Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar sizlere daha once yaptigim bugday buhari hakkinda yazmistim ilk kez gecen ay yaptim ve simdi hamileyimmm.......

Senın adına çok sevındım canım benımm.darısı biz isteyenlere inş..rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsı melegını.

nasıl banyo yaptın canım yaaa.kaynattın içinemi oturdun nasıl yaptın.bende yapayım.civanperçemini ben adacayıyla meraber için ama çok fazla içemedim bıraktım.

selam kızlar cok güzel bilgiler paylaşmışsınız öncelikle teşekkür ederim bende 5 aydır bebiş istiyorum ama malesef olmadısenağlama.şimdi adetimin ücüncü günü bal tarcın cörek otu kürüne başladım bu kürle hamile kalanları okumuştum başka bir topikte inşallah fazla bekletmez bizleri meleklerimiz :Saruboceq:arnavutgüzeli inşallah allahım bebeklerini saglıkla kucagına almayı nasip eder canım :Saruboceq:

inş.sende güzel sonuclar alırsın canım

nasıl banyo yaptın canım yaaa.kaynattın içinemi oturdun nasıl yaptın.bende yapayım.civanperçemini ben adacayıyla meraber için ama çok fazla içemedim bıraktım.

canım dediğim ADAÇAYI YAĞINI İÇMİYOSUN ZATEN ONU SÜRÜYOSUN..
civanperçemini kaynayan suya atıp 10dk beklettim..sonra bir leğene döktüm tabi çok sıcaktı ona göre ılık su kattım yoksa BURUŞUR PITIRCIKkaydirigubbakcemile3 AH AH NELER YAPTIM BEEENboshayallersmile İNAN HEPİSİ GÜZEL BİRER ANI KALDI BANA ŞİMDİ BENİ BEKLETTİKLERİ İÇİN BEBİŞLERİMİ DE O SICAK BANYOYA BİR OTURTİM DE GÖRSÜNLER GÜNLERİNİİİİkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan..
böyle işte 20 dk duruyodu oturarak.kalkar kalkmaz 3 gece süreyle adaçayı yağını yaptım diğer 2 günü ise koymadım direk çalışmalara geçtik.ama nolur en önemlisi kendini sıcak tutman kalkar kalkmaz ayağında çorap olsun dizine kadar sonra güzelce sarın sıcacık yat..çok kişide bu şekilde hamile kaldı.vesilenin nerden olucağı belli değil..BİRDE HAMİLE KALMADAN BİR AY ÖNCE ZEMZEM SUYU GELMİŞTİ BANA..HER SELA OKUNDUĞUNDA BEN ONU ÜÇ KEZ İÇİP DİLEK DİLEYİP KARNIMA ÜÇ KEZ SUYUNDAN SÜRÜYODUM YA ŞAFİ DİYERE..bunuda paylaşayım dedim..

Hoşgeldin canım aramızaa vereliniortak :1hug:
Daha çok yenisin aslında birazdaha bekle istersen korunmayı bıraktıysan ,heleki doğum kontrol kullananlar nedense hapı bıraktıktan sonra bir yıl daha koruyomuş ne yazııkki:umursamaz:..
adetini beklemek zorunda değilsin hem,heran başlayabilirsin bu kür değil sonuçta sana bir yardımcı besin olucak.ve lütfen arasına POLENİ DE EKLE ASIL MUCİZEMİZ ODUR..

İNŞALLAH SANADA DİĞERLERİ GİBİ VESİLE OLUR..HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM BNEİM.nolur güvenerek inanarak kullan yeter.stres yapma en büyük etken o çünkü..sağlıcakla kal..:asigim: a.s.

Arnavut güzelim canım polende eklenecek diyorsun asıl omu etkili bitanem çok soru sorcam ama biliyorum sıkılmadan aydınlatacaksın bizleri...

Poleni aktardanmı alıyoruz nasıl o toz gibimi aceba yani tek bi şekilmi alırken yanılmayalım...

Birde nekadar koycaz o karışımın içine.Adaçayıda içmek iyi oluyomuş onunla birlikte...

Ayyy ne kadar soru sordm öyle...

Şimdiden teşekkür ediyorum arnavut güzelim sana.miniklere ve kendine çok iyi bak....

:1rolleyes:rica ederim canım..Ben sizin için buradyım kaydirigubbakcemile5..

Canım poleni aktardan alıyosun.minik minik top şeklinde sarımsı turuncumsu rengi var.aktarcılar bilir sen 200gr al yeter şimdilik..HERSABAH AÇ KARNINA BİR REÇEL KAŞIĞI ONDAN ÇİĞNE YUT ARDINDAN BALI YE..biraz tadı kötü ama idare ediceksin hepimiz kullandık zamanla alışıyosun .ha bu ara iştahını da açar dikkatli ol..üstüne su meyve suyu içebilirsin SÜT HARİÇ..sonra çörek otunu tarnını yiğebilirsin.hatta tarçını bir tutam koyup çay gibi balla karıştırıp içebilirsin..
CANIM ADAÇAYI BİLDİĞİM KADARIYLA YUMURTLAMA DÖNEMİNDE İÇMEMEN GEREK ANCA ADETİN İLG GÜNLERİNDE TÜKET..dölenmiş yumurtanı düşürebilir o yüzden dikkatli olmalısın..
BENİM BAHSETTİĞİM ADAÇAYI YAĞI (ELMA YAĞI) ONU YA PEDİNE YADA TAMPONA SÜRÜP VAJİNE GİRİŞİNE YERLEŞTİR.EĞER AKINTIN İLTHABIN VARSA SICAK TUTAR.RAHMİNİ TÜPLERİNİ TEMİZLER.SADECE 2-3 DAMLA YETERLİ GECELERİ YAP.ADETİN 5.GÜNÜNDEN İTİBAREN 5 GECE YAP SABAHLARI ÇIKAR..

çok sağol canım :asigim::1hug: sende kendine iyi baak.sağlıcakla kal inşallah hayırlı vesilelere sbep olur sende listenin baş köşesine geçersin inşallaaaaaah..:Saruboceq::CüvCüv:

Canım sağol bitanem,bende taçınlı çörekotlu karışama karıştırayım polenide diyordum ama onu sadece sabahları aç karnına ayrı olarak yiyeyim.

Oooo Babylove, hazine varmış burada :lepi: Ben birazdan dışarı çıkıcam, adaçayı yağı ile polen karışımından alayım bir deneyeyim. Sağol tekrar haber verdiğin için.

Oooo Babylove, hazine varmış burada :lepi: Ben birazdan dışarı çıkıcam, adaçayı yağı ile polen karışımından alayım bir deneyeyim. Sağol tekrar haber verdiğin için.

:asigim: canım senin şansın oo..belli olmaz hiç nerden vesile olucak bebişinin gelişi..
Bu ara esski nicim ARNAVUTGÜZELİ..konuyu açan benim inşallah sanada umut olur burası sende hayırlısı ile hamile kalırsın :1hug::CüvCüv:

Aminnn! Arısütü-polen-bal karışımından bir de adaçayı yağı (acı elma yağı diye yazıyordu) aldım. Adam bebeğe masaj yapmak için mi diyor, ben de evet dedim delikafadulden bilse...

Aminnn! Arısütü-polen-bal karışımından bir de adaçayı yağı (acı elma yağı diye yazıyordu) aldım. Adam bebeğe masaj yapmak için mi diyor, ben de evet dedim delikafadulden bilse...

çaktırmaaaa:1ninca: kaydirigubbakcemile3
ASLINDA doğru bebeklerin göbek deliğine parmak ucuyla sürerlermiş.üşütmeye karşı..ayaklarının altına,vede damaklarına.tabi çok az yoksa boğar keskin kokusu..bebeklerin gazına iyi gelirmiş.işte o yüzden bizde istemeden üşütüyoruz belimizi falan,buda sıcacık yapıyo.hiç merak etme güvenle yap .tamamını okumamışsındır ama 20 kişi hamile kaldı bu kürle çok şükkür rabbime.hepimizde kullandık inan ne ilthablar döktük bunu sayesinde..
sabah aç karnına kullan diğerinide istediğin zaman başla..şimdiden hayırlı uğurlu olsuun..:Saruboceq::teytey:

Yaklaşık 50 sayfa kadar okudum. Şu incir kürünü de bir daha yapmamaya karar verdim. Benim her ay yumurtam oluyordu ama yeterince gelişip çatlamıyordu. Hatta yarım klomenle bile iki yumurtam olmuştu. Belki de incir kürü ağır geldi, o yüzden hala sökülemedim. Bir de tüp tıkanıklığı var. Derdi veren Rabbim ya dermanını versin, ya da sabredecek kuvveti inşaallah. Hele bu ay düşünmekten kafayı yedim resmen. Her gece rüyamda ya bebekler ya hamilelik görüyorum. kafamçokkarıştı

herkese merhabaa..arnavut güzelini içtennnnnn gönüldennnnnnn tüm kalbimle tebrik ediyorummmmm...sabrına,yardımseverliğine,azmine,yürek gücüne bravo diyorumm...
bebek istiyorum bende..eşimin sperm sayısı yetersiz..bendede progesteron düşük..yumurta oluşmuyor..ilk 50 sayfayı okudumm..bir sürü kür öğrendim sayenizde..harikasınızz..keçiboynuzu kürünü eşime uyguluyoruz zaten..incir kürünü de ben uygulayım diyorum..yalnız bu küre istenildiği zaman başlanabiliyormu bilginiz varmı?7 günlük ara adetemi denk gelmek zorunda?ilk 10 gün sadece incir,son 10gün ise incirin içine havuç katarak kullanayım diyorum..havuç çatlamasını sağlıyormuşş..çok fazla yumurtası büyüyüpte bu kürle kist oluşturan arkadaşların yazılarını okudum..böyle bir çözüm buldumm..nasıl olur sizce..
polen+bal, çörek otu+bal+tarçın , incir kürü , adaçayı yağı bunların hepsini bir arada kullansam nasıl olursositososito

Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gönlünüzün dileğini tez zamanda versin inşallahhhh...sizi o kadar iyi anlıyorumkii..

arnavut güzelim çok büyük sevaba girmişsinnn...Rabbim duyuyor ve görüyor seniiiii......dua dua dua...hepimiz birbirimiz için dua edelim..

Canım bende incir kürü uyguladım ama bana pek yaramadı...

Sarçoğlunun sitesinde özellikle bi başlama günü yok istediğiniz zaman başlayabilirsiniz diyo...

Ben adet olduğum gün başlamıştım ve üç haftada çok düzenli bir şekilde içine havuçta katarak içmiştim.

Hepsini birarada kullnmak sakıncalıymış canım...

Ayrı ayrı kullanılması gerekiyo bütün kürlerin.Önce birini uygula daha sonra diğerine geç bence.

Ben çörekotu bal tarçın kürüne başlıcam bu ay bakalım,hepimizin hakkında hayırlısı...

merhaba hepinize arkadaşlar arnavutgüzeli yardımların ve verdiğin bilgiler için çok saolll cnm.kızlar bende mepleğimi bekliyorum 11 aydr ama henüz nasip olmadı buay arısütü bal polen karışımı kullnıyorum.hepsinin ayrı ayrı alıp kendim karıştırdım sabah akşam aç karnına alıyorum.normalde benm regl döngüm uzundur ama bugün 10.günüm ve hafiften kasıklarımda ağrı varr kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çokkkkkkk sevinirim ben buay yumurta takibide yaptırıcam faydası oluyosa mutlaka size de yazıcam canlarım bakalım yumruta gelişimini falan olumlu etkiliyomu.benm sorum arkadaşlar bu karışım erkne yumrutlamayı falan sağlarmı yani yaşaynalr lşütfen bilgilerinize ihtiyacım varr yardım ederseniz çok mutlu olurummm

arkadaşlar nolur banada yardımcı olun Rabbim bebek hasreti çeken herkese nasip etsin bu duyguyu inşş içinde banada aminnnnnnn

canım bu karışımı bilmiyorumda çörekotu bal ve tarçınlı karışımı kullanan arkadaşlardan duymuştum erken yumurtlama oldğnu

canım bu karışımı bilmiyorumda çörekotu bal ve tarçınlı karışımı kullanan arkadaşlardan duymuştum erken yumurtlama oldğnu

canımm çok saol cevabın için belki kullanna arkadaşlar vardı inşş vardır ve hamiş kalanlarda vardır bu kür vesilesi iile

sen hamilemisin cnm kusurabakma topiğe yeni geldiğim için bilmiyorum cnm nekadar zamandır bekliyosun eğer hamile değilsen

babylove seni ögrdüğüme çok sevindim cnm bnm lütfen o güzel bilgilerinden banada yardımcı olurmusun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…