• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorum yardimm🙈

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
687
330
53
32
Yaklasik 1.5 senedir evliyiz hic korunmadik. İlk 5-6 ay duzenli iliski olamadi haftada 1 falandi. Sonra dikkat etmeye basladik ovulasyon donemlerimde 2-3 gunde bir olmaya basladi. Doktora gittim hormon testi yaptirdim. Doktorlar iyi dedi ama netten baktigima gore degerlerim aslinda sinirda esimde sorun yok rahim filmi cekildim. 1 ay klomen 2 ay femara kullandim. Catlama ignesine gerek duymadi doktorlar. Yasin 29 artik beklemek istemiylrum nasil bi yol izlemeliyim. Aslinda 6-7 aydir duzenli deniyorum ovulasyon testi falan ama yinede hic korunmadik basindan beri olsa olurdu.Doktora gitsem nasil bi yol izlicek asilama mi dener yani bilmiyorum napmaliyim Su surecte bu tedaviler devam ediyor mu asilamada vs ne siklikla kontrole gidiliyor

Bende 10 aydır evliyim bizde hiç korunmadik bizimde düzenli bi ilişkimiz olmadı yani ovulasyon test falan demedik akışına bıraktık kendim doktora gittim hiç bir problem olmadığı söyledi eşim daha doktora gitmedi 1 yılı tamamlayınca tedavi başlangıcı olur demişti bu ay bi jel varmış onu aldım prefert diye Pre seed'le aynı urun baya araştırdım sperme zarar vermeden canlı tutuyormus iğne vs hiç bisi uygulamadım bu ayıda olmazsa haziranda eşim izne çıkacak o zaman beraber bi doktara gidecez

Allah hepimizin kucağına tez zamanda doldurur inşallah

Bende 10 aydır evliyim bizde hiç korunmadik bizimde düzenli bi ilişkimiz olmadı yani ovulasyon test falan demedik akışına bıraktık kendim doktora gittim hiç bir problem olmadığı söyledi eşim daha doktora gitmedi 1 yılı tamamlayınca tedavi başlangıcı olur demişti bu ay bi jel varmış onu aldım prefert diye Pre seed'le aynı urun baya araştırdım sperme zarar vermeden canlı tutuyormus iğne vs hiç bisi uygulamadım bu ayıda olmazsa haziranda eşim izne çıkacak o zaman beraber bi doktara gidecez
İnsallah olur sizinde tez zamanda. Bu surecte neler yapiyorlar doktorlarda surec nasil isliyor yada ona gerek kalmadan hamile kalanlar yardimci olur belki bize ne denicegimi sasirdim cunku🙈

İnsallah olur sizinde tez zamanda. Bu surecte neler yapiyorlar doktorlarda surec nasil isliyor yada ona gerek kalmadan hamile kalanlar yardimci olur belki bize ne denicegimi sasirdim cunku🙈
Ben hamile diilim ama saracoglu kurlerini deneyebilirsin bence.

Arkadaslar bende ayın 22 sinde regl oldm normalde 4-5 gün sürerdi ama su an 22 sinden beri 9 gündür çok az lekelenme olmaya başladı inofolik combi kullanıyorm acaba onun etkisimi doktor regili falan düzenler demişti ama bilmiyorm yinede başına gelen varmı

Arkadaslar bende ayın 22 sinde regl oldm normalde 4-5 gün sürerdi ama su an 22 sinden beri 9 gündür çok az lekelenme olmaya başladı inofolik combi kullanıyorm acaba onun etkisimi doktor regili falan düzenler demişti ama bilmiyorm yinede başına gelen varmı
Canım kist falan olabilir sebebi. Her ihtimale karşı bi test yap bence . Kadın doğumdan da randevu al sebebi neyse doktor söyler ona göre bi yol izlersiniz tedaviye tedavi bişey yoksa da için rahatlar

Canım kist falan olabilir sebebi. Her ihtimale karşı bi test yap bence . Kadın doğumdan da randevu al sebebi neyse doktor söyler ona göre bi yol izlersiniz tedaviye tedavi bişey yoksa da için rahatlar
Kist yok canım geçen ay muane oldum yok dedi

Back