Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gamzelim3401

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
1
0
1
29
Merhaba kizlar ben hamile kalmak istiyorum deniyoruz ama olmuyor ikimizdede sikinti yok ama spermler geri akiyor disina ne olur bana yardimci olun?

İliskiden sonra bi bes-on dakika kadar ayaklarinizi yukaridan tutun. Konuyla ilgili bircok detay var internetten aratabilirsiniz. Yumurtlama gunlerine dikkat edin vs.vs.

Elbette bir kısmı geri akar.Gitmesi gereken gidiyor yerine sen merak etme.Ama hemen kalkmayıp 15 dk.yatarak beklersen daha iyi olur.Allah gönlüne göre versin canım.

Merhaba kizlar ben hamile kalmak istiyorum deniyoruz ama olmuyor ikimizdede sikinti yok ama spermler geri akiyor disina ne olur bana yardimci olun?
Ne kadardır deniyorsunuz ?
İlişki sırasında kalçanın altında yastık olsun mümkünse yüksek, yoksa çift yastık koy. Eşin boşaldıktan sonra 1-2 dakika çekilmesin. Sonra orana bi bez koy iç çamaşırını giy en az 10-15 dk yat öyle. Mümkünse ayaklarını dik. Yumurtlama takibi yapmıyorsan en az 2 günde bir ilişkiye girin. Olabiliyorsa sabah olsun ilişkiler. Ve hemen kalkıp tuvalete banyoya gitme.
Bi de yapabilirsen eşine ilişkiden 1-2 saat önce acı bi kahve içirin. Aklınıza geldikçe havuç yedirin. Ve en en en önemlisi kafaya takma çocuk çocuk diye düşünme. Stres yapma. İlişki sırasında çocuğu düşünme. Hem kuruluk olur hem stres döllenmeye engel oluyor. İstekli olun ilişki sırasında. Sıkıntınız da yokmuş bunlara dikkat edersen olur Allah'ın izniyle.

Bir kısmının dışarı akması gayet normal, gitmesi gereken zaten gidiyor fakat ikinizde sıkıntı olmadığına göre asla üzülmeyin elbet güzel haberleri en kısa sürede alacaksınızdır. Birde hamile kalmak için uygun zamanları araştırın bu şekilde deneyin.

Eylül Ayında boş gebelikten ötürü kürtaj oldum. Doktorum 3 ay korunmamızı istedi. 3. Ayda kontrole gittim. Enfeksiyondan ötürü antibiyotik tedavisi verdi. Fakat istememize rağmen hemüz hamile kalamadım. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Eylül Ayında boş gebelikten ötürü kürtaj oldum. Doktorum 3 ay korunmamızı istedi. 3. Ayda kontrole gittim. Enfeksiyondan ötürü antibiyotik tedavisi verdi. Fakat istememize rağmen hemüz hamile kalamadım. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Bence antibiyotik tedavisi bitmeden denemeyin bebek. Birde fark etmeden hamile kalırsanız antibiyotik sonuçta bebeğe geçmiş olacak. Bildiğim kadarıyla hadi ağrı kesici ilaçlar neyse ama antibiyotik bebekte kalıcı hasara neden olabilir. Antibiyotik tedavisi biter bitmez denemeye devam edersiniz ayrıca hamile kalmadım diye kendi kendinize stres yapmayin. Umarım en kısa zamanda bebeğiniz olur.

Teşekkür ederim antibiyotik bittikten sonraki ay düşünmüştük fakat henüz maalesef bir belirti yok

İnsallah kisa zamanda olur kendinize iyi bakın sağlıklı beslenin olabildiğince bebek de olur :)

İnsallah kisa zamanda olur kendinize iyi bakın sağlıklı beslenin olabildiğince bebek de olur :)
Çok teşekkür ederim yaşım biraz daha genç olsa bu denli acele etmezdim sanırım. Fakat Rabbim hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin derim. Çok teşekkür ederim yanıtınız ilginiz için

Slm kızlar ben eylül 1 de düşük yaptım bi kaç ay sonra çikolata kisti çıktı yumurtalığımda tedavi oldum şuan yok kist ama hala hamile kalamıyorum bi sorun olmadı halde ne yapmalıyım bana yardım edermisiniz yumurtlama gününü de takip ediyorum ilişkiden sonra 15 dk ayaklarım yukarda bekliyorum ama olmuyo

İliskiden sonra bi bes-on dakika kadar ayaklarinizi yukaridan tutun. Konuyla ilgili bircok detay var internetten aratabilirsiniz. Yumurtlama gunlerine dikkat edin vs.vs.
Slm kızlar ben eylül 1 de düşük yaptım bi kaç ay sonra çikolata kisti çıktı yumurtalığımda tedavi oldum şuan yok kist ama hala hamile kalamıyorum bi sorun olmadı halde ne yapmalıyımbana yardım edermisiniz yumurtlama gününü de takip ediyorum ilişkidensonra 15 dk ayaklarım yukarda bekliyorum ama olmuyo

Slm kızlar ben eylül 1 de düşük yaptım bi kaç ay sonra çikolata kisti çıktı yumurtalığımda tedavi oldum şuan yok kist ama hala hamile kalamıyorum bi sorun olmadı halde ne yapmalıyım bana yardım edermisiniz yumurtlama gününü de takip ediyorum ilişkiden sonra 15 dk ayaklarım yukarda bekliyorum ama olmuyo
Senin hormonlarında bi sıkıntı olmadığına emin misin. Eşine sperm tahlili yaptırdın mı?

canım burda bi yazıda okumuştum birinin rahmi tersmiş. istersen ilişkiden sonra yüz üstü yatmayı dene belki o zaman dışarıya akmaz. sırt üstü yattığında spermlerin aktığını ama yüz üstü yattığında akmadığını söyleyen biri olmuştu bi dene

akan sperm değildir. meninin sadece %5 ini sperm olustrur. içeri grememişlerse akan menideki dger maddelerdir. bn de doktora söyledgimde bana böyle demişti

kızlr merhaba,

benim adet günüme 3 gün kaldı. kasıklarımda bir ağrı var belim ağrıyor. göğüslerim acıyor yumurtlama haftamda birliktelik yaşadık her gün. sizde hamile olabilir miyim? yada doktora ne zaman gitmeliyim? yada normal testlerde ne zaman çıkar ?

Back