• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.296
690
373
Kocaeli
Benim 8 yaşında bir kızım var ve o 1.5 yaşındayken bir hamileliğim daha olmuştu ama bende kansızlık oldugu için bebeğimin beyni gelişmedi ve aldırmak zorunda kalmıştım. 6 yıldır da hamile kalamıyorum.Tüplerim açik,hormonlarım gayet normal, yumurta sayım güzel, kis yara vs. yok, adetlerim düzenli sadece D vitaminim ve kanım düşük çıktı onun içinde iğneler ilaçlar kullandım. Bu ay adetimin 5.günü Klomen tedavisine başladım. Şimdi ilacim bitince ilişkiye girmelimiyim?Bu ilacı yedikten sonra illa çatlatma iğnesi yaptırmak şartmı? Yapılmadığında hamile kalinmiyo mu?Lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Slm cnm benimde 4 yaşında bi oğlum var (tüp bebekle oldu).bizimde 2.çocuk için ugrasali 2 seneden fazla oluo ama olmuo. en son ramazan içerisinde dondurulmuş transferim yapıldı herşey iyiydi ama kimyasalla sonuçlandı.ondan sonraki transferimde iptal oldu. İlk klomeni 6 sene önce kullanmıştım çatlama ignesine gerek kalmadan ikiz gebeligim olmuştu ama 8 haftalikken kalp atışları durmustu. Ve 2018 yine klomene tabiyim. Adetimin 4.günü başladım pazar günü de bitti bugünde ilk yumurta takibim vardı solda 1adet 15milimlik oluşmuş bugünden itibaren gün aşırı ilişki dedi, fakat rahim biraz inceymş şimdide o çıktı inş cumaya kadar estrofemle yeterince kalinlaşir.bakalım bu seferde kendimi catlayacak yoksa iğne gerektirecekmi. Ve sen ilaç bittikten sonra ilişkiye başlayabilirsin cnm.

Back