HAMİLE KALMAK İSTİYORUM AMA ?

haziran22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2010
2.985
104
163
İstanbul
SONBAHARDA EVLNECEĞİM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM 4 YILDIR NE YAPACAM NASIL BIRKACAM BİLMİYORUM

Canım ne için kullanıyorsun ilacı?
4 yıl olmuş zaten dr görüş belki bırakırsın zaten

duygu durum bozukluğu için kullanıyorum bırakabilrisin diyo dr ama bırakma süreci çok zor bidaha hasta olmaktan korkuyorum ilaç yoksunluğu çekmekten korkuyorum
Kendine güven bu konuda. Bak ben bekarken 3 buçuk sene ilaç kullandım bırakmaya karar verdim ve çok zorlandım işte bağımlılık yapıyor falan derler ya aslında o bırakırsam kötü olucam korkusundan başka bir şey değil. Dr unla beraber dozu düşürerek yavaş yavaş bırak yine kötü olursan ve panik yapmazsan bırakırsın kesinlikle. Tekrar başlamamak sana ilaçsız yapabildiğini gösterir her defasında. Şimdiden mutluluklar diliyorum canım sana.

Ben evlendim 2 ay oluyor ilacı bırakıcam dedim iki hafta önce Bebek istiyorum diye. Bıraktım da doktor kontrolünde tabii ama sanki hastalığım başa döndü ya da bu olanlar ilacı bıraktığım için oluyor tam bilemiyorum. Bugün tekrar gidicem doktora ballım bu yaşadığım mide bulantıları hastalığımdan mı yoksa ilacı bırakınca verilen tepkiler mi?

SONBAHARDA EVLNECEĞİM ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM AMA ANTİDEPRESAN KULLANIYORUM 4 YILDIR NE YAPACAM NASIL BIRKACAM BİLMİYORUM

Bu arada doktorlar ilacı bıraksan bile 3-4 ay korunmaya devam et vücut kendini topladan asla benek yapmayın diyorlar ben o yüzden bekliyorum.

Bu arada doktorlar ilacı bıraksan bile 3-4 ay korunmaya devam et vücut kendini topladan asla benek yapmayın diyorlar ben o yüzden bekliyorum.
doğru bir karar , antidepresanlar aşırı yan etki yapıyor vücutta allah korusun bebeğe de zarar verebilir , sağlıklı düşünüp acele etmemek lazım bu konuda.

doğru bir karar , antidepresanlar aşırı yan etki yapıyor vücutta allah korusun bebeğe de zarar verebilir , sağlıklı düşünüp acele etmemek lazım bu konuda.

Zaten o paikolojiyle çocuğa da yararlı olamayız en iyisi doktorun buna karar vermesi. Onun verdiği tarihlerde çocuk sahibi olmak en doğrusu. Aşşah herkese yardım etsin bu ilaçlara başlamak bir dert bırakmak bir dert.

çok teşşekkür ederim

gyrex lamictal ve efexor kullanıyorum
gyrex azaltarak bıraktım şimdi de sıra lamictalde
200 mg içiyordum 100 mg içtim

daha önce bırakmayı denedim ama yapamamıştım bu sefer olacak galiba

daha önce denediğimde çok kötü oluyordum şimdi daha rahat geçiyo

ilaç yoksunluğu çekiyor olabilirsin bence hemen hasta oldum diye panik yapma
her zorlandığımda ilaç yoksunluğu bu hasta değilim geçecek bikaç güne diyorum derin nefes alıyorum sakinleştiriyorum kendimi çok zorlanırsam da passiflora içiyorum

Bende passiflora kullanıyorum özellikle sabahla karşı mide bulantısıyla uyandığım içim içip yatıyorum. Bazen iyi geliyor bazen hiç kar etmiyor ama ilacın da suçu yok ben bir anda kestim vücut ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…