duygu durum bozukluğu için kullanıyorum bırakabilrisin diyo dr ama bırakma süreci çok zor bidaha hasta olmaktan korkuyorum ilaç yoksunluğu çekmekten korkuyorumCanım ne için kullanıyorsun ilacı?
4 yıl olmuş zaten dr görüş belki bırakırsın zaten
Kendine güven bu konuda. Bak ben bekarken 3 buçuk sene ilaç kullandım bırakmaya karar verdim ve çok zorlandım işte bağımlılık yapıyor falan derler ya aslında o bırakırsam kötü olucam korkusundan başka bir şey değil. Dr unla beraber dozu düşürerek yavaş yavaş bırak yine kötü olursan ve panik yapmazsan bırakırsın kesinlikle. Tekrar başlamamak sana ilaçsız yapabildiğini gösterir her defasında. Şimdiden mutluluklar diliyorum canım sana.duygu durum bozukluğu için kullanıyorum bırakabilrisin diyo dr ama bırakma süreci çok zor bidaha hasta olmaktan korkuyorum ilaç yoksunluğu çekmekten korkuyorum
SONBAHARDA EVLNECEĞİM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM 4 YILDIR NE YAPACAM NASIL BIRKACAM BİLMİYORUM
doğru bir karar , antidepresanlar aşırı yan etki yapıyor vücutta allah korusun bebeğe de zarar verebilir , sağlıklı düşünüp acele etmemek lazım bu konuda.Bu arada doktorlar ilacı bıraksan bile 3-4 ay korunmaya devam et vücut kendini topladan asla benek yapmayın diyorlar ben o yüzden bekliyorum.
doğru bir karar , antidepresanlar aşırı yan etki yapıyor vücutta allah korusun bebeğe de zarar verebilir , sağlıklı düşünüp acele etmemek lazım bu konuda.
çok teşşekkür ederimKendine güven bu konuda. Bak ben bekarken 3 buçuk sene ilaç kullandım bırakmaya karar verdim ve çok zorlandım işte bağımlılık yapıyor falan derler ya aslında o bırakırsam kötü olucam korkusundan başka bir şey değil. Dr unla beraber dozu düşürerek yavaş yavaş bırak yine kötü olursan ve panik yapmazsan bırakırsın kesinlikle. Tekrar başlamamak sana ilaçsız yapabildiğini gösterir her defasında. Şimdiden mutluluklar diliyorum canım sana.
ilaç yoksunluğu çekiyor olabilirsin bence hemen hasta oldum diye panik yapmaBen evlendim 2 ay oluyor ilacı bırakıcam dedim iki hafta önce Bebek istiyorum diye. Bıraktım da doktor kontrolünde tabii ama sanki hastalığım başa döndü ya da bu olanlar ilacı bıraktığım için oluyor tam bilemiyorum. Bugün tekrar gidicem doktora ballım bu yaşadığım mide bulantıları hastalığımdan mı yoksa ilacı bırakınca verilen tepkiler mi?
Yavas yavas bırakmaya çalış. Her hafta bir dizi düşürSONBAHARDA EVLNECEĞİM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM 4 YILDIR NE YAPACAM NASIL BIRKACAM BİLMİYORUM
ilaç yoksunluğu çekiyor olabilirsin bence hemen hasta oldum diye panik yapma
her zorlandığımda ilaç yoksunluğu bu hasta değilim geçecek bikaç güne diyorum derin nefes alıyorum sakinleştiriyorum kendimi çok zorlanırsam da passiflora içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?