Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar bende başından sonuna okumaya kalktım ama biteremedim ama anladıgım kadarıyla bir çogunuza faydası olmuş bu adaçayı yagı bende aldım başladım birde banada yardımcı olun bacılar ben 16 yıllık evliyim şimdiden teşekkürler hepinize...

herkese mrhaba bende uzun zamandır üyeyim bu siteye sadece girip okuyorum artık yazma zamanı geldi bende bebek isteyenlerdenim elma yağını sadece 2 gün koyabildim bugün yarın yumurtlama günüm o yüzden tutmazsa önümüzdeki aya kısmet inşallah tutar ve inşalllah allah bebişi için buralarda ugrarsan ve isteyen herkese tez zamanda hayırlı bebişler verir ben bütün sayfaları okudum baştan sona arnavut güzeline sonsuz teşekkürler

arnavutguzeline tesekkurler diyen birkaç yazı okudum...
ama 1000 sayfada arnavutguzeli ne önermiş arayp bulamadım açıkçası :))

bilen kısaca yazabilir mi ???

Canım Kadınlar Kulübü,

Canım Kızlar..

Ne kadar mutluyum anlatamam.. Bundan iki gün önce hamile olduğumu öğrendim..
5 haftalık ve 3 günlüktü öğrendiğimde.. İlk öğrendiğimde nassı tepki vereceğimi bilemedim.. sadece ağladım.. evlendiğimizin ilk 1,5 yılı korunduk.. insanlar ne kadar korunursan o kadar
beklemelisin dediler.. doktora gittiim polistik over var dedi, annem çocuğun olsun walla 2 ay oruç tutucam dedi.. herkesler dedi de dedi.. bende inanmıştım artık çok uzun bir süre bekleyeceğime.. doktora gittim yeni yakın zamanda.. çok iyi bir doktordu saolsun ve bundan sonrada onunla devam etmek istiyorum bu süreçte.. kan, hormon, her bir tahlili istedi benden ve eşimden de istedikleri vardı. sonuçları göstermeye gittiğimde ikimiznde hiç bir şeyinin olmadığını öğrendim..

.....Ve inanılmaz rahatlamaıştım artık.. amaaan canım nasıl olsa ikimizde de porblem yok illaki olur diye kendimi rahat bıraktım.. birde burda öğrendiğim bu yöntemi (elma yağı) uyguladım etkisi oldumu bilmiyorum ama muhakkak vardır diye düşünüyorum.. korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra mucize gerçekleşti Rabbime şükürler olsun,darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..

Umudunuzu, inancınızı yitirmeyin canlar.. Rabbim sizlerle olsun.. :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende 2,5 yıllık evliyim 2 sene korunduk 5 ay öncesi adet düzensizliğim vardı doktora gittim hormon tahlili yapıldı prolaktinim 32,08 çıktı korunmayın artık dedi aksi halde kısır kalabilirsin yumurtlaman olmuyor prolaktinin yükselmiş dedi 1 ay sonra tekrar gel bidaha bakalım dedi 1 ay sonra gittim benim prolaktin 76,36 yükselmiş beyin emara göndrdi hemen allaha çok şükür bişey çıkmadı 1 aydır dostinex kullanıyorum ama çok kötü yapıyor beni öbür ay tekrar gidicem kontrole aynı sorunu olup daha sonra olumlu sonuç alan varsa lütfen yazsın çok korkuyorum (

senin adına cok sevindim :dance: tebrik ederimm alkisalkisalkis allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza artık bende 1 kac gün uyguladım elma yağını çok ümitliyim inşallah olur bende 5 ay oluyo bebeğimiz olsun diye uğraşalı tabi öncede uğraştık ama ara sıra bu kadar yoğun bi istek yoktu ama artık olsun istiyorum allahım ne olur bana ve isteyen herkese hayırlısıyla ve sağlığıyla tez vakitte bebişler nasip etsinn:Saruboceq:

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
elma yağını sabırla 4 gün kullandım, hatta tahriş felan da olmuştum ama devam ettim sabırla
ööyle herkeslerin dediği gibi koyu akıntılar ya da farklı bi durum yaşamadım ama mutlaka fayda etmiştir diye düşünüyorum.. çevremdekilerede tavsiye ettim hemen... bide mutlaka pozitif düşünün, kendinizi sıkmayın.. aman canım nasıl olsa olur diyin tabi Allah'ın izniyle.. tedavilerinizi aksatmayın.. Rabbim yardımcınız olsun..

inşaallah bizlerede faydası olur modemo bende 6 gündür kullanıyorum bu gece son kez yapıcam inşaallah Rabbim vesile kılar bu yagı...

slm arkadaşlar bende adet oldum yaaa...mafoldumben hem de 1 hafta erken,çok taktım o yüzden oldu sanırım kötüyüm yani anlayacağınız senağlama bende soğan ve adaçayı kürlerine başlamayı düşünüyorum bakalım hayırlısı artık.inşallah bu sefer kendimi fazla kaptırmam ama elimde değil işte :sm_confused: modemoda bebek bekliyormuş tebrik ederim.alkisalkisalkis Allah'ım sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eder inşallah.o da adaçayını kullanmış 4 gün az gibi ama yine de işe yaradı demekki.ne güzel vesile olmuş işte.kısmet olsa da bizde o günleri görsek :Saruboceq:

şimdi internetten İbrahim Saraçoğlu'nun soğan kürünü okudum.adet BİTİMİNDEN en erken 7 gün sonra başlanmalı yazıyo.ama o zaman yumurtlama günlerine denk geliyo ben adet olduğum tarihten sonraki 7.gün olarak hesaplamıştım :1no2: yani 16sında oldum 23ünde başlayacaktım,offfffffff nasıl olcak yaaa şimdi şaşırdım iiiiiiyice :sm_confused: :uhm: :a015:

Canlarım topikte çok sayfa olduğu için hepsini okuyamadım ama okuduklarım karşısında çok üzüldüm, Allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. İnşallah hepiniz sağlıklı bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız, Allah kimseyi aratmasın Yarabbim, ben ilk evlendiğimde doğum kontrol hapı kullanıyordum, sonra selilüt yaptığı için bıraktım, bir süre prezervatif kullandık, bir buçuk sene sonra bebek istemeye başladık, bu sefer korunmadığımız halde olmadı, bir sene bekleyelim korunmadan olmazsa doktora gideriz dedik ama her ay kabus gibiydi, insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor, neyse en sonunda yedi ay sonra oldu. Şimdi o günlerimi hatırladım, Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun, ayaklarınızı yaz kış sıcak tutun arkadaşlar.

slm arkadaşlar ben de yazdıklarınızı okudum tabi sadece ilk 50 sayfayı okuyabildim hergün okuyorum sonuç alanları öğrenmek için arnavutgüzeli hamileliğine çoookkk sevindim ben de 9 aydır bebek için çalışmalar yapıyorum :)) 3 yıllık evliyim 2 yıl yasmin kullandım inçir kürü yapıyorum b+t+ç karışımı yiyiyorum senin tavsiyrnlr adaçayı yağına başladım eşime kuru kayısı yediriyorum baklım sonuç alabilecek miyim??

Slm arkadaşlar ben eskı üyeyim ve hep yazılanları okuyordum.kk nın forum sıtesınde ısıme yarayan ne varsa hep okudum ve cok faydalı bılgıler aldım. Bu topikte de böyle oldu.bende bebek istiyorum. 14 kasımda 1 sene olacak evliliğim.ve artık bebek ıstıyoruz.5 yıl doğ.kontrol ılacı (kızken tedavı amaçlı )ve evlılığımın ilk 6 ayı da kullandım. Kızkenden berı adet duzensızlıklerım adet sancılarım ve ateslenmelerım vardı.ve eşim korunmaya başladı.bundan 3 ay once adetler duzensızleşmeye başlamıştı erken adet gormustum adetlerim ilac sayesınde duzensız degıldı ancak ılacı bırakınca 3-5-10 gun gıbı erken gelmeler başlamıstı.ve dr gıttım.pko oldugunu soyledı.pko nedır degıldır dıe ılk kk dan ögrendım.ve hamıle kalmanın zor olduğunu öğrendım.ve bu topiğin 50 sayfasını falan okudum.arnavutgüzelinin kurlerıne başladım.adetin 4.gunu adaçayı yağı ve arısutu polen kurlerıne.bugun hastalığımın 6.gunu.hamıle kalan arkadaşlar cok var umudum var ınşallah eşime yıldönumumuzde bu güzel haberı vermeyı allah bana nasıp eder

Gunaydın kızlar ! Kımse yokmu ben bu adaçayı yağını yapıyorum ama yanmadım

GUNEYCANAN CANIM BU SOGAN INCIR KURU ICIN COK ARASTIRDIM.MAYIS AYINDAN BERI ARAŞTIRIYORUM.İNCİR KURUNU VE SOGAN KURUNU DOĞRU ZAMANDA KULLANMAZSAN KOTU SONUCLAR DOĞURABILIYOR.INCIR KURUNU EGER ZAMANINDA KULLANMAZSAN YUMURTALAR KIST E DONUSUYOR.SOGAN KURUNU DOGRU ZAMANDA KULLANMAZSAN DUSUKLERE NEDEN OLUYOR.KK DA DA VAR SOGAN KURU VE INCIR KURU ILE ILGILI TOPİKLER.VE BEN DE BU KUR OLAYINA SARMIS DURUMDAYIM.SUAN BEN ARISUTU+POLEN+BAL+ADACAYI YAĞI KULLANIYORUM.EŞİMEDE ARISUTU POLEN HARPUT PEKMEZI GINSENG BI KARISIM VAR AKTARLARDA SATILIO ONDAN YEDİRİYORUM.SU AN EN TEHLIKESIZLER BUNLAR GOZUKUYOR.VE SÜTÜN BUHARINA OTURMA OLAYINI DA YAPICAMkaydirigubbakcemile5

canlarııııııııım nolur affediiiiin giremiyorum fırsatım olmuyo malum ikiz lere bakmak çok zor:)) ama bir okadarda tatlıı..yazılarınızı okumaya çalışıyorum.biriniz hamile allah tamamını erdirsin çoooooook sevindim çook.inşallah rabbim hepinize bu güzel duyguyu tatırır..
güzel yorumlarınız ve güzel dileklerinize çok teşekürederim..
bazılarınız sormuş kürü haklı olarakta bütün sayfaları okuyamazsınız ama nolur diyorum boş zamanınızda okumaya çalışın çok farklı şeylerde bilgi edinmiş olucaksınız..sayfanın başında kür ile ilgili herşey yazıyo..keşke zamanım olsa da oturup size tek tek cevap yazsam...çok üzgünüm ama dualarımdasınız..
şu an görseniz nasıl yazdığımııııı zaten ölürsünüz gülmekten.......
nolur sabırlı olun kür hemen cevap veremez önce bünyeniz eksikleri tamamlıycaktır ondan sonra metabolizmanız dourganlık özelliğine kavuşacaktır..

i reçel kaşığı poleni aç karnında sabahları yiğin üstünede bal..
çörek otunuda çekip yiğebilirsiniz 1 çay.k.
tarçını çok az balla karıştırıp ılık suyla çay gibi için günde 2 fincan..
ama nolur devamlı kullanın aksatmadan..

adaçayı yağını da adetin 5. gününden itibaren ya pedinize ya tamponla kilodunuza yerleştirin 3 damladan fazla koymayın.gece yapın ki yerinden oynamazsın..5-6 gün yapın..genelde ilişkilerinizi 11 günden başlayın bazen erken yumurtlayabilirsiniz..
cilişkiden sonra cenin pozisyonunda uyuyun.. tahlilerinizi yaptırın mutlaka fsh değerlerinizi kontrol ettirin yani yumurtalık rezerveleriniziiii...
başka aklıma gelen yok ama nolur diyorum yavaş yavaş topiğ okumaya çaışın..sağlıcakla kalın ve nolur olucağna inanın pozitif olun..yatmadan önce bebeğinizi kucağınıza alırken emdiriken düşünü hayal kurun..çok ciddiyim bu konuda neden olmuyo her dediğinizde hayalinizden uzaklaşşırsınız.o yüzden inanın ve sabırlı olun raabbim hepinize anneliği nasib etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…