- 23 Nisan 2009
- 1.653
- 0
hayırdır canım niye moralin bozukhihoyyytdelikafadulden :a015: :çok üzgünüm: moralim çooookk bozuk kızlar ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır canım niye moralin bozukhihoyyytdelikafadulden :a015: :çok üzgünüm: moralim çooookk bozuk kızlar ya
delikafadulden :a015: :çok üzgünüm: moralim çooookk bozuk kızlar ya
neden be gülüm noldu kidelikafadulden :a015: :çok üzgünüm: oralim çooookk bozuk kızlar ya
verilmiyo kikimse bana rep vermiyoooooooooooooooooo
slm cnm iyiyim sen nasısınselam güzelim..hoşgeldin..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
doğru söylüyorsunda aklımızdan çıksa takmayacağız kafayada çıkmıyor ki aklımızdan..senağlama yumurta olmaz ayrı sorun yada benim gibi olur ama devasa büyür..kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
neyse kızlar ben bi dolaşıp geleyim
canım adet duzensızlıgıne dogum kontrol hapı verırler genelde kullan
ama sure zarfında olmz cocougun sanırsam
ama bıraktıgında olma olasılıgı yuksekmıs
ole blıyorummm
bu arada stress yok bızım arkılerle sloganımızzz
no stresss yes ebebekkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben hemen veririm canım..herkese vereyim bari..opuyorumnanaktankimse bana rep vermiyoooooooooooooooooo
bu arada ıklımde tuanada muthıs ısımlerrrr
ben duru ısmını cok sewıyorum tuana ecrın ol yanı erkek talha
abyosun+, dil_nur+, ESCALES+, kekecb, nilüfer79+, scuba, sekeriim slm kızlarr
düzzensizlik için cnm az önce başka bişi için eczaneye gittim bi sorim dedim düzensizliğe ne iyi gelir oda diana 35 dedi kullandığım diğer ilaçlarıda söyledim klomen falan diye boş onlar dedi al bunu kullan 6 ay dedi bide anlattı nasıl olcağını 6 ay kullansam sonra bebek kısmetse
abyosun, dil_nur, Hasret_Kaldim, iklimtuana, kekecb, meleksen, nilüfer79, scuba, sekeriim, sulezehra
selam kızlar ben vildangelin yiğeniyim
Aramıza hoşgeldin canım a.s.abyosun, dil_nur, Hasret_Kaldim, iklimtuana, kekecb, meleksen, nilüfer79, scuba, sekeriim, sulezehra
öyleeemmmiiiii slm hg cnmabyosun, dil_nur, Hasret_Kaldim, iklimtuana, kekecb, meleksen, nilüfer79, scuba, sekeriim, sulezehra
asya güzelll kesinlikleben kızım olursa Asya olsun istiyorum (inşallah)...
hoşbuldum cnm nbrhoşgeldin canım opuyorumnanaktan
hadi bakalım hayırlısı bi gelişme olursa söylersin bizebenim bi arkadaşımada önermişti eczacı gerçi onun düzensizliği yoktu ama 1 ay kullan demişti oda kullandı bakalım bu ay ne olucak
olsun hepsı guızel ısımler anlamları guzel olsun benım adım ayseee bu aradaa
cok ıstıyorummm her adet donemım aglamkla gecıyoo cok zorrr
herkez bebısını sewıyoo ben baskalarınınkıyle avunuyomm:çok üzgünüm:
hoşgeldin aramıza güzelimhihoyyyt hihoyyyt hihoyyytabyosun, dil_nur, Hasret_Kaldim, iklimtuana, kekecb, meleksen, nilüfer79, scuba, sekeriim, sulezehra