Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pkoluların işine yarayan bi macun var canım ben kullandığım ay gebe kaldım tabi benim düşük oldu ama bi araştır istersen c life bitkisel macun siye bi sayfaMerhaba kizlar 1senedir hamile kalmak için uğraşıyorum .1kere klomen+ çatlatma iğnesi oldum .yumurtalarim birden.fazla gelişip catlamiyor yumurtaliklarim tembel pkoluyum.onerileri olan varmı ya da.hamile kalan
Sağol canım 6-7 aydır istiyoruz.. macunu kullandığım ay hamile kaldımGeçmiş olsun canım olsun olur gene ya hamile kalabiliyorsun en azından bennhic kalamadim .ben tüm hamilemkalmak isteyenler için hep dua ediyorum ins bı gün bizde kucağınıza aliriz.Evet duydum onu canım kaç ayda kullanımda hamile kaldım .birde ne kadar süredir istiyordun?
Tekrar olur ins canım bu sefer sagsalim kucağına alırsın.Sağol canım 6-7 aydır istiyoruz.. macunu kullandığım ay hamile kaldım
Amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinTekrar olur ins canım bu sefer sagsalim kucağına alırsın.
<Merhaba ben SauleMerhaba kizlar 1senedir hamile kalmak için uğraşıyorum .1kere klomen+ çatlatma iğnesi oldum .yumurtalarim birden.fazla gelişip catlamiyor yumurtaliklarim tembel pkoluyum.onerileri olan varmı ya da.hamile kalan
Merhaba ben Saule Kucukozer,eşimle bebek sahibi olmak istedik , endekronoloji testlermizi yaptırdık ve herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktorumuz, daha sonra kadın doğum uzmanlarına da muayene oldum, eşim de gerekli sperm testlerini yaptırdı ve hala bir sorun olmadığını gördük, çocuk sahibi olmayı çok istiyoduk ve çevreme bundan bahsettim, bir yakınım bir ürünleri almayı önerdi, başta eşim olmak üzere pek inandırıcı değildi ve bir dönem sonra kullanmaya başladık,yani yaklaşık bundan dört ay önce kullanmaya başladık ve şuan yedi haftalık hamileyim,ailecek çok mutluyuz, sizlere de tavsiyem,eğer gerekli muayeneleri yaptırdınız ve bir sorun yok ise bu ürünleri kullandığınızda mutlu sona ulaşacaksınız.Merhaba kizlar 1senedir hamile kalmak için uğraşıyorum .1kere klomen+ çatlatma iğnesi oldum .yumurtalarim birden.fazla gelişip catlamiyor yumurtaliklarim tembel pkoluyum.onerileri olan varmı ya da.hamile kalan
Yumurtlamadan tam 15 gün sonra adet olunur bu nettir canım değişmez. Yumurtlama günü değişir ama Yumurtlamadan 15 gün sonra adetin gelir.Kızlar 4 aydır çocuk istiyoruz olmuyor bu ay folik asiti düzenli kullandım ve ovulasyonla takip yaptım adetten sonra 18.gün yumurtlama gördüm değerlendirdik yumurtlamadan 7 gün sonra adet olmam gereken gün ama olmadım bugun 3gün adetim gecikmiş oluyor dün kanntesti yaptım 1,20 çıktı1haftadır vitamin hapı kullanıyorum d-b12ve magnezyum geciktirir mi acaba
Aaa öyle mi ama ben takvimim uygulamasından takip ederim her ay adet döngümü hep doru çıkar 4 aydır çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günü takibi yaptım ve şuan 5 gün gecikti şimdi yıllardır aynı gün yumurtluyordum da bunay takip yaptım diye mi geç olduYumurtlamadan tam 15 gün sonra adet olunur bu nettir canım değişmez. Yumurtlama günü değişir ama Yumurtlamadan 15 gün sonra adetin gelir.
Takvim uygulamasını dikkate alma yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun. Yani eğer hamilelik yoksa bi kaç gün sonra olursun ki inşallah vardır.Aaa öyle mi ama ben takvimim uygulamasından takip ederim her ay adet döngümü hep doru çıkar 4 aydır çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günü takibi yaptım ve şuan 5 gün gecikti şimdi yıllardır aynı gün yumurtluyordum da bunay takip yaptım diye mi geç oldu![]()
Adetin geldiği günden 15 gün geri say o zaman senin yumurtlama günün. Yani bu ay yumurtlamayi yakalamışsın zaten üstüne 15 sayarsan adet gününü bulursun. Takvime bakman anlamsız kalır o zaman zaten.Aaa öyle mi ama ben takvimim uygulamasından takip ederim her ay adet döngümü hep doru çıkar 4 aydır çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testi ile yumurtlama günü takibi yaptım ve şuan 5 gün gecikti şimdi yıllardır aynı gün yumurtluyordum da bunay takip yaptım diye mi geç oldu![]()
geç yumurtlama oldu benim adetten sonraki 18. Gün yumurtlama oldu. Ama siz yumurtlamadan 15 gğn sonra adet günü olur o değişmez demiştiniz ya instagramda bir gebenin günlüğü sayfasını takip ediyorsanız orda geç yumurtlama olup regl gününe 5gün kala yumurtlayan gebeler var. 2.regle 1 gün kala yumurtlayanıda gördüm. Regl tarihinin yumurtlamaya göre değiştiğini ilk defa duyuyorum. Pazartesiyi bekleyeceğim ozamanAdetin geldiği günden 15 gün geri say o zaman senin yumurtlama günün. Yani bu ay yumurtlamayi yakalamışsın zaten üstüne 15 sayarsan adet gününü bulursun. Takvime bakman anlamsız kalır o zaman zaten.
İlk defa bukadar gecikti 01.03 yumurtlama günüm ozaman pazartesiye kadar olmam gerekir. Peki gebelik varsa yumurtlamadan kaç gün sonra idrarda çıksr biliyor musunuzTakvim uygulamasını dikkate alma yumurtlamadan 14 gün sonra adet olursun. Yani eğer hamilelik yoksa bi kaç gün sonra olursun ki inşallah vardır.
Geç yumurtlama zaten rahminden geç yumurtlaman. 18. Günde olmuşsun işte geç yine yumurtlama orda olay yumurtlama tarihinin gecikmedi geç yumurtlama o demek. Yumurtlamadan 15 gün sonra adet olduğunu ben demiyorum bu kesin ve nettir açıp arastir ona göre lh kiti yap derim.geç yumurtlama oldu benim adetten sonraki18. Gün yumurtlamayı yakaladım
geç yumurtlama oldu benim adetten sonraki 18. Gün yumurtlama oldu. Ama siz yumurtlamadan 15 gğn sonra adet günü olur o değişmez demiştiniz ya instagramda bir gebenin günlüğü sayfasını takip ediyorsanız orda geç yumurtlama olup regl gününe 5gün kala yumurtlayan gebeler var. 2.regle 1 gün kala yumurtlayanıda gördüm. Regl tarihinin yumurtlamaya göre değiştiğini ilk defa duyuyorum. Pazartesiyi bekleyeceğim ozaman![]()