Esimin sperm testi normal. Bnmde hormanlarim iyi cikti. Fakat adetliyken gel ozamn daha net sonuclar olur demisti. Firsat bulup gidemedim
Korkuyorum. Ilk 4 ayim vajinismus la geçti. Şükür erken atlattim. Fakat doktora karsi korkularım var. Cesaretimi toplayip gidemiyorumJinekologa bi muayne olsanız belki değerlerle ilgili bi sıkıntı vardır
Soğan kürünü cok duydum fakat denemedim. Inşaallah cnm. Cok istiyorum ama kismetMerhaba ozaman sizde bikere öyle bir baktir
Adetli iken.. soğan kürü nu denedinimi belki yardımcı olur.. birde herşey nasib bacım kısmetse zamanında gelir zaten.. ümidini kesme
Korkuyorum. Ilk 4 ayim vajinismus la geçti. Şükür erken atlattim. Fakat doktora karsi korkularım var. Cesaretimi toplayip gidemiyorum
Olur canim merak etme Allaha dua et sen Seninde narininde vardır ınşaallahSoğan kürünü cok duydum fakat denemedim. Inşaallah cnm. Cok istiyorum ama kismet
Ayy ne güzel Maşaallah tebrik edrim kendisini sağ salim kucağına alır ınshazallahBen denedim bu ay soğan kürünü beklemedeyim bat 20. Bende arkadaşımdan duydum 4 ay denemiş olmamış doktora gitmiş bişeyin yok deneyin olur demiş yollamış eve sonra bizimki burdan soğan kürünü okumuş uygulamış şuan hamiş.
Hasi insallah darisi size. Siz bir deneyin eger olursa bnde deneyeyim insallah.Ben denedim bu ay soğan kürünü beklemedeyim bat 20. Bende arkadaşımdan duydum 4 ay denemiş olmamış doktora gitmiş bişeyin yok deneyin olur demiş yollamış eve sonra bizimki burdan soğan kürünü okumuş uygulamış şuan hamiş.
Aynen oda güzel fikir hazılarsın kendiniSogan kürüne başla ben adetim bitsin başlıyorum ama yumurtalıklar hazır hale gelsin diye kullanicam ben.hamilelik düşünmüyorum henuz de
Canim bu site deneyipte hamis kalanlarla dolu bak araştır okursunHasi insallah darisi size. Siz bir deneyin eger olursa bnde deneyeyim insallah.
Nasil hazirliyorsun bu kürü.Canim bu site deneyipte hamis kalanlarla dolu bak araştır okursun
Ibrahim saraçoğlu hamilelik kürü soğan kürü yazarsan yout... de çıkar orsa kendisinin anlatımına göre uygula en güzeli ve güvenilir bilgiyi öyle alırsın.. benim bildim 15 gun boyunca sabah akşam ac karna içiliyor bir orta boy soğan normal kabuğu turuncu olan onu 4e bölüp 1 buçuk su bardağında kaynatip 5 dk filan ondan sonra soğumadan iciyorsun ama Dediigm gibi bunu önce kendisinden dinle adaminNasil hazirliyorsun bu kürü.
Bende aynen böyle yapıyordum bikac yıl önce bekarken.cokta etkili oldu adetimi sokerdi hepIbrahim saraçoğlu hamilelik kürü soğan kürü yazarsan yout... de çıkar orsa kendisinin anlatımına göre uygula en güzeli ve güvenilir bilgiyi öyle alırsın.. benim bildim 15 gun boyunca sabah akşam ac karna içiliyor bir orta boy soğan normal kabuğu turuncu olan onu 4e bölüp 1 buçuk su bardağında kaynatip 5 dk filan ondan sonra soğumadan iciyorsun ama Dediigm gibi bunu önce kendisinden dinle adamin
Teşekkürler adetim bitince bende deneyeyim ozamn.umarim bu ay guzl haberleri alirimIbrahim saraçoğlu hamilelik kürü soğan kürü yazarsan yout... de çıkar orsa kendisinin anlatımına göre uygula en güzeli ve güvenilir bilgiyi öyle alırsın.. benim bildim 15 gun boyunca sabah akşam ac karna içiliyor bir orta boy soğan normal kabuğu turuncu olan onu 4e bölüp 1 buçuk su bardağında kaynatip 5 dk filan ondan sonra soğumadan iciyorsun ama Dediigm gibi bunu önce kendisinden dinle adamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?