Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm nasla tesekkurler paylasImIn IcI sen benden kat ve kat sanslIsIn bende hasar cok fazla en buyuk sorun hIdrosalpenks ve karIn IcIndekI yapIsIklIklar allah herkese nasIp etsIn Insallah senIn adIna sevIndIm ((;

Slm nasla tesekkurler paylasImIn IcI sen benden kat ve kat sanslIsIn bende hasar cok fazla en buyuk sorun hIdrosalpenks ve karIn IcIndekI yapIsIklIklar allah herkese nasIp etsIn Insallah senIn adIna sevIndIm ((;

Selam TWM, ümidini kırma inşallah Rabbim senin de sesini duyacaktır.. Ne yapalım kaderimiz böyleymiş , yapacak birşey yok elden birşey gelmiyor , biz üzerimize düşeni yapalım da gerisini mevlam bilir ... Şans böyle işler, hiçççç moralini bozma ,ben inanıyorum ki senin sorunlarınında dermanı Rabb'imiz.. Tüp bebek tedavisindeyken bir bayan anlatmıştı , eşinin hiç spermi yoktu , bayanın tek yumurtalığı vardı ve menopoza girmek üzereydi..tedavide bayanın tek yumurtası gelişmiş , fakat orta kalitemiş ,eşinde ilaç tedavisi ile tek sperm elde etmişler ama ümitlenmeyin demiş Dr lar...deneyelim belki tutar demişler ... Ve o bayan hamile kaldı ve kızı oldu..ben üç tüp bebe yaptırdım bir yıl içinde herşeyi iyiydi , yumurta iyi , sperm sorunumuz yok ama olmadı .. Kısmet ne yapalım , şansla olmuyor bu işler.. Gerisi Allah'a kalmış..iki yıldır Dr a gitmedim boşverdim.. Bu ay yaaa bi gideyimde artık umudumu keseyim dedim .. Bu seferde fsh değerim yüksek östrejenim az çıktı , ne yapacağımı şaşırdım bitkilere sarıldım .. Umut dünyası işte , hala umudum var ama inşallah bir gün anne olacağım , sende olacaksın lütfen buna İnan .. Yolun açık olsun inşallah bir gün hamilelik haberini duyarım , sana dua edeceğim...

AmIn Insallah InanIyorum ben umudumu kaybetmedIm endeskopIyI duymussundur belkI tuplerle Ilgili bIr operasyon tup bebek sansInI arttIyormus bende bitkIsel kurlere baslayacam allaha InanIyorum son 1

AmIn Insallah InanIyorum ben umudumu kaybetmedIm endeskopIyI duymussundur belkI tuplerle Ilgili bIr operasyon tup bebek sansInI arttIyormus bende bitkIsel kurlere baslayacam allaha InanIyorum son 1 hafta daha IyI hIssedIyorum oluruna bIraktIm dIlerIm allah herkese nasIp eder

TWM teşekkür ederim ,ben önümüzdeki ay tedavinin ilk basamağını yapacağım..yanidaha önce aşılama ile başlamıştım sonra tüp bebek olmuştu ..klomen ilaç kullanmamıştım..iğne kullanmıştım...fsh yüksek çıkınca öbür aya kaldı ..fakat fsh düşmezse yine kullanamam bu ilacı ..bakalım belki ilaç sebebim olur..sen de elinden gelen herşeyi yap ne yapman gerekiyorsa ..aklında şunu da yapsaydım keşke kalmasın..haddim değil belki sana bunları söylemek ama ben böyle diyorum "elimden geleni yaptım herşeyi kullandım" bi alternatif tıp kaldı ,onu da bu ay yapıyorum incir kürü de yapacağım olmazsa işte o zaman bırakacağım artık ve kendime söz verdim..her ay regl olduğumda ağlamayacağım ,kendimi dinlemeyeceğim ,regl günüm gelmesin stres yapmayacağım.. bakalım sözümü tutabilecek miyimn :)))

Estafurullah nasla IyI soyluyorsun dogru soyluyorsun ayrIca sen benden daha deneyImlIsIn ve haklIsin bIrde aglamak rahatlatIyor .yanlIs anlamazsan nerelIsIn ve kac yasIndasIn merak Iste

TWM ağlama dememek zor ağla istediğin kadar , insanı rahatlatıyor ama stres hormonunu arttırıyor..ne yapayım bende bazen gözlerime söz geçiremiyorum... Yaşım otuz sekiz endişem bu .. Zamanım iyice daralıyor , daha ne kadar bekleyeceğim diye kaygılanıyorum... Allah büyük bakalım kaderimizde daha neler var , sen kaç yaşındasın...

Uzucu bIr durum allah yardImcIn olsun Insallah sende evlat sahIbI olursun ben 24 yasIndayIm allahIm kImseyI evlatla sInamasIn

TWM çok sevindim senin adına .. Yaşın daha çok küçük,İnan bana şansın varyeter ki İnan ... Bir su damlasından bizi yaratan Rabbim ol dese inşallah olacak... Yedi cu ma kenzülarş duasını oku..kuran okumayı biliyorsan arapçasından , bilmiyorsan türkçesinden oku.. Ben bu cuma başlayacağım,türkçesinden okuyacağım maalesef..inşallah emeklerimiz ve dualarımız boşa gitmez .. Ben tüp bebek tedavisindeyken eşinde hiç sperm olmayan , kendininden yumurta yetmezliği olan bir bayanla konuşmuştum..tek yumurta ve ilaç tedavisi ile tek spermle hamile kalan bu bayan benim umut ışığım olmuştur... Yumurta kalitesi çok kötüydü darlar umut vermedi ama hamile kaldı ve bir kızı oldu..sende İnan inşallah olacak birgün..ben inanıyorum....

merhaba kızlar bende yeni üye oldum aranıza ben 2 yıllık evliyim ancak hiç korunmamıza rağmen gebelik olmadı

rabbim ne verirse hayırlısını versin tüm çocuk isteyen herkese.yapmış olduğunz kürler varmı bana yardımcı olurmusunuz

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ARANIZA YENİ KATILDIM :) yaklaşık 5 yıldır eliyim. Ve hiç çoğum yok ANNE olmak istıyorum ama ne yazıkki bi türlü hamile kalamadım. 1aşılama 1 de tüpbebek yaptırdım ama tutmadı bu siteleri yaklaşık 1 yıldan beri takıp ediyorum en sonunda bende derdimi sizlerle paylaşmak istedim banada yardımcı olursanız sevinirim :) Bu ay bal tarçın çörek otu polen karışım yapıyorum +incir kürü +ve acı elma yağını yapyorum inşallah bu yaptıklarımın faydasını görüürm :)

alıp denicem canım paylaşımın için çok teşekürler inşallah bir faydası olur umarım...

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...

canım adaçayı elma yagını aldım bunu ne kadar döküp kullanıcam birde polen aldım bunu nasıl kullanmalıyım sana şimdiden çok teşekkür edrim denemkte fayda var ama demi inşallah hayırlısı olur...elma yagı adaçayıikiside bir canım onu aldım ada yagını almadım bunu kullandım ama çok yaktı acı biber gibi

Kızlar sizlere bir önerim var gebelik isteyipte emeline ulaşmaya çalışanlara yani,
maca bitkisi diye bişey var bir belgeselde gördüm, cinsel gücüde artıyormuş yumurtlamayıda kadındada erkektede, ben denemedim türkiyedede bitki yok diye biliyorum fakat talbetleri varmış bir araştırın derim ben

Ayy Allah razı olsun cnm ya iyiki söyledin. Bari incir yemeyi kesyim ben. Sadece arı sütü bal polen ve adaçayı yağı ile adaçayı içyim teşekkürler

hayırlı olsun ne guzel bende temmuzda evlenelı 2 yıl olcak.hamıle kaldıgımız ay kullandıgınız yontem neydı acaba?paylaşabılırmısınız.yanı adaçayı yagımı bal polen mı ıncır mı sızce.ınş ALLAH hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…