Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuuuuun MODEMO:)))çok sevindim çok harika bir haber buu allah tamamını erdirsiiiiiiiiiiiiin:)))))))
çok teşeküredrim ayrıca böyle pozitif olman diğer arkadaşlarımıza yol göstermiş olman beni ayrıca mutlu ettiii:)
rabbim meleğini korusuuun kucağına sağ sağlim almanı nasib ylesiiiiiiin:Saruboceq::1hug:

yakaladım seni :) naber

iyiim ecriniim fırsat bu fırsat yazayım dedim ama benim piranalr acıktılar ve malesef çıkmak zorundayım ( öptüm çok görüşürüüüz

noluur arkadaşlara ben olmazsam cevap vermeye çalış yardımcı ol :))))buralar size emanet:1hug:

tama cnaım grsuruz tabıkıde yardımcı olanya calısırım elimden geldikcee kendıne iyi bak grs öptümmm

kızlar ne durumdasınız ben 7 gün kullandım adaçayı yağını ve şimdi beklemedeyim az kaldı adet günüme umudumda pek yok anlayacagınız( sizler ne durumdasınız ...

kızlar ne durumdasınız ben 7 gün kullandım adaçayı yağını ve şimdi beklemedeyim az kaldı adet günüme umudumda pek yok anlayacagınız( sizler ne durumdasınız ...

medlıne canım ne kadardır zamandır kullandın yağı.topikte adetın 10.gunune kadar yapmak gerekio dıye yazıo.ben bu topiği okuyorum suan 127 sayfadayım daha arnavut guzelı hamıle kalmadı ama ılerıkı sayfalarda hamıle kaldıgını bılıyorum.127 sayfada 9 tane hamıle var bu cok umutlandırıyor ınsanı.hamıle kalanlar konusunda bı krıtık yaptım.kımı ılk ay kullanıp daha polen+balın yarısına gelmeden kımı 2.ayında hamıle kamıs.veeeee dun bısı daha duydum süte oturma olayını.hamıle olmadığına emınsen malum calısmadan once yapıyomussun.ben dun yaptım ama adetımın 7.gunu du bişi yapmadık bu aksamda yapıcam ve calısmaya başlıcam.bizim işyerındekı bı abla süte oturdugu ay hamıle kalmıs.neler yapıoz denemekte fayda var.

Frlang canım ben bu süt konusunu burada okumuştum içine maydonoz da koyuluyordu seninkinde de maydonoz var mı varsa miktarını öğrenebilir miyim ben de yapacağım bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım inşallah olmam:) ama olursam 5. günü yapacağım hoş benim 5. günümde de çok kananmam olur belki 6.-7. güne sarkar neyse bana miktarını yazarsan çok sevinirim.Bakalım daha neler yapacağım ama bebişim gelsinde ben yaparım:)

AYKIZ CANIM BEN MAYDONOZ KOYMADIM.TANIDIĞIM BAYAN BANA SADECE 1-2 BARDAK SUTU KAYNAT AMA ÖLE BÖLE DEGİL 100 DERECE GIBI OLCAK DEDI FOKURDACAKMIŞ.BENDE TENCEREDE DUN AKSAM 1 BARDAK SUTU KAYNATTIM SONRA KÜÇÜK LEĞENE DOKTUM BATTANIYE ILE DE SARDIM KENDIMI BUHAR DISARIYA CIKMASIN DIE HEMDE SUT SOĞUMASIN DIE sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2 .AMA HAKKATEN ÇOOOKKK SICAKKK -tatlicadiarzu- TİRLEDİİİMM HAAAA. VE SABAH SANKI YUMURTA CATLAMADAN SONRA YADA ONCE BEYAZ PEYNIR LORU GIBI OLUR YA AKINTIM GELDI.DENE CANIM.TEST EDILMIS VE ZAMANIN DA ONAYLANMIS

Frlang tşk deneyeceğim.iltihap sorunum var dr ilaç fitil veriyor kullanıyorum ama sadece kullandığım ay akıntım olmuyor sonraki ay yine geliyor iltihap bir türlü gitmiyor ben de yapayım sonuçu yazarım. umarım biyerlerimi pişirmem:)

ilk defa kullandım bu ay inşaallah işe yarar evet çok kişi hamile kalmış ama arnavut güzeli yanlışım yoksa tüp bebek yaptırmış şu an ikizleri var hepimizin kucakları dolar inşaallahh canım bakalım bekliyorum pekde umutlu degilim ama olsun Allahtan umut kesilmez rasgele diyeyim..yerimseniben

FRLANG ben adetin 5. günü başladım 7 gün kullandımmm..bazı günler yaktı bazen hiç anlamadım tam koyabilirsen yakmıyo bilginize...

Ya kızlar dun aksam bıras calısalım dedık cok kuruyum ben ya ne yapmak lazım

COK KAFAYA TAKTIM BEN BU OLAYI SARTLAMISIM KENDIMI DAHA SANSLI GUNLERIM BASLAMADI AMA NE BILEYIM lmaz:

pişirmezsin guselım.kaynatcan tencerede dok legene kucuk olsun oturcan otur derken buharına yanı.ben yaptım ama bakalım ayyyy cok stres yaptım ben :CüvCüv:

kızlar ben sizi çok iyi anlıyorum.3 yıllık evliyim 2 yıl uğraştım hamile kalmak için, doktora gittim hormonlar normal, eşime bakılmadı, bana hsg çekildi, onda dr tüplerden birinin ucu hafif tıkalı aşılama yapılacak dedi benim moralim öyle bozuldu ki gitmedim bir daha doktora filan.
internetten biraz araştırdım her ihtimale karşı kendime soğan kürü eşime de keçiboynuzu kürü yaptım eşimin kürü daha bitmemişti.
bir arkadaşımın tavsiyesini uyguladım ve şu anda 7+4 hamileyim.
arkadaşıma doktoru daha bekarken anne olamazsın demiş ama arkadaşım doğum yaptı:)
uygulama şu: ilişki esnasında ayaklarınızı duvara dayayın, ilişkiden sonra da ayaklarınıza battaniye sarıp 20 dk bekleyin sonra sağ tarafınıza doğru yatıp cenin pozisyonu alrak 3-4 saat hç kalkmadan yatın. cenin pozisyonu yani bacaklarınızı karnınıza çekerek. ben bunu denediğim ilk ayda hamile kaldım arkadaşım sabah ilişkiye girilirse şansın daha fazla olduğunu söylemişti ama ben vakitten dolayı sabah deneyemedim.
ve bunu denediğim ay ne yumurtlamamı hesapladım ne de bir şey. gün aşırı olacak diye kendimi kasmadım.
üstelik doktor da yumurtlama döneminde her gün ilişkiye girilmesinin daha mantıklı olduğunu çünkü spermlerin hangi gün daha iyi bir durumda olacağını kimsenin bilmediğini söylemişti ben buna da hak verdim.
bu yöntemi deneyin, oluyor.
umudunuzu yitirmeyin.
ben anladım ki ne tüplerim tıkalıymış ne bir şey. doktorların bazıları maalesef böylesine hassas bir konuyu nakit kaynağı olarak görüyor.
bizim ne kadar yıprandığımız strese girdiğimiz onları ilgilendirmiyor.
bu yöntemi deneyin, bir şey kaybetmezsiniz.
bence hamile kalacaksınız.
dualarım sizinle:)

geçmiş sayfalarda yazmıslar bunu deneyelımmm

Frlang geçmiş sayfalarda pressed den sözediyorlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hem kayganlaştırıcı.burada bunu kullanıp hamile kalanlar var.bunu dene bakalım ben de denemeyi düşünüyorum kuruluk yok ama spermleri türlere daha hızlı taşıyormuş spermleri de öldürmüyormuş dedeiğim gibi bunu kullanıp hamile kalanlar var

CANIM BENDE ONU OKUDUM AMA ABD DEN GELIOMUS GUMRUKTE SON KULLANMA TARIHI GECMIS OLANLARI VERIYOLARMIS ÖRNEK 2009 YILINDA YAZANLAR 2008 YILI OLAN SK TARIHLILERI ALMISLAR TR DE DİSBRİTÖRLÜKLERİ YOKMUS SİPARIS VERENLER 3 AY DA GELMIS GELMEZSE EGER OLMAZSA BULCAZ GETİRTCEZ

İstanbulda bazı eczanaler getitiriyormuş ben araştırıyorum bulabilirsem haber veririm belki İzmirde de vardır araştır istersen

İstanbulda bazı eczanaler getitiriyormuş ben araştırıyorum bulabilirsem haber veririm belki İzmirde de vardır araştır istersen

TAMAM GUSELIM SORCAM SANADA HABER VERCEM OLMAZSA KARGO YAPAR YOLLARIMvereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…