hamile kalmak istiyorum artık.... :((((

Kesinlikle en büyük etken stres hanımlar. Hiçbir sorun olmadığı halde senelerce çocuk sahibi olamayan bi cok insan var çevremizde. Hatta çocuğu olma deyipte olanları görüyoruz ben de yaklaşık 4-5 aydır korunmuyorum bende de tık yok. Çocuk düşünmüyorum yani illa olsun demiyorum ama 4 aydır olmayınca da endiselendim açıkçası yine de herseyin bir zamani var canınızı skmayin bol bol dua edelim, sağlıklı olsunlar diyee

Tıbkısının aynısı ben ama benım 6 ayı gectı ya artık 7 mı 8 mı oldu bılemıyrum :) Ama yok ınatcı velet gelmiyor ıste neredeyse her ay bı doktr maceram var

Tıbkısının aynısı ben ama benım 6 ayı gectı ya artık 7 mı 8 mı oldu bılemıyrum :) Ama yok ınatcı velet gelmiyor ıste neredeyse her ay bı doktr maceram var
bazen düşünüyorum çok üzerine düşüp uğraşıyorum ondan mı olmuyor diye valllahi.. millet çatır çatır doğruyor

bazen düşünüyorum çok üzerine düşüp uğraşıyorum ondan mı olmuyor diye valllahi.. millet çatır çatır doğruyor
Sanırım ondan canım doktrum 2 ay verdı bana olmazsa tedvye baslıcam artık bakalım . Bu milletı anlamıom zaten korunuyr hamile kalıyr ben örümcek adam mısalı duvarlarda gezıyom ama yok :)

Fiziki muayeneleri ve testlerinde bisey cikmayanlarin bir genetik uzmanina gidip genetik testleri yaptirmalarini tavsiye ederim. Kuzenim 3 senedir dr a gidip duruyo surekli tup bebek yapalim diyordu dr. Bu arada iki defa kendiliginden dusuk yapmisti. Sonra dr u degistirdi ve genetik testler yapilinca sorunun pihtilasmadan kaynaklandigini ogrendi. Cok basit bir cozum icin 3 sene kaybetti. Sadece sperm testleri vs ile sonuca ulasmak zor olabiliyo zaman zaman

Ben de iki aylik evliyim ve korunmuyorm dedigin gibi cook acelesi yok bebisin ama olmayinca da huzursuz oluo insan acaba olcak mi olmicak mi diye allahim herkese en hayirlisini en guzelni nasip etsin her seyin

KIZLAR BEN ADET OLDUM DÜN AMA ADET KANAMASI GİBİ DEĞİL ÇOK AZ PARÇA PARÇA VE ÇOK KIRMIZI OLMAYAN Bİ KANAMA.. SİZCE NEDEN BÖLE OLABİLİR Kİ

gerçekten psikolojıketkısıdecok fazla hamıle kalmada. bızde de hıc bır problem yoktu 3 yıllık evliydik korunmayı bıraktık nezaman olursa hayırlısı artık dıyerek ama 2 3 ay olmayınca cok ıstemedıgın halde sıkıntıya dusuyor ınsan NEDEN dıye.o sıkıntıya gırdımı zaten direk stresten tutmuyor bence. sonra sperm testleri benm hormon testlerım vs yapıldı hıc bırproblem yok. 3 4 ay daha toplamda 8 ay cok ustune dustum yokhormon testlerı yok yumurtlama gunuhesabı ilişki sonrası ayakları dikme vs ne denılıyorsa yaptım tık yok. sonra hıc üstünde durmadım aklıma getırmedım olması ıcın gun hesaplamadım afedersınız ılıskı sonrası hemen kalktım duşumu aldım vs ve RABBİMEBİNŞÜKÜR o ayhamilekaldım :)
suan 18 haftalık hamıleyım.hamılelerın duasıkabulolurmus derler hepiniz için rabbimhayırlısını nasip etsin ınsallah. sızde benım için dua edın sağ salim evladımı kızımı kucagıma alabılmem ıcın.....

Bende 6 aydır deniyorum ama her ay hüsran oluyor .Cocuk olmasını engelleyecek sorunumuz da yok eşim sperm testi yaptırdı cok yüksek değil ama sınırda değerler Dr engel olmaz dedi .Şimdi keçiboynuzu pekmezi deniyoruz bakalım artık :/

kızlar ben yeni evlendiğimde 3.ayımızdı biraz kilom var diye hamileliği erteledik.önce diyetizyene gidip zayıflamaya kadar verdim.insülin direncim olduğu için doktor bana glifor hapı verdi.doktora gittiğimizde hastanede kadın doğum uzmanınada muayene oldum.şuan çocuk istemiyoruz ne yapabliriz dedik.şuan takvimle korun dedi.beni muayene etti.bak görüyomusun bu ,bu ayki yumurtan dedi.öyle baka kalmıştım.bana ay halime göre tarihler söyledi hiç unutmam ayın 11 ile 15 arası ilişkiye girme demişti.neyse biz muayeneden çıktık diyetisyenin yanına gittik bize listemizi verdi.ilaçlarımızı aldık ben diyete başladım 2.5 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendik zayıflama önlem falan hepsi hikaye oldu.nasılmı hamile kadım.kadın doğum doktorunun dediği gibi 11-15 arası birlikte olmadık .ayın 5 ile 6 sını bağlayan gece birlikte olduk ondan sonra korktuğumuz için birbirimize fazla yaklaşmadık ben o gece hamile kalmışım.nasıl mı ?kullandığım insülin direnci hapı aynı zamanda yumurtlama sorunu çekenlerde kullanıyomuş yani yumurtayı erken çatlatıyomuş.bide o gece ben şüpelendim aslında kendi tecrübeme göre o gece hamile kalabileceğimi biliyodum eşimede dedim.ama o doktor şu tarih dedi bişey olmaz demişti.ve o gece ilişkiden sonra bi yarım saat yada 1 saat yerimden hiç kalkmamıştım.yani hemen yıkanmadım.yıknırkende vajinanızı sıcak suyla yıkayın spremleri canlı tutar.
ayrıca hepiniz dikkat ederseniz yumurtladığınız günü görürsünüz ben her ay yumurtladığım günü görüyorum

kizlar meraba size bi sorum olcak adetim 1gun gecti dune kadar gogsume elleyemiyodum belim agriyodu bu sabah kalktgimda kendimi hafif hissettim olmusumdur belki dedim gelen giden yok belirtileri kaybolupta hamile kalan yokmu ya

kizlar meraba size bi sorum olcak adetim 1gun gecti dune kadar gogsume elleyemiyodum belim agriyodu bu sabah kalktgimda kendimi hafif hissettim olmusumdur belki dedim gelen giden yok belirtileri kaybolupta hamile kalan yokmu ya
canım bende hamile kaldığımda olucağım günü biliyodum senin gibi göğüs şişkinliği bel ve karın ağrısı ve el ve ayak ateşlenmesi yaşadım yani bütün belirtileri yaşadım hatta ağrı kesici ilacımıda hazır ettim.nasıl kıvranıyorum eşim al hap iç diyor yok dedim kan gelmeden içmem ne olur ne olmaz o gece sabaha kadar ara ara sıcak su torbasını ayaklarıma ve karnıma koyduk.sabah karnımın ağrısı geçti 2 gün olmayınca test yaptık silik çıktı 3 gün sonra yine yaptık daha belirgin çıktı

merhabalar ben yeni katılmak istiyotum aranıza. 2013 eylül ayında kalp atışları duyulmadı diye kürtaj olmak zorunda kaldım. ocak ayından beri korunmuyoruz ama hamile kalamadım .5 yaşında bi kızım var devlet memuruyum. istiyırum allahın izniyle bende bir bebek daha

inş canım benim bizde mutlu haberi alırız senin adına çok sewindim. bende bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum ilişki günleri verdi dr uyguladım bakalım ne olucak 20,de adet olmam lazım ,nş olmam bu ay :):):)

nasıl görüyosun yumurtladığın günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…