Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canım nasılsın
saol canım bende iyiyim hafta başı geldik işe sabah sabah ilk önce size bakayım dedimşükür iyiyim canım sen nasılsın bakalım turkbayragisositososito
bende aynı canım bugün bayağa bir yorgunum valla bensaol canım bende iyiyim hafta başı geldik işe sabah sabah ilk önce size bakayım dedim
gene kimsecikler yok görünüşe göre öbür taraftalar
ben burdayım bitanem geçmişi okuyorumordamısın canım
ben burdayım bitanem geçmişi okuyorum
ne oldu canım hafta sonu birşeylermi yaptın yoksa bebişmi yoruyor annesinianladım canım bugün çok yorgunum valla turkbayragi
hiç deme gitsin temizlik yaptım canımbirde çocuk odasındaki halıyı yıkadım benim evi temizlemem ölüm desem yeri inan bazen neden küçük evde oturmuyorum diye söyler oldum valla canım o değil akşamda yürüyüşe çıktım birde onun yorgunluğu bittim anlıyacağın canımne oldu canım hafta sonu birşeylermi yaptın yoksa bebişmi yoruyor annesini
gülüm biz varızya aşk olsun selam verdsim ama çıkmıştın sen canım benimkıslar ne dıgr tarafta ne bu tarafta kımsecıklwer yok nazar degıd bıze
evet canım nazar değdi bize bu saatlerde burası cıvıl cıvıl olması lazım ama kimse yok bende çıkıcam birazdan işlerim var bari onları yapayımmmkıslar ne dıgr tarafta ne bu tarafta kımsecıklwer yok nazar degıd bıze
Kıslar ben hala adet olmadıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!! 5gun gectı
ayy hadi inşallah hamilesindir canımmKıslar ben hala adet olmadıııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!! 5gun gectı
canım sen eden halı felan yıkıyorsun yaaa bırak kalsın kuşum sen hamilesin biliyorsun şuan en tehlikeli dönemdesin yapma böyle amahiç deme gitsin temizlik yaptım canımbirde çocuk odasındaki halıyı yıkadım benim evi temizlemem ölüm desem yeri inan bazen neden küçük evde oturmuyorum diye söyler oldum valla canım o değil akşamda yürüyüşe çıktım birde onun yorgunluğu bittim anlıyacağın canım
valla hiç deme gitsin canım ya ne oldu anlamadım gitti valla hayır bu şekilde olması çokmu iyi oldu inan varya çok üzülüyorum ben canım ya :çok üzgünüm:evet canım nazar değdi bize bu saatlerde burası cıvıl cıvıl olması lazım ama kimse yok bende çıkıcam birazdan işlerim var bari onları yapayımmm
ayy hadi inşallah hamilesindir canımm
canım sen eden halı felan yıkıyorsun yaaa bırak kalsın kuşum sen hamilesin biliyorsun şuan en tehlikeli dönemdesin yapma böyle ama
hiç deme gitsin temizlik yaptım canımbirde çocuk odasındaki halıyı yıkadım benim evi temizlemem ölüm desem yeri inan bazen neden küçük evde oturmuyorum diye söyler oldum valla canım o değil akşamda yürüyüşe çıktım birde onun yorgunluğu bittim anlıyacağın canım
gülüm biz varızya aşk olsun selam verdsim ama çıkmıştın sen canım benim
ayy hadi inşallah hamilesindir canımm
AMİN CNM AMİN