumurtluyorsam
Evet hatta zehirli yılanın sokmasıyla sadece bayılıp ayılınca onu yiyen şapşik bi hayvan. Aslanlara falanda kafa tutuyo kalın ve sert derisi olduğundan kolay ölmüyomuş kapışırken tam bi deliko hayvancıkBal porsugu su herkese kafa tutan hayvan değil mi ya
Ben 3 aydır sürekli belirti arıyodum depresifleştim bu ay elimden geleni yaptım bekliyorum öyle hiç belirti aramadan belirtide yok zaten bu seferde tutmadı galibaKafaya cok takmayın bebek olayını stresten de olmaz kafadan at bir süre ertele olur inşallah ya acele etmeyin
Evet hatta zehirli yılanın sokmasıyla sadece bayılıp ayılınca onu yiyen şapşik bi hayvan. Aslanlara falanda kafa tutuyo kalın ve sert derisi olduğundan kolay ölmüyomuş kapışırken tam bi deliko hayvancık
Benimde seninki kadar uzun oluyorbat neydi yumurtlama donemimi ?
Ben hamilelik isteyince nasıl ayarlayaxaksam o günü.
Rastgele bosalcak artık adam
Haklisin yaa aynen öyleKafaya cok takmayın bebek olayını stresten de olmaz kafadan at bir süre ertele olur inşallah ya acele etmeyin
Hayırlısı kuzum yaa olur belki dur tam tersine belirtisiz olacak belki benim bir arkadaşım sadece iştahsızlık ve kahve içememe yasamisBen 3 aydır sürekli belirti arıyodum depresifleştim bu ay elimden geleni yaptım bekliyorum öyle hiç belirti aramadan belirtide yok zaten bu seferde tutmadı galiba
Ama hamile kalsanız ilk zamanlar iki haftada bir ücüncü aydan itibaren ayda bir görüneceksinKorkuyorum. Ilk 4 ayim vajinismus la geçti. Şükür erken atlattim. Fakat doktora karsi korkularım var. Cesaretimi toplayip gidemiyorum
Amin inşallah nasıl yaptın Çakşır kökü suyunu nasıl hazırladın ben kadar kullanıyorsun ne manan başlıyorsunÇakşır kökü suyu mucizesi der susarım ❤
Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah nasıl yaptın Çakşır kökü suyunu nasıl hazırladın ben kadar kullanıyorsun ne manan başlıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?