- Konu Sahibi EU2
-
- #12.361
Canım bende incir kürü uyguladım ama bana pek yaramadı...
Sarçoğlunun sitesinde özellikle bi başlama günü yok istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyo...
Ben adet olduğum gün başlamıştım ve üç haftada çok düzenli bir şekilde içine havuçta katarak içmiştim.
Hepsini birarada kullnmak sakıncalıymış canım...
Ayrı ayrı kullanılması gerekiyo bütün kürlerin.Önce birini uygula daha sonra diğerine geç bence.
Ben çörekotu bal tarçın kürüne başlıcam bu ay bakalım,hepimizin hakkında hayırlısı...
Yaklaşık 50 sayfa kadar okudum. Şu incir kürünü de bir daha yapmamaya karar verdim. Benim her ay yumurtam oluyordu ama yeterince gelişip çatlamıyordu. Hatta yarım klomenle bile iki yumurtam olmuştu. Belki de incir kürü ağır geldi, o yüzden hala sökülemedim. Bir de tüp tıkanıklığı var. Derdi veren Rabbim ya dermanını versin, ya da sabredecek kuvveti inşaallah. Hele bu ay düşünmekten kafayı yedim resmen. Her gece rüyamda ya bebekler ya hamilelik görüyorum. kafamçokkarıştı
herkese merhabaa..arnavut güzelini içtennnnnn gönüldennnnnnn tüm kalbimle tebrik ediyorummmmm...sabrına,yardımseverliğine,azmine,yürek gücüne bravo diyorumm...
bebek istiyorum bende..eşimin sperm sayısı yetersiz..bendede progesteron düşük..yumurta oluşmuyor..ilk 50 sayfayı okudumm..bir sürü kür öğrendim sayenizde..harikasınızz..keçiboynuzu kürünü eşime uyguluyoruz zaten..incir kürünü de ben uygulayım diyorum..yalnız bu küre istenildiği zaman başlanabiliyormu bilginiz varmı?7 günlük ara adetemi denk gelmek zorunda?ilk 10 gün sadece incir,son 10gün ise incirin içine havuç katarak kullanayım diyorum..havuç çatlamasını sağlıyormuşş..çok fazla yumurtası büyüyüpte bu kürle kist oluşturan arkadaşların yazılarını okudum..böyle bir çözüm buldumm..nasıl olur sizce..
polen+bal, çörek otu+bal+tarçın , incir kürü , adaçayı yağı bunların hepsini bir arada kullansam nasıl olursositososito
Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gönlünüzün dileğini tez zamanda versin inşallahhhh...sizi o kadar iyi anlıyorumkii..
arnavut güzelim çok büyük sevaba girmişsinnn...Rabbim duyuyor ve görüyor seniiiii......dua dua dua...hepimiz birbirimiz için dua edelim..
merhaba hepinize arkadaşlar arnavutgüzeli yardımların ve verdiğin bilgiler için çok saolll cnm.kızlar bende mepleğimi bekliyorum 11 aydr ama henüz nasip olmadı buay arısütü bal polen karışımı kullnıyorum.hepsinin ayrı ayrı alıp kendim karıştırdım sabah akşam aç karnına alıyorum.normalde benm regl döngüm uzundur ama bugün 10.günüm ve hafiften kasıklarımda ağrı varr kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çokkkkkkk sevinirim ben buay yumurta takibide yaptırıcam faydası oluyosa mutlaka size de yazıcam canlarım bakalım yumruta gelişimini falan olumlu etkiliyomu.benm sorum arkadaşlar bu karışım erkne yumrutlamayı falan sağlarmı yani yaşaynalr lşütfen bilgilerinize ihtiyacım varr yardım ederseniz çok mutlu olurummm
arkadaşlar nolur banada yardımcı olun Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin bu duyguyu inşş içinde banada aminnnnnnn
canımm çok saol cevabın için belki kullanna arkadaşlar vardı inşş vardır ve hamiş kalanlarda vardır bu kür vesilesi iile
OLMAZMIIII:asigim: 18 HAMİLEMİZ VARDIII VARDI DİYORUM ÇÜNKÜ BUGÜN 17.ARKADAŞIM DOĞURMAK ÜZERE SABIRSIZLIKLA KÜÇÜK POLENİMİZİ BEKLİYORUUUUUZ.RABBİM SİZEDE NASİB EYLESİN İNŞALLAAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
babylove seni ögrdüğüme çok sevindim cnm bnm lütfen o güzel bilgilerinden banada yardımcı olurmusun cnm
jaleex arkadaşım çörekotu+tarçın+bal karışımına adetin 2.gününden 12.gününe kadar toplam 10gün kullanmak gerektiğini okumuştum..sen nasıl yapacaksın? birde göz kararımı içeceksin bu karışımı?çörekotunun öğütülmüş olması şartmı?ay ne çok soru sordum...kusuruma bakma canımm..
canımm çok saol cevabın için belki kullanna arkadaşlar vardı inşş vardır ve hamiş kalanlarda vardır bu kür vesilesi iile
OLMAZMIIII:asigim: 18 HAMıLEMıZ VARDIII VARDI DıYORUM ÇÜNKÜ BUGÜN 17.ARKADAŞIM DOĞURMAK ÜZERE SABIRSIZLIKLA KÜÇÜK POLENıMıZı BEKLıYORUUUUUZ.RABBıM SıZEDE NASıB EYLESıN ıNŞALLAAAAAAH:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
[/COLOR][/B]
hoşgeldin canım kendi topiğine..çok sıcak bir insansın belliki..topiğin hepsini okuyamadım..malum 1200 küsür sayfaa..ilk 50sayfayı okuyarak kürler hakkında yeterlimi yeterli bilgiye ulaştımm...defalarca anlatmışsın çünkü:))hiç bıkmadan usanmadan..sonra birde hakaretmi ettiler bunun üstünee..o kısımlara denk gelmedim ben okurken..ama ben ilk 50sayfadan seninle ilgili çok iyi izlenimler edindim..sana çok ihtiyacımız var...sakın gitme sakııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:))
benim çok kafam karıştı..incir kürü dedim önce sonra çörekotu+bal+tarçın dedim..allak pullak oldu kafammmmmm.........hangisi daha faydalı olur bilmiyorumkii....:1rolleyes:
sağol canım benimm...çörekotu+bal+tarçına başlayım ben..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
hepimizin hakkında hayırlısı....
slm kızlarrr nasılsnz
arnavutcum nasılsın tatlım
[
[/COLOR][/B]
bitanemm mesajların ilgi ve alakanla okadar mutlu ettinki beni Allah razı olsun bundan sonra bende aranızdayım inşş tatlım.sana bebiş hikayemi kısaca anlatmak isterim cnm eğer başını şişirmiş olmazsam öncelikle Allah razı olsun
tatlım 11 ay önce konrtole gittim bi sorun yoktu.sonra 4 ay sonra hormon tahlili ondada bi problem çıkmadı hamdolsun.bekledim bbebişimi nasip olmadı.buarada bi kere incir kürü yaptım ama olmadı yinehayırlıs böleymiş devam dedim.sonra polanarısütü bal karışımını buaydenemeye karar verdim işte reglim 8 gün devam etti bugün 10.günmdeyim.iki haftaya yakındırda bu kürü yapıyorum.buay doktorum yumurta takibine çağırdı çünkü iki aydır reglimin tam 14 15.günlerinde ara kanama yaşıyorum ilk ara kanama olduğunda doktora gtitim korktum baktı alttan ve 3 tane yumoş gördüm arada olur bazı kadınlarda böle dedi ve geçti gitti.olmadı yineeee kısmet değilmiş.bakalım buay nolcak duanı bekliyom cnm RAbbim sanada evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşşş fıstığım
Amin bitaneeeem:asigim: rabbim sanada hepinizede nasib etsiiiiiiiin inşallah en kısa zamanda .hayırlı sağlıklı evlatlar versiiiiin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sen kaç yıllık evlisin?vede ne ile korundunuz özel olmazsa ??çünkü doğum kontrol hapı içenlerin çoğu nekadar ilaç kullanıyolarsa okadar korurmuş ondan soruyorum..
Bide çok şükür tahlillerin temiz çıkmış bak ona sevindim..Bence biraz stres yapıyosun sen.yama gerçekten bak ben onun caremesini çok çektim gülüm başa bela inan .doktorlar hep uyarıyo ki tüp bebek tedavimde herşey normalken sadece 7 yumurtam döllendi oysaki benim 18 yumuşum oluşurduu..stres herşeye etken malesef.İŞTE BU TARZ BEKLEMELERİN SONU DOKTORLAR BİŞEY DİYEMİYO BİLİNMEYEN İNFERİTE YANİ AÇIKLANMAYAN BİR KISIRLIK DÖNGÜ..nekadar olumlu olursan okadar daha çabuk yaklaşırsın hayaline..
HADİ İNŞALLAH BU AY OLUR CANIM BENİM.3 YUMURTA BİLE OKADAR İYİKİİİİİ:teytey: MAŞALLAAAAH SANAA..
arnavut güzelim eşim hem keçiboynuzu kürü uyguluyor hem de pekmezini yiyor..çünkü sperm sayımız 4milyon..( beslenmemize çok dikkat ediyoruz..başka bir topikte senin gibi değerli bilgilerini paylaşan bir arkadaşımızın eşine uyguladığı beslenme programını uygulamaya çalışıyoruz..inş sayımız artacak..
karanfili aklımda tutacam canımm..teşekkürlerr...
senin yazdıklarını okuyupta azimlenmemek mümkünmü canımmm maşallahhhh:)
ilk hedefimizzzz cüvcüvvvvvvleerrrr:))ha ben bu arada çakşır suyuda içiyorumm:))))))ya inanamıyorum kendime yaaa:)))))))bunu unutmuştum...eyvahhhh napcam ben şimdii...hangisini kullancammmguclubacismile
slm kızlarrr nasılsnz
arnavutcum nasılsın tatlım
sağol canım benimm...çörekotu+bal+tarçına başlayım ben..
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
hepimizin hakkında hayırlısı....
baby love cnm yaa seni aslında çok soru sorarak bunlatmak istemiyorum ama inanki çok ihtiyacım var.tatlım ben rahim filmi çektirmedim henüz ama düşünüyorum artık.tüpler tıkalı diye de çok korkuyorum ya tıkalıysa acırsa die tüpleri açmak için adaçayı yağı falan gibi bişiler duydum anlatabilirmisin nasıl kullnamm gerek tatlım
amin cnm inşş
ben 3.yılıma giricem tatlım evliliğimde ama işte 11 aydır korunmuyoruz.bide ilaç almadım eşim korundu. hormonlarda bi sorun yok cnm ama sanırım doktorum luteal faz yetmezliğinden şüpheleniyo bilemiyorum inşş ölee bişide yoktur.fsh ve lh oranından dolayı böle bişi olabilir demşti.buarada fsh 3.021 lh:6.63 tü hayırlısı olsun inşş bitanemmm
maşallaaah beraber evlatlarınızla torunlarınızla yaşlanmanız dileğile inşallaaaah:Saruboceq:..
aferin valla size anam ben doğum kontrol kullandım alt üst etim kendimi bilseydiiiiim...neyseee bundada var bir hayır çok şükür herşey zamanında güzel.gezdim tozduk gitmediğimiz yer kalmdı...
MAŞALLAH HORMONLARIN ÇOK İYİ BENCE REZERVELERİN BOMBAA GİBİİ AMAN MAŞALLAAAAAAAAAHSEN HİÇ MERAK ETME POLENİ YE YETERKİİ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?