- Konu Sahibi EU2
- #12.301
öncelikle herkese merhaba;
buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz
neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................
sANA ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKÜREDERİM TOPİĞİ OKDUĞUN İÇİN.ARTIK HEM BENİ HEMDE BAHSİ GEÇEN KÜRLERİN AMACINI BİLİYOSUNDUR:))SANA OLAN FAYDALARINI..
hoşgeldiiin tekrar.:1hug:
inşallah seninde ayağın uğurlu gelir sende en kısa sürede ismini listede görürsün.hakkında hayırlısı olsuuuun..
ama tekrar söylüyorum mesajdada yazdığım gibi nolur acele etme,daha çok erken kürleri yapman için.ama istersen polene başla sonuçta vitamin ztakviyesi olucaktır sana.eşinde yiğebeiliryerimseniben
Canım diğer arkadaşar yani 5-6 kişi başka bir topikteler ben onlarla görüşmüyoruuum
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek İçinDe Dr u Aricam :)
Hadi hakkında hayırlısı olsun canım beniiim..allah emeğini boş çıkarmaz az sabret bitanem.herşey istediğin gibi olucakyerimseniben :1hug:
günaydın herkese. benimde adaçayı yağı kürüm bitti polene devam. bakalım ne olcak bu ay.
:1hug: :asigim:
Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
canım dilerim arkadaşlarımın da dediği gibi yerleşme kanaması olsuuun..
benimde başıma geldi geciktim ve en son adetim çamur gibi gelmeye başladıkafamçokkarıştı ..sen bizi merakta bırakma inşallah pozitif cevaplar alırısız senden bu hafta:dance::1hug:
Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!
a.s
Çok yaptırdım canım yoksa boşyereyaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum,günümün geçmesini beklyecem artık.
Bekle canım eğer adet olmazssan 3-4 gün sonra test yaparsın..İnşallaaah HAMİLESİNDİR İNŞALLAAAH:CüvCüv: :Saruboceq: :1hug: