Slm nasla tesekkurler paylasImIn IcI sen benden kat ve kat sanslIsIn bende hasar cok fazla en buyuk sorun hIdrosalpenks ve karIn IcIndekI yapIsIklIklar allah herkese nasIp etsIn Insallah senIn adIna sevIndIm ((;
selam arkadaşlar
ben 2.çocuk isteyenlerdenim .Çektirdiğim ilk rahim filminde 2 tüpüm de kapalı çıktı. Rus bir bayana gittim..Biyoenerji uzmanı.Bana adaçayı ve 5 adet ot karışımı kullandırdı.Adaçayını Şekere damlatıp aldım .Diğer ot karşımını 40 gün kadar içtim.daha sonra 10 gün masaj ve keraciğer temizliği yaptı.tüplerimde daralma olduğunu ve rahimde kan pıhtılarının biriktiğini söyledi.Masaj biitiği gün adet oldum.O gün 2 saat boyunca affedersiniz fakat kan pıhtı ve topaklarnı vücuutan attım.Masajla şise çekmeyide uyguladı.67 ay kadar sonra bir daha film çektirdim. 2 tüpümünde açık olduğu görüldü.Dokrra göre tüplerimin ameliyatla bile açılması güçtü.İyiki ameliyat olmamışım.Şu an hamile değilim ama kalacağıma inanıyorum .Arkadaşım 10 sene sonra( aynı Rus bayana giderek )hamile kaldı.
adaçayı 50 gr
civan perçemi 100gr
yoğurt otu 100 gr
aslan pençesi 100 gr
iki yemek kaşığı karşımı suda kaynat(bir taşım) soğuduktan sonra süz.Bir çay bardağı yemeklerden önce 3 öğün için.(ılık)Bu karışım bitene kadar devam edin.
canım cevabın için çok teşekkürler sanırım 2 yemek kaşığı karışım 3 çay bardağı kadar suda kaynatılacak her gün taze yapmak gerekir değil mi birde adaçayının kendisi kullanılıyor sanırım yağı falan kullandın mı hiç çok sordum galiba ama bunlar bizim için yeni bir umut
yazılan ot karışımından 2 yemek kaşığı 1 lt suda bir taşım kaynatılır.sabah, öğlen, akşam aç karnına 1 çay bardağı içilir.ama ben kçük bir cezvede bir tutanm alıp bir taşım kaynatıp süzdükten sonra ılık olarak içtim ve her öğün taze olarak yaptım.
adaçayı yağını kullandım.Belli bir markanın idi.hatırlayınca yazarım.Sabah akşam 2 kere yarım kesme şekerine 2 damla damlatıp aldım.Bu tedaviden sonra (40 gün kadar) masaja başlanıldı (10 gün ) Ve masaja başlanıldığındakasık ve daha alt bölgemde dokunulan yerler şiddetle ağrıyordu.Masajın her seansı yaklaşık 7-8 dk sürüyor.Arkasından enerji verilip göbek deliğinden şişe çekiliyor.10 gün sonunda hiç ağrım kalmadı Ve adetlerimin miktarı düzeldi.Ve vücuttan kan topak ve pıhtılarını ilk adetimde korkunç bir şekilde attım .Bencee kanallarım gerçekten bu tedavi sonucunda açıldı.2.rahim filmimde kanallarımın ikiside açıktı.Bunu yapan da rus bir bayan doktor.
LÜTFEN BU RUS BAYAN DOKTORUNİLETİŞİM BİLGİLERİNİ PAYLAŞIN LÜTFEN HAYAT MEMAT MESELESİ ,(((((
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
CADIARZUkızlar ben 2 yıllık evliyim ve son 1 yıldır korunmuyoruz..klomenden tutun gonafen,serephone herşey kullandım..sonra rahim filmi çektirdim temzi çıktı tüplerim açık..olmadı sonra aşılama oldum oda olmadıı neden sizcee piskolojik tamameen kafaya fazla takmamdan..neyse ben saddete gelim GEÇEN KUAFÖRDE Bİ BAYANIN 7 YIL ÇOCUĞU OLMAMIŞ VE ONA HAMİLE KALAN Bİ BAYAN ;1 ÇAY K.POLEN TOZU VE 1ÇAY K.BAL AÇKARNINA HER SABAH YEMİŞ VE YARISINA GELMEDEN HAMİLE KALMIŞ TABİ BU KÜRDEN 3 KİŞİ SIRAYLA HAMİLE KALMIŞ ONDAN SONRA..BEN BUNU DUYAR DUYMAZ HEMEN AKTARCIYA GİTTİM VE ALDIM FİYATTIDA ÇOK UYGUN AYRICA BEN BUNA DİĞERLERİNDEN DAHA ÇOK İNANDIM(isterseniz polen tozunuda internetten araştırın nekadar yararlı bi besin olduğunu göreceksiniz) ..ben bunu 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı dayanamadım sizinle paylaşmak istedim belki sizin metabolizmanız buna daha hızlı tepki veriri diye hiç belli olmaz ayrıcaa kızlar ayağınızı sıcak tutmaya çalışın ..AYRICA babaanemgilin 2 çocuktan sonra bidaha çocuğu olmuyomuş taki ELMA YAĞINI (aynı zamanda ada yağı diye bilinen)bir pamuğa sürüp bide sıvıyağına batırıp kiloduna koyup öyle 2-3 sefer yaptıkatn sonra aşırı derece akıntısı olmuş meğerse tüplerdeki ve rahimdeki iltihapı akıtmış üşütmeyi almış ve ondan sonra tekrar hamile kalmış..ben onuda yaptım adet sancımı yoketi zaten oda karnını çok ısıtıyo ..a.s..KIZLAR UMARIM BU YAZDIKLARIM SİZE FAYDASI DOKUNUR HAYIRLISI OLUR HEPİMİZ İÇİN..:Saruboceq:
Ayy Allah razı olsun cnm ya iyiki söyledin. Bari incir yemeyi kesyim ben. Sadece arı sütü bal polen ve adaçayı yağı ile adaçayı içyim teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?