Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne zamndir evlisinHamile kalmak istiyorum
İki yıl olduCanım ne zamndir evlisin
Canım gittinmi doktora tahlil yaptırdım nededilerİki yıl oldu
Sağ yumurtada kist var mış 3.9cmCanım gittinmi doktora tahlil yaptırdım nedediler
Sonrada rahim emarı çekelim dedi gelirseniz bende ondan korkuyorumCanım gittinmi doktora tahlil yaptırdım nedediler
Daha bes gün oldu iceliBen kendim henüz denemelere başlamadım. Ancak deneyen ve sürekli takip ettiğim birini okumuştum Instagram'dan. Hatta takipçilerinden de bu şekilde hamile kalanlar yazmıştı o dönem diye hatırlıyorum. İnşallah faydasını görürsünüz. Ne kadar süredir deniyorsunuz ? Birde nasıl korundunuz ? Bunlar etkili mi merak ettiğimden soruyorum.
Daha bes gün oldu iceli
Nasıl korundun derken anlamadım orasınıBen kendim henüz denemelere başlamadım. Ancak deneyen ve sürekli takip ettiğim birini okumuştum Instagram'dan. Hatta takipçilerinden de bu şekilde hamile kalanlar yazmıştı o dönem diye hatırlıyorum. İnşallah faydasını görürsünüz. Ne kadar süredir deniyorsunuz ? Birde nasıl korundunuz ? Bunlar etkili mi merak ettiğimden soruyorum.
Kullanır kullanmazmi hamile kaldinBen varım canım 10 yıl önce oğluma hamile kalmadan önce soğan kürü yapmıştım. Hatta bir arkadaşıma da söyledim o da hamile kaldı.
Şimdi gene hamileyim şükür. Bunda brokoli kürü ve zeytinyağı incir kürü yaptim hepsi vesile tabi ama denemekten zarar gelmez
Soğan kürü ertesi ayKullanır kullanmazmi hamile kaldin
Benimde aynı şekilde 14 aydır evliyim her hangi bir gebeliğim olmadı. 2 ay önce kist vardı gecen ay enfeksiyon vardı antibiyotik kulndım bu ayda brokoli kürü yapayım diyorum doktor tüpler tıkalı olabilr rahim filmi çekil dedi bakalım ne olacak. Bu ayda şansımı deniyeceğim . Ovulasyon testiyle takip edip bakalımSonrada rahim emarı çekelim dedi gelirseniz bende ondan korkuyorum