arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
elma yağını sabırla 4 gün kullandım, hatta tahriş felan da olmuştum ama devam ettim sabırla
ööyle herkeslerin dediği gibi koyu akıntılar ya da farklı bi durum yaşamadım ama mutlaka fayda etmiştir diye düşünüyorum.. çevremdekilerede tavsiye ettim hemen... bide mutlaka pozitif düşünün, kendinizi sıkmayın.. aman canım nasıl olsa olur diyin tabi Allah'ın izniyle.. tedavilerinizi aksatmayın.. Rabbim yardımcınız olsun..
yakaladım seni :) naber
iyiim ecriniim fırsat bu fırsat yazayım dedim ama benim piranalr acıktılar ve malesef çıkmak zorundayım( öptüm çok görüşürüüüz
noluur arkadaşlara ben olmazsam cevap vermeye çalış yardımcı ol :))))buralar size emanet:1hug:
kızlar ne durumdasınız ben 7 gün kullandım adaçayı yağını ve şimdi beklemedeyim az kaldı adet günüme umudumda pek yok anlayacagınız( sizler ne durumdasınız ...
Frlang canım ben bu süt konusunu burada okumuştum içine maydonoz da koyuluyordu seninkinde de maydonoz var mı varsa miktarını öğrenebilir miyim ben de yapacağım bugün adet olmam gerekiyor daha olmadım inşallah olmam:) ama olursam 5. günü yapacağım hoş benim 5. günümde de çok kananmam olur belki 6.-7. güne sarkar neyse bana miktarını yazarsan çok sevinirim.Bakalım daha neler yapacağım ama bebişim gelsinde ben yaparım:)
medlıne canım ne kadardır zamandır kullandın yağı.topikte adetın 10.gunune kadar yapmak gerekio dıye yazıo.ben bu topiği okuyorum suan 127 sayfadayım daha arnavut guzelı hamıle kalmadı ama ılerıkı sayfalarda hamıle kaldıgını bılıyorum.127 sayfada 9 tane hamıle var bu cok umutlandırıyor ınsanı.hamıle kalanlar konusunda bı krıtık yaptım.kımı ılk ay kullanıp daha polen+balın yarısına gelmeden kımı 2.ayında hamıle kamıs.veeeee dun bısı daha duydum süte oturma olayını.hamıle olmadığına emınsen malum calısmadan once yapıyomussun.ben dun yaptım ama adetımın 7.gunu du bişi yapmadık bu aksamda yapıcam ve calısmaya başlıcam.bizim işyerındekı bı abla süte oturdugu ay hamıle kalmıs.neler yapıoz denemekte fayda var.
Frlang tşk deneyeceğim.iltihap sorunum var dr ilaç fitil veriyor kullanıyorum ama sadece kullandığım ay akıntım olmuyor sonraki ay yine geliyor iltihap bir türlü gitmiyor ben de yapayım sonuçu yazarım. umarım biyerlerimi pişirmem:)
Frlang geçmiş sayfalarda pressed den sözediyorlar hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş hem kayganlaştırıcı.burada bunu kullanıp hamile kalanlar var.bunu dene bakalım ben de denemeyi düşünüyorum kuruluk yok ama spermleri türlere daha hızlı taşıyormuş spermleri de öldürmüyormuş dedeiğim gibi bunu kullanıp hamile kalanlar var
İstanbulda bazı eczanaler getitiriyormuş ben araştırıyorum bulabilirsem haber veririm belki İzmirde de vardır araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?