Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş sayfalarda incir kürü deneyenler var..onların deneyimleri kötü sonuçlanmışş..yumurtaları fazla gelişmiş ve kist olmuş..incir kürü gözümü korkuttuu..
bende çörekotu+bal+tarçın kürünü deneyeceğim..polenin zaten bir zararı yok..günde 1defa alırım onuda..
ne görsem hemen deneyeyim diye atlıyorumm..her yolu deneyennn,çareler arayan bizlere Rabbimmm yol göstersin,yardım etsin inşallahh hayırlısıyla..
teşekkür ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için..en kısa zamanda güzel haberler alırız inş birbirimizden..

Canım benim seni çok iyi anlıyorum ve doğru yerdesin inan.dediğin gibi rabbim derdini veriyo ama çok şükkürde dermanını veriyo..unutma ki beterin beteri var..biz gene çok iyiz kaç yıl uğraşıyolar eşlerinden darbe bile yiğolar bu konudaaa genede şükredelim halimizee..
Madem senin yumuşlar tepki veriyo sende sakın yapma birdaha yorma rezervelerinide madem..tıkanıklık için ADAÇAYI YAĞINI YAP DERİM BEN..bide ilerleyen sayfalarda da okursun belki orda çoğumuz ya buhar yaptık yada yarım banyo yaptık.oda çok iyi geliyop tüplere tıkanıklık ve ilthaba.onu da dene derim ben...HARIRLISI ALLAHTAN BAK BİRBİRİMİZİ BULDUK NE GÜZEL HİÇ BELLİ OLMAZ BU İŞLER RABBİM HER AN SANA MÜJDELEYEBİLİR YAVRUNU:teytey:

:gitme:canım beniiiiiiiiiiiiiiiim çok çok TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİM:1hug: SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN NE MUTLU BANA BÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN..bu benim görevim tabiki seve seve yardım ederim..hepimiz birimiz için sonuçta bende geçtim bu yoldan sizi çok iyi anlıyorum.heleki bu konuda birşey bilipte susmak bana göre değil vijdanım sızlar..bakmayın aslında hiç dönemem lazımdı okadar hakaretten sonra amaaaa herşey kurban olduğum rabbim için VE YENİ GELECEK YEĞENLERİM İÇİN BURDAYIM ARTIK..
Öncelikle hoşgeldin uğurlu topiğmeee sefalar getirdin budemek oluyoki bir dost daha kazandım ve bir kez daha teyze olucam :dance::asigim:..

Keçi boynuzu kürü çok çok iyi ama zorlanırsa keçi boynuzunun hakikisini pekmezinide içirebilirsin inan acayip etki ediyo.ve çinko vitamini alması şart.onu zaten dr.veriyo..
Sende incir için iyi karar almışsın.mademki kendi vucudunu tanıyosun neyin ne işe yarayacağınıu biliyosun ozaman önce incirle başla..tam olara bende unuttum kürün nasıl yapılıcağını ama arkadaşlar daha yeni sana açıklarlar olmadı İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN SİTESİNDE VAR.o havuç olayını ayarlaman çok önemli ÇATLATABİLMEK İÇİN..
inşallah gerek duymazsın kullanmaya ama incirden sonra polen+çörekotunu+balı yersin tarçınıda çay niyetine tüketebilirsin..NOLUR HEPİSİNİ AYNI ANDA KULLANMA DERİM BEN.HİÇ BİRİNİN ZARARI DOKUNMAZ ASLA O KONUDA KEFİLİM HEPİSİ DOĞAL ÜRÜNLER SONUÇTA.SADECE SEN KENDİ BÜNYENİ İYİ TANIMADIĞIN İÇİN NASIL TEPKİ VERECEĞİNİDE BİLEMEZSİN OP YÜZDEN ÖNCE BİR KÜRÜ YAP SONRA DİĞERİNE GEÇERSİN..ŞİMDİYE KADAR SADECE BİRİSİNE ALERJİ YAPMIŞTI ODA TABİ ÇOK ŞEY KARIŞTIRDIĞI İÇİN OLMUŞTU..
bu ara yeni aklıma geliyo eski yazılarda vardır karanfil de tüketin çayınıza mesela 3-4 adet koyun öyle için.karanfil antiseptiktir ve rahminizdeki yaralara kadar kapatan bir mucize bitkidir.illaki yarası olan kullansın demiyorum zaten herşeye faydalı..
of gene kaptırmışım ben kendimi kızlar kusura bakmayın uzun yazıyorum böyleekaydirigubbakcemile3.

CANIM GÜZEL DİLEĞİN VE DUALARIN İÇİN AMİİİİİİİİİİİİİİN DİYORUM ŞU AN EZANLAR OKUNUYO DİLERİM RABBİM HEPİNİZE EVLADINIZLA MÜKAFATLANDIRIR.ÇOK ZOR BİR SÜREÇ SABIR İSTER AMA NOLUR AZİMLİ OLUN POZİTİF OLUN OLUCAĞINA İNANIN YEETER.GERİSİNİ ALLAHA BIRAKIN.SAĞLICAKLA KAL CNM:):1hug:

arnavut güzelim çok büyük sevaba girmişsinnn...Rabbim duyuyor ve görüyor seniiiii......dua dua dua...hepimiz birbirimiz için dua edelim..

canım benim çok sağol teşekürederiim beni utandırıyosun ama ben naptııııımkiii yazı yazmaktan başkaaaa..:1hug::asigim: allah razı olsuuuun..
a.s.Şeniz

Hoşgeldin canım aramıza sendeee..Teşekürederim yorumların için beni çok mutlu ettiniz..
galiba yumuşların erken çatlıyo tatlım bu günleri iyi değerlendir derim ben:dance:stres yapma ,mutlu ol bebişine odaklan okadar..galiba yumuşların tepki veriyoo bu çok büyük bir artı senin için..şimdi sana kalmış tek görev ateşini kontrol edip,akıntını da takip edebilirsin..ilişkiden sonra sakın kalkma bacaklarını hep havada tut 20 dk falan sonra cenin pozisyonunda yat.
hem dediğin gibi eczanede ovulasyon testleri var ordan da takip edebilirsinyerimseniben hadi bakalım şimdiden RAST GELEE İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR.BOOOOL ÇALIŞMALAR GÜLÜMbayanssulusmile Şeniz :dance: :CüvCüv:

arkadaşlar nolur banada yardımcı olun Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin bu duyguyu inşş içinde banada aminnnnnnn

AMİN CANIM güzel rabbim kimsenin boynunu bükmez.nolur ümidiniz devam etsin yeter.akıntıya karşı kürek çekmek bizimkisi kolay değil.güzel şeylere hep zorla sahip olunuyo nedense.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.yürüdüğünüz yolda da sürekli tecrübe edinirsiniz..allah boşuna başımıza vermiyo böyle şeylerii a.s

jaleex arkadaşım çörekotu+tarçın+bal karışımına adetin 2.gününden 12.gününe kadar toplam 10gün kullanmak gerektiğini okumuştum..sen nasıl yapacaksın? birde göz kararımı içeceksin bu karışımı?çörekotunun öğütülmüş olması şartmı?ay ne çok soru sordum...kusuruma bakma canımm..

babylove seni ögrdüğüme çok sevindim cnm bnm lütfen o güzel bilgilerinden banada yardımcı olurmusun cnm

İnşallaah canım önce rabbim sonra senin düşünce gücün önemli ben kimimkiiii:asigim:.cevap vermeye çalıştım.ha bazen sürekli burda olamıyorum kusuruma bakmayın nolur..elimden geldiğine yazmaya çalışıcam..kendine iyi bak:1hug:a.s.

:gitme:canım beniiiiiiiiiiiiiiiim çok çok TEŞEKÜREDERİİİİİİİİİM:1hug: SAĞOL ALLAH RAZI OLSUN NE MUTLU BANA BÖYLE DÜŞÜNÜYOSAN..bu benim görevim tabiki seve seve yardım ederim..hepimiz birimiz için sonuçta bende geçtim bu yoldan sizi çok iyi anlıyorum.heleki bu konuda birşey bilipte susmak bana göre değil vijdanım sızlar..bakmayın aslında hiç dönemem lazımdı okadar hakaretten sonra amaaaa herşey kurban olduğum rabbim için VE YENİ GELECEK YEĞENLERİM İÇİN BURDAYIM ARTIK..
Öncelikle hoşgeldin uğurlu topiğmeee sefalar getirdin budemek oluyoki bir dost daha kazandım ve bir kez daha teyze olucam :dance::asigim:..

Keçi boynuzu kürü çok çok iyi ama zorlanırsa keçi boynuzunun hakikisini pekmezinide içirebilirsin inan acayip etki ediyo.ve çinko vitamini alması şart.onu zaten dr.veriyo..
Sende incir için iyi karar almışsın.mademki kendi vucudunu tanıyosun neyin ne işe yarayacağınıu biliyosun ozaman önce incirle başla..tam olara bende unuttum kürün nasıl yapılıcağını ama arkadaşlar daha yeni sana açıklarlar olmadı İBRAHİM SARAÇOĞLUNUN SİTESİNDE VAR.o havuç olayını ayarlaman çok önemli ÇATLATABİLMEK İÇİN..
inşallah gerek duymazsın kullanmaya ama incirden sonra polen+çörekotunu+balı yersin tarçınıda çay niyetine tüketebilirsin..NOLUR HEPİSİNİ AYNI ANDA KULLANMA DERİM BEN.HİÇ BİRİNİN ZARARI DOKUNMAZ ASLA O KONUDA KEFİLİM HEPİSİ DOĞAL ÜRÜNLER SONUÇTA.SADECE SEN KENDİ BÜNYENİ İYİ TANIMADIĞIN İÇİN NASIL TEPKİ VERECEĞİNİDE BİLEMEZSİN OP YÜZDEN ÖNCE BİR KÜRÜ YAP SONRA DİĞERİNE GEÇERSİN..ŞİMDİYE KADAR SADECE BİRİSİNE ALERJİ YAPMIŞTI ODA TABİ ÇOK ŞEY KARIŞTIRDIĞI İÇİN OLMUŞTU..
bu ara yeni aklıma geliyo eski yazılarda vardır karanfil de tüketin çayınıza mesela 3-4 adet koyun öyle için.karanfil antiseptiktir ve rahminizdeki yaralara kadar kapatan bir mucize bitkidir.illaki yarası olan kullansın demiyorum zaten herşeye faydalı..
of gene kaptırmışım ben kendimi kızlar kusura bakmayın uzun yazıyorum böyleekaydirigubbakcemile3.

CANIM GÜZEL DİLEĞİN VE DUALARIN İÇİN AMİİİİİİİİİİİİİİN DİYORUM ŞU AN EZANLAR OKUNUYO DİLERİM RABBİM HEPİNİZE EVLADINIZLA MÜKAFATLANDIRIR.ÇOK ZOR BİR SÜREÇ SABIR İSTER AMA NOLUR AZİMLİ OLUN POZİTİF OLUN OLUCAĞINA İNANIN YEETER.GERİSİNİ ALLAHA BIRAKIN.SAĞLICAKLA KAL CNM:):1hug:

canım benim çok sağol teşekürederiim beni utandırıyosun ama ben naptııııımkiii yazı yazmaktan başkaaaa..:1hug::asigim: allah razı olsuuuun..
a.s.Şeniz

hoşgeldin canım kendi topiğine..çok sıcak bir insansın belliki..topiğin hepsini okuyamadım..malum 1200 küsür sayfaa..ilk 50sayfayı okuyarak kürler hakkında yeterlimi yeterli bilgiye ulaştımm...defalarca anlatmışsın çünkü:))hiç bıkmadan usanmadan..sonra birde hakaretmi ettiler bunun üstünee..o kısımlara denk gelmedim ben okurken..ama ben ilk 50sayfadan seninle ilgili çok iyi izlenimler edindim..sana çok ihtiyacımız var...sakın gitme sakııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn:))

benim çok kafam karıştı..incir kürü dedim önce sonra çörekotu+bal+tarçın dedim..allak pullak oldu kafammmmmm.........hangisi daha faydalı olur bilmiyorumkii....:1rolleyes:

hazır burdayken bende cevap verebilirim istersen...
BAZI KİŞİLER ÇÖREK OTUNU ÇEKTİRİYOLAR..GALİBA BAĞIRSAKLARI DFELEBİLİYOMUŞ DİYE DUYDUM BİLMİYORUM.AMA PEYGAMBERİMİZ (S.A)AVUÇ DOLUSU YERMİŞ HER GÜN .bilemem tabi o sana kalmış..ama belli bir günde başlanmıyo diye biliyorum..ha biri bu şekilde hamile kaldıysa hiç durma sende yap madem.zaten yumurta geliştirici ilaçlar bile hep adetin 2.yada 3. günü başlanıyo genelde..
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...:Saruboceq:

[

Hoşgeldin canım aramıza sendeee..Teşekürederim yorumların için beni çok mutlu ettiniz..
galiba yumuşların erken çatlıyo tatlım bu günleri iyi değerlendir derim ben:dance:stres yapma ,mutlu ol bebişine odaklan okadar..galiba yumuşların tepki veriyoo bu çok büyük bir artı senin için..şimdi sana kalmış tek görev ateşini kontrol edip,akıntını da takip edebilirsin..ilişkiden sonra sakın kalkma bacaklarını hep havada tut 20 dk falan sonra cenin pozisyonunda yat.
hem dediğin gibi eczanede ovulasyon testleri var ordan da takip edebilirsinyerimseniben hadi bakalım şimdiden RAST GELEE ıNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNE GÖRE OLUR.BOOOOL ÇALIŞMALAR GÜLÜMbayanssulusmile Şeniz :dance: :CüvCüv:

AMıN CANIM güzel rabbim kimsenin boynunu bükmez.nolur ümidiniz devam etsin yeter.akıntıya karşı kürek çekmek bizimkisi kolay değil.güzel şeylere hep zorla sahip olunuyo nedense.HER ŞERDE BıR HAYIR VARDIR.yürüdüğünüz yolda da sürekli tecrübe edinirsiniz..allah boşuna başımıza vermiyo böyle şeylerii a.s

bitanemm mesajların ilgi ve alakanla okadar mutlu ettinki beni Allah razı olsun bundan sonra bende aranızdayım inşş tatlım.sana bebiş hikayemi kısaca anlatmak isterim cnm eğer başını şişirmiş olmazsam öncelikle Allah razı olsun

tatlım 11 ay önce konrtole gittim bi sorun yoktu.sonra 4 ay sonra hormon tahlili ondada bi problem çıkmadı hamdolsun.bekledim bbebişimi nasip olmadı.buarada bi kere incir kürü yaptım ama olmadı yine hayırlıs böleymiş devam dedim.sonra polanarısütü bal karışımını buaydenemeye karar verdim işte reglim 8 gün devam etti bugün 10.günmdeyim.iki haftaya yakındırda bu kürü yapıyorum.buay doktorum yumurta takibine çağırdı çünkü iki aydır reglimin tam 14 15.günlerinde ara kanama yaşıyorum ilk ara kanama olduğunda doktora gtitim korktum baktı alttan ve 3 tane yumoş gördüm arada olur bazı kadınlarda böle dedi ve geçti gitti.olmadı yineeee kısmet değilmiş.bakalım buay nolcak duanı bekliyom cnm RAbbim sanada evlatlarını bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşşş fıstığım

Hoşbulduuuum:asigimpuyorumnanaktan..
50 sayfa kürleri tanımana yeter bile.ama diğer yazılar hep kurulan güzel dostuklara sebep olmuştur.ağladıklarımız mı istersin üzüldüklerimiz SEVİNÇLERİMİİİİİİZ..boş zamanında oku derim gene ben.çünkü inan her sayfada bişeyler paylaştık yeni kürler ..
O hakaret edenler konuyu bilmeyen yabancı misafirler yüzünden oldu malefes.durup dururken suçlandık ve sopnra arkadaşlarımız malum haksızlığıa uğradık diye tartışma çıktı aramzıda ve terkettik burayı bazılarıda üyeliği iptal oldu falan filan..ama biz en önemlisi KOPMADIKa.sbazıları hariç:1no2:.
YOK artık burdayım doğurana kadar.sonra zaten siz birbirinize yardım edersiniz.ben yokkende sağolsun herkez bildiğini payşalmıştı bu çok gurur verici bir olay..boshayallersmile:1rolleyes:.
BENCE İÇİNDEKİ SESİ DİNLE HANGİSİ AĞIR BASIYOSA ONA BAŞLA..sonuçta ikiside sonuç görmüş kürler idalı kürler..hangisinin vesile olucağını rabbim bilir sen bi bismillah de allahın izni ileeeee:1hug:

arnavut güzelim eşim hem keçiboynuzu kürü uyguluyor hem de pekmezini yiyor..çünkü sperm sayımız 4milyon..( beslenmemize çok dikkat ediyoruz..başka bir topikte senin gibi değerli bilgilerini paylaşan bir arkadaşımızın eşine uyguladığı beslenme programını uygulamaya çalışıyoruz..inş sayımız artacak..
karanfili aklımda tutacam canımm..teşekkürlerr...
senin yazdıklarını okuyupta azimlenmemek mümkünmü canımmm maşallahhhh:)
ilk hedefimizzzz cüvcüvvvvvvleerrrr:))ha ben bu arada çakşır suyuda içiyorumm:))))))ya inanamıyorum kendime yaaa:)))))))bunu unutmuştum...eyvahhhh napcam ben şimdii...hangisini kullancammmguclubacismile

sağol canım benimm...çörekotu+bal+tarçına başlayım ben..
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM...

hepimizin hakkında hayırlısı....

baby love cnm yaa seni aslında çok soru sorarak bunlatmak istemiyorum ama inanki çok ihtiyacım var.tatlım ben rahim filmi çektirmedim henüz ama düşünüyorum artık.tüpler tıkalı diye de çok korkuyorum ya tıkalıysa acırsa die tüpleri açmak için adaçayı yağı falan gibi bişiler duydum anlatabilirmisin nasıl kullnamm gerek tatlım

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...

şifa olsun hayırlı olsun cnm hadi bakalım inşş ii gelir bende arısütü bal polen yapıyorum takibede gittikçe sizlerle paylaşıcam inş burda yumoşlarımda büyür ve çatlar inşşş hepimiizz annelik duygusunu tadarız inş canlarım:Saruboceq:

Amin bitaneeeem:asigim: rabbim sanada hepinizede nasib etsiiiiiiiin inşallah en kısa zamanda .hayırlı sağlıklı evlatlar versiiiiin..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sen kaç yıllık evlisin?vede ne ile korundunuz özel olmazsa ??çünkü doğum kontrol hapı içenlerin çoğu nekadar ilaç kullanıyolarsa okadar korurmuş ondan soruyorum..
Bide çok şükür tahlillerin temiz çıkmış bak ona sevindim..Bence biraz stres yapıyosun sen.yama gerçekten bak ben onun caremesini çok çektim gülüm başa bela inan .doktorlar hep uyarıyo ki tüp bebek tedavimde herşey normalken sadece 7 yumurtam döllendi oysaki benim 18 yumuşum oluşurduu..stres herşeye etken malesef.İŞTE BU TARZ BEKLEMELERİN SONU DOKTORLAR BİŞEY DİYEMİYO BİLİNMEYEN İNFERİTE YANİ AÇIKLANMAYAN BİR KISIRLIK DÖNGÜ..nekadar olumlu olursan okadar daha çabuk yaklaşırsın hayaline..
HADİ İNŞALLAH BU AY OLUR CANIM BENİM.3 YUMURTA BİLE OKADAR İYİKİİİİİ:teytey: MAŞALLAAAAH SANAA..

amin cnm inşş
ben 3.yılıma giricem tatlım evliliğimde ama işte 11 aydır korunmuyoruz.bide ilaç almadım eşim korundu. hormonlarda bi sorun yok cnm ama sanırım doktorum luteal faz yetmezliğinden şüpheleniyo bilemiyorum inşş ölee bişide yoktur.fsh ve lh oranından dolayı böle bişi olabilir demşti.buarada fsh 3.021 lh:6.63 tü hayırlısı olsun inşş bitanemmm

Hııım evet canım eşinle iyi ilgilenmen gerek.mutlaka doktora da görün yanlış anlama geç olmazsın bir takviye versinler diyee..bitanem sonuçta sende uğraşıyosun..
ne güzel ya ne kadar mutlu oldum biliyomusun sayenizde banada yansıttınız enerjinizii.valla bu gidişle burda gene patlama yaşanır :dance:hihoyyyt aman aman maşallaah kaşıyayım ben biryerlerimiiiii:dance:..
NE DEMİŞLER AZİMLEE .... DUVARI DELER.HADİ BAKALIM SİZE GÜVENİYORUUUUUUUUUM :sm_cool: ..OLUMSUZ OLMAK YOK KÜSERİM HAAAkaydirigubbakcemile5

slm kızlarrr nasılsnz
arnavutcum nasılsın tatlım

İYİM BİTANEM SEN NASILSIN..HERGÜN ŞİŞİYORUM HER GECEDE SİZE DUA EDİYORUM DÜN BİR HAMİLE HABERİ DAHA ALDIM ÇOK ŞÜKKÜR LİSTEMDEKİ KİŞİLER AZALIYO DARISI BAŞINIZA İNŞALLAAAAAAH.BEN AYAĞIMI SÜRTTÜM VALLAA ARKAMDAN SİZDE GELİN EMMİİİ:lepi: olumunekankayizsmile :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: HEPİNİZİ ŞİŞİRİCEM:CüvCüv:BÖYLEEE :ecrin_bebek:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...

hadi hayırlı uğurlu olsuuuuuuuuuun..tarih at bir kenara .artık bakar bakar hatırlarz..bebişine sarılınca o karnına ilk düştüğü gün herşeyi unutu verirsinnnboshayallersmile ben eminim allahım yüzünüzü güldürüceeeeeeek..AMİN:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

YOK TATLIM ESTAFURULLAAAAAAHa.s..
aslında bana kalsa hepiniz çektirin derim vallaa..okadar güzel bir tehşis ki sonuçta kapalımı tıkalımı ona görede tedavini oluyosun..ve hiçte korkulacak bir ilşlem değil gerçekten kaçmaya değmez..allahın izni ile yapıp kurtulucaksın aslında..
HEM TIKALI OLSA BİLE O BASINÇLA AÇILIYO YAPIŞIK BİLE OLSA GENE AÇILIYO RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNKİ HERŞEYİN ÇARESİ VAR..
adaçayı yağınıda madem rahim filmi çektirene kadar kullanabilirsin yani günlerini değerlendir boş durmak yok.yaz geliyooo bu demek oluyoki bebişler de geliceeeeeeeeek yaz bebişleriiii..:dance: :dance: :dance: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: zemuszemus

maşallaaah beraber evlatlarınızla torunlarınızla yaşlanmanız dileğile inşallaaaah:Saruboceq:..
aferin valla size anam ben doğum kontrol kullandım alt üst etim kendimi bilseydiiiiim...neyseee bundada var bir hayır çok şükür herşey zamanında güzel.gezdim tozduk gitmediğimiz yer kalmdı...
MAŞALLAH HORMONLARIN ÇOK İYİ BENCE REZERVELERİN BOMBAA GİBİİ AMAN MAŞALLAAAAAAAAAH SEN HİÇ MERAK ETME POLENİ YE YETERKİİ..

ohhh fısıtığım çok saol yaa içimi kıpır kıpır yaptın valla öyle cnm rahim filmini yaza istanbulda çektirmeyi düşünüyom bebişim bakalım hayırlısı inş ozmana kadar bnm mercimekte geliverir annesine aminnnnnnnnnnnnnnn
adaçayı yağınıda yapayım bakalım denemekte fayda var şifa Rabbimden O dilerse herşey vesile işte canım
bizim bebişlerde yaz bebişi olur inş teyzesi bende mayıs çocuğuyum inş benm yavrumda annesine buayda müjde verir Rabbimin izniyleeee:Saruboceq:

kızlar çok memnun oldum tekrar sizinle tanıştığımaaa..ınşallah gelişinizde güzel şeylere vesile olur..
Ben şimdilik çıkıyorum eşim geliyomuş kusuruma bakmayın.siz yazın ben mutlaka yarın okur cevaplarım.sağlıcakla kalın herşey gönlünüzce olsuuuuuuun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…