Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin neden olmuyor canım sorun belli mi?2 yıldır bizde istiyoruz ..
doktora gittin mi cnm ?
eşin sperm testleri ?
sen hormon , hsg ?
cann her ay dr kontrolündeyim her ay düzenli gidiyorumm.. baştan beri bi sorun yok deniyor. dr değiştirdim oda eşime sperm testi yaptı normal çıktı sonuçları.. klomen verdi kullnadım geçen ay sonra kotrole gittim sol tarafta yumurlama var 6,cm dedi düşükmüş biraz ve rahim duvarın ince dedi bunun için düşük tehlikesine karşı progestan diye bi ilaç verdi ilişki günleri verdi uyguladım.. adet olursan 3,gün gel dedi.. bu ay çok yüksek bulmuyorum dedi hamileliğini dediyarın adet olmam lazım bakalım.. dün dayanamayıp kan tahlili yaptırdım yine negatif çıktı
(
senin neden olmuyor canım sorun belli mi?
Bende catlama ignesi oldum bu ay. Sen atin kacinda oldunBende istiyorummm catlatma ignesi vurundum bu ay insallah tutar ya
inş canım benim..ah ahhh... actın yıne yaramı bende ve esımdede hıc sorun yok ama 14 aydır gelen gıdende yok ınanıyorum gelecek bebeklerımız.. yıne de sukurler olsun
Ben 17 agustosta oldun igneyi pazartesi carsamba cuma iliski dedi bir hafta sonra test yaptir dedi insallah hamile kalirim igneyi kolumdan vurdu hemsire insallah tesirli olurBende catlama ignesi oldum bu ay. Sen atin kacinda oldun
Insaallhh.... ya olur tabi anlarsinda catlayip catlamadigini hayirlisi bakalim 24 adet gunum olmasam test yapacamBen 17 agustosta oldun igneyi pazartesi carsamba cuma iliski dedi bir hafta sonra test yaptir dedi insallah hamile kalirim igneyi kolumdan vurdu hemsire insallah tesirli olur