• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak istiyorum artık.... :((((

nasıl görüyosun yumurtladığın günü
canım o gün kalktığımda tuvaletimi yaptıktan sonra temizliğimi yaparken elime geliyor.bildiğin yumurta akı nerdeyse hiç farkı yok .normal akıntıdan çok farklı .mutlaka o gün yumurtlama günümdür.kızıma hamile kaldığım ayda görmüştüm.o günün akşamı eşimle birlikte olduk .ve o ay hamileydim.doktor o günler riskli değil demişti.ama doktorun dediği çıkmadı.

canım o gün kalktığımda tuvaletimi yaptıktan sonra temizliğimi yaparken elime geliyor.bildiğin yumurta akı nerdeyse hiç farkı yok .normal akıntıdan çok farklı .mutlaka o gün yumurtlama günümdür.kızıma hamile kaldığım ayda görmüştüm.o günün akşamı eşimle birlikte olduk .ve o ay hamileydim.doktor o günler riskli değil demişti.ama doktorun dediği çıkmadı.
ya ne kadar güzel sen anlayabiliyosn. ben çatlatma iğnesi olmam rağmen kestiremiyorum acaba hamile kaldım mı diye.. başka ne gibi belirtiler yaşadın canım

KIZLARRRRRRR her ay 24 günde olan adet bu ay bekledim bekledim 26 sında oldu ama o kadar beklemiştimki. dogumu bilem hesaplamıştım 05.05.2015 de dogacaktı aglamaktan berbat oldum ne yapacaz yaaa 1 senedir kalamıyorum ama ilişkiden sonra ben ditek kalkıp duş alıyorum. ondan damı olmuıyordur delirecem

KIZLARRRRRRR her ay 24 günde olan adet bu ay bekledim bekledim 26 sında oldu ama o kadar beklemiştimki. dogumu bilem hesaplamıştım 05.05.2015 de dogacaktı aglamaktan berbat oldum ne yapacaz yaaa 1 senedir kalamıyorum ama ilişkiden sonra ben ditek kalkıp duş alıyorum. ondan damı olmuıyordur delirecem
ÖLE YAPMA Bİ SÜRE BELİNE YASTIK KOYUP YAT CANIM

BAZENDE öle yapıyorum ama sanki durdukça rahatsız oluyorum. malesef kalkma hıssı oluyor. eşimde şeker hastası zaten düzenli olmuyor zaten

o akıntıyı nasıl ayırd edebiliyorsunuz ben 32 yasındayım valla ben ayıramıyorum

O gunu anlamak icin akinti disinda, atesinizi olcebilirsiniz. Internette detayli anlatmis ates olcme yontemini. Ya da ovulasyon testi ile yumurtanin catladigi gunu takip edebilirsiniz. Bu ay ben de testi aldim deniycem bakalim

arkadaşlar 6 aydır çocuk istiyoruz fakat olmadı henüz. son 2 ay ovülasyon testi kullandım. pozitifi hiç göremeyince perşembe günü doktora gittim. tesadüfen o günde adetimin 22. günüydü. progesteron testi istedi. bir de adetinin 3.günü gel hormon testi yapalım dedi. tahlil sonuçlarına ulaştım. henüz doktora gidemedim. test sonucu şu şekilde bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen ?
progesteron 0.3
follicular <0.1-0.3
mid-cycle 1.2-15.9
tuteal <0.1-0.2
hamile 1.trimester 2.8-147.3
hamile 2.trimester 22.5-95.3

slm kızlar bende yeni katıldım aranıza. bende 1.5 senedir uğraşıyoruz. 2 tane düşüğüm var. allah isteyen herkeze nasip etsin. kucaklarımızı doldursumnn.

Back