selam kızlar bende bal polene başlıcam yarın. azönce 1 çay kaşığı poleni ağzıma attım 1 çay kaşığı bal attım böğğğğğğğğğğğğğ..... az kaldı kusuyodummmmm..... nasıl olacak bilmiyorum ama yicem.. ayrıca çiğnemeden yutsam nasıl olur? etkisi olurmu?
Kızlar nasılsınız hepiniz??UMARIM sorularınıza cevap bulmuşunuzdur.inanın fazla zamanım olmuyo hep dua ediyorum aklımdasınız sürekli rabim bu güzel duyguyu hepinize tek tek yaşatsın en kısa zamanda..
lütfen stres yapmayın ve sabırlı olun..ve size tavsiye kocalarınızla bu kısa süreli yanlızlığınızın tadını çıkarın söylemedi demeyiiiin...onunla oturup sohbet etmeyi özledim şimdi çocuklardan fırsat kalmıyoo,ama sizin gibi uğraşırken kıymetini bilemedim..
herşey çok güzel oldu amelyatım çok başarılı geçti eşimde girdi amelyata:9çocuklarımızın dünyaya gelişini tanık olduk .çocuklar sağlıklı doğdular öyle güzel beslenmişim kiiiii nerdeyse yürüyecekler :)))))ne olursa olun stresten uzak durun allah doğru zamanda vericek bana güvenin.
sizi teker teker selamlıyorum sağlıcakla kalıııııın..allah o dilediğiniz küçük meleklerinize biran önce kavuştursun inşallaaaaaaaaaah
evet tatlıım aynen o ilk baştaki sayfayı okuduğuun gibii..ADAÇAYI (ELMA)YAĞI DİYE GEÇER..acımsı wikis kokusu vardır.halen bebeklere sürülür mesela üşüttüklerinde.aktarcılarda veya eczanelerde satılıyoo..KULLANIM ŞEKLİİ;adetin 5. gününden itibaren 7-8 gün kullanıcaksın..gece yatmadan önce bir pamuğa2-3 damla damlatım vajina ağızına yerleştiriyosun,sabahta çıkarıyosun..ek olarakta 1 REÇEL KAŞIĞI POLEN TOZU İLE 1 REÇEL K.BALI AÇ KARNINA SABAHLARI TÜKETİYOSUUUN..ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISII OLSUUN BU KÜRLERDE VESİLE OLSUUUN..sağlıcakla kalıın:1hug:
neden kimse yazmıyor yalmaz:bu forumda soğan kürünüde okudum acaba soğan kürünümü yapsam? ne dersiniz? ne yapacağımı şaşırdım:tomato: dünden beri oku oku işin içinden çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?