Yok hayır bir defa geldi 2 gün sonra çok az geldi gün içerisinde test yaptım testi aldığım kişiye sordum olmamış dedi ama benim içimi kemiriyorAkıntı yumurtlama belirtisidir. Yumurtlama günlerinde gelir... her zaman oluyorsa enfeksiyon belirtisi de olabilir
Benim 7 gün oldu yapmadı ve her zaman düzenli adet olurum bu kez olmadı bekliyorum bir umutO akıntıdan 2 gün sonra falan ovulasyon testi pik yapıyor benim. Başkalarında nasıl bilmiyorum
Aynen benim de o akıntıdan 2 gün sonra pik görüyorum. Önündeki 3 günü değerlendir bence.O akıntıdan 2 gün sonra falan ovulasyon testi pik yapıyor benim. Başkalarında nasıl bilmiyorum
Testlerini at buraya bakalım canım. Benimde öyle akıntım oluyo olduğu günde test koyulaşmaya başlıyor zatenYok hayır bir defa geldi 2 gün sonra çok az geldi gün içerisinde test yaptım testi aldığım kişiye sordum olmamış dedi ama benim içimi kemiriyor
Sıvı alımına dikkat ederek yapiyosun dimi testi? Geçen ay benim de tam pik olmadan bitti, bende yumurta tembelligi var o yüzden takviye bitki macun vs kullanmazsam pik göremiyorum sanırım sadece gecen ay kullanmamıştım çünkü. Sende de pko vs var mı?Benim 7 gün oldu yapmadı ve her zaman düzenli adet olurum bu kez olmadı bekliyorum bir umut
O akıntıdan 2 gün sonra falan ovulasyon testi pik yapıyor benim. Başkalarında nasıl bilmiyorum
Yok hayır düzenli adetim vardı hep doktora fa gittim hiç bi sorun yokSıvı alımına dikkat ederek yapiyosun dimi testi? Geçen ay benim de tam pik olmadan bitti, bende yumurta tembelligi var o yüzden takviye bitki macun vs kullanmazsam pik göremiyorum sanırım sadece gecen ay kullanmamıştım çünkü. Sende de pko vs var mı?
Testlerini at buraya bakalım canım. Benimde öyle akıntım oluyo olduğu günde test koyulaşmaya başlıyor zaten
Uygulamadan değil google dan girince foto atabiliyorum ben. Google kadınlar kulübü yaz oraya üyeliğini girBeceremedim ki bi türlü atmayı naptıysam olmadı
Uygulamadan değil google dan girince foto atabiliyorum ben. Google kadınlar kulübü yaz oraya üyeliğini gir
Attım inşallah vardır ben instagram dan birinden aldım bu testleri bana olmamış dedi ama ben yine af buyurun değerlendirdimUygulamadan değil google dan girince foto atabiliyorum ben. Google kadınlar kulübü yaz oraya üyeliğini gir
Büyük ihtimalle yarın pik olacak. Bugunden değerlendirmeye baslayabilirsin
İyi yapmışsın. Spermlerde sorun yoksa önümüzdeki 3-4 gün üst üste degerlendirinAttım inşallah vardır ben instagram dan birinden aldım bu testleri bana olmamış dedi ama ben yine af buyurun değerlendirdim
Bir hafta oldu halen yok en belirgin oyduBüyük ihtimalle yarın pik olacak. Bugunden değerlendirmeye baslayabilirsin
Akıntıya mı 1 hafta oldu? Yanlış anlamış olabilirsin iliskinin ertesi günü meninin fazlası çıkıyo ya onla mı karıştırdın acabaBir hafta oldu halen yok en belirgin oydu
Değerlendiriyorum hatta şöyle bişey oldu o akıntıdan 2 gün sonra çok az yine geldi biri bana döllenme olmuş fazlası dışarı atıyor dedi tam bugün bir hafta oldu sağ tarfaımda sıtıma doğru batma var bende hamilelikten şüpheleniyorumİyi yapmışsın. Spermlerde sorun yoksa önümüzdeki 3-4 gün üst üste degerlendirin
Yok eminim çok yoğundu zaten her ay bende olurdu bekarken de olurdu yumurtlama günümdü ama çıkmadı anlamadımAkıntıya mı 1 hafta oldu? Yanlış anlamış olabilirsin iliskinin ertesi günü meninin fazlası çıkıyo ya onla mı karıştırdın acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?