Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle herkese merhaba;

buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz

neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................

sANA ÖNCELİKLE ÇOK TEŞEKÜREDERİM TOPİĞİ OKDUĞUN İÇİN.ARTIK HEM BENİ HEMDE BAHSİ GEÇEN KÜRLERİN AMACINI BİLİYOSUNDUR:))SANA OLAN FAYDALARINI..
hoşgeldiiin tekrar.:1hug:
inşallah seninde ayağın uğurlu gelir sende en kısa sürede ismini listede görürsün.hakkında hayırlısı olsuuuun..
ama tekrar söylüyorum mesajdada yazdığım gibi nolur acele etme,daha çok erken kürleri yapman için.ama istersen polene başla sonuçta vitamin ztakviyesi olucaktır sana.eşinde yiğebeiliryerimseniben
Canım diğer arkadaşar yani 5-6 kişi başka bir topikteler ben onlarla görüşmüyoruuum:olmaz:başımızdan bazı olaylar geçti o yüzden.istersen topiğin ismini veririm onlarlada tanışma fırsatın olur.a.s

Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek İçinDe Dr u Aricam :)

Hadi hakkında hayırlısı olsun canım beniiim..allah emeğini boş çıkarmaz az sabret bitanem.herşey istediğin gibi olucakyerimseniben :1hug:

günaydın herkese. benimde adaçayı yağı kürüm bitti polene devam. bakalım ne olcak bu ay.

:1hug: :asigim:

Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

canım dilerim arkadaşlarımın da dediği gibi yerleşme kanaması olsuuun..
benimde başıma geldi geciktim ve en son adetim çamur gibi gelmeye başladıkafamçokkarıştı ..sen bizi merakta bırakma inşallah pozitif cevaplar alırısız senden bu hafta:dance::1hug:

Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!

a.s

Çok yaptırdım canım yoksa boşyereyaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum,günümün geçmesini beklyecem artık.

Bekle canım eğer adet olmazssan 3-4 gün sonra test yaparsın..İnşallaaah HAMİLESİNDİR İNŞALLAAAH:CüvCüv: :Saruboceq: :1hug:

ınşallah arnavut güzelim dediğin gibi yerleşme kanamasıdır,habersiz bırakırmıyım canım bebim,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.sende kendine çok dikkat et...

sık sık uğra buralara unutma bizi.

İnşallah arnavut güzelim dediğin gibi yerleşme kanamasıdır,habersiz bırakırmıyım canım bebim,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.sende kendine çok dikkat et...

sık sık uğra buralara unutma bizi.

İnşallah canım dualarım hepinize..her gece tek tek sayıyorum sizi inan..
rabbim o duyguyu yaştsın diye sizlere..
BEN iyim çok şükkür büyüdük kocaman olduk çok az kaldı hem heycanlanıyorum.hazırlık aşamasındayız işte..
ediyorum tatlım çok sağol sorduğun için teşekürederim..elimden geldiğine uğramaya çalışıyorum malum araştırmam gereken başka şeyler oluyo o yüzden ..:1hug:

mrb canım aramıza hoşgeldin.inş.en kısa zamanda bebişine kavusurusun canım a.s.
tşk ederim canım inş hepimiz kavuşuruz bebeğimize hoşbulduk....
Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek İçinDe Dr u Aricam :)

hoşbulduk:)))

arnavut güzeli hoşbulduk:)
sağolun arkadaşlar bazı topiklerde insanla muhattap bile olmuyorlar oyüzden şimdiye kadar pek bi paylaşımım olmadı doğrudüzgün.evde pc yok eşim bazen akşamları getiriyor laptopu yada kayınvaldem veya annemgilden girebiliyorum nete pek sık yazamadığım için arkadaşlar arasıra geliyorum die muhattaba almadılar.
canım öncelikle 3 aydır deniyoruz ve 3 ay olmasına rağmen sabırsızım.eşim bnm kadar sabırsız değil pekte takmıyor die düşünüyorum.zamanı gelince olur diyor.ben hmn hamiş kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim eşimin annesi ve kendi annem çok istiyorlar.artık zamanı geldi diyorum çalışmıyorumda evdeyim zamanım bol :)
bugün aktardan arısütü+bal+polen karışımını aldım.adaçayı yağını aldım.tarçın aldırdım öğütülmüş çörek otu aldım.adaçayı yağını yarın kullanmaya başlayacağım bugün adetimin 4.günü.kızlar bugün polenli balada başlıyorum
haydi hakkımzda hayırlısı
Allahım hepimize nasip etsinnn
öpüyorum herkesi

hanımlar slm hepinizin tanrım allah gönlüne göre versin bol bebişli günler dilerim arısütü bal polen ben tüpe başlıyacagım kullanmak istiyorum faydalı olurumu acaba yumurta kalitesini artırmak için iğnelere başlayıncamı alsam yoksa trasferden sonramı sevgiyle kalın

hanımlar slm hepinizin tanrım allah gönlüne göre versin bol bebişli günler dilerim arısütü bal polen ben tüpe başlıyacagım kullanmak istiyorum faydalı olurumu acaba yumurta kalitesini artırmak için iğnelere başlayıncamı alsam yoksa trasferden sonramı sevgiyle kalın

Sevgili Panadol,
zarar vermeyecegi kesin, faydasi tabiiki olur. ama bütün bunlarin faydali olmasi icin, tüpe baslamadan önce icmeye baslamalisin. Incir kürünüde yap bunlarin yani sira.

kızlar merhaba.nasılsınız görüşmeyeli.ARNAVUT GÜZELı sen nasılsın.adaçayı yağı nasıl bişi nasıl kullanılıo.soğan suyu içiyorum ama inş faydası olur.çam gibi kokan bişimi bu adaçayı yağıı.rica etsem faydasını ve kullanımını sölermisiniz.

ECRİN sen naslsın.tedavin nasıl gidio.herşey yolundamı?

iyi olmaya çalısıyorum canım .benım tedavım şimdilik durdu canım tam iğne tedavısne başlıyordukkı doktorum eşimde sprem testi istedi hareketlı sayısı düşük çıktı.urolojı uzmanına göründük.eşimde varikosel cıktı canım amelıyat olması lazımmıs amelyat sartmıs yanı :( amelıyatıda eylul ekım gibi yaptırcaz inş.amelıyattan sonrada en az 6ay ve1yıl falan beklenıyorumus spremlker kendıne gelsın dıyee.bılmıyorum kafam cok karısık bende şimdi eşime kür uyguluyorr 1ay kullansın dıyorum sonrada aşılama yaptorayım dıyorum kendı kadın dogum doktorum bu sonuclaa aşılama yapabılırız demıstı bılmıyorum canım yaa 1yılda bana uzun geliyorr.ama şimdi yaptırsam belkıde tutmayacak.yaa tutarsa diyede düşünüyorum napcamı bilmiyorum anlıyacagım.maddı durmda çok çok iyi degıl bş aşıla bana 1,500bulcak gibi.düşünüyorum vallka yapcam bişeyler işte canımmm.

sen nasılsın

Ecrin merhabalar...senin adına gerçekten çok üzüldüm,bende senin gibiyim,sanki bebek gelmemesi için bir bahaneler çıkıyor,sonra düşündüm,"hayır vardır be,ne yaparsam yapim olmuyor"gerçi şimdi düşünemiyoruz gelecek bebeğin sağlıklımı yoksa sağlıksızmı olacağını, yeterki olsun diyoruz.Ama bu cümle çok önemli,"hayırlı evlat".ınşallah Allah hepimize hayırlısını verir...Bu arada hepinizi öpüyorum.....

Arnavut güzeli bayan.....:) Nasılsınız? Bebişler nasıl?Artık yavaş yavaş tepişmeler başlar karnında....Allah uzun ömürler versin yavrulara....Cinsiyetleri belli olmuştur sanırım.Sanada diyorum,Allah rahatlıkla büyütebileceğin hayırlı evlatlar versin...
Bende ne zamandır yoktum,bir girdim bu siteye sonra geri çıktım,annem çok rahatsızdı,tamamen bir yıkım içindeydik,şimdi biraz biraz iyi olmaya çalışıyoruz.

Arnavut güzeli bayan.....:) Nasılsınız? Bebişler nasıl?Artık yavaş yavaş tepişmeler başlar karnında....Allah uzun ömürler versin yavrulara....Cinsiyetleri belli olmuştur sanırım.Sanada diyorum,Allah rahatlıkla büyütebileceğin hayırlı evlatlar versin...
Bende ne zamandır yoktum,bir girdim bu siteye sonra geri çıktım,annem çok rahatsızdı,tamamen bir yıkım içindeydik,şimdi biraz biraz iyi olmaya çalışıyoruz.

Teşekürederim canım sağol iyiiiiz..
Tepişmeler çoktan başladı benimkiler biraz kıpırdak:))

Amin canım sağol güzel dileklerin için teşekürederim..Darısı başınıza inşallaah tüm kalbimle diliyorum..
Cinsiyetleri belli canım biri kız biri erkek:)

Evet yoksun nezamandır .sanada büyüüük geçmiş solun allah şifa versin sanada sabır ve dayanma gücü versiiin tatlım..sağlıcakla kal:1hug:

Ecrin merhabalar...senin adına gerçekten çok üzüldüm,bende senin gibiyim,sanki bebek gelmemesi için bir bahaneler çıkıyor,sonra düşündüm,"hayır vardır be,ne yaparsam yapim olmuyor"gerçi şimdi düşünemiyoruz gelecek bebeğin sağlıklımı yoksa sağlıksızmı olacağını, yeterki olsun diyoruz.Ama bu cümle çok önemli,"hayırlı evlat".İnşallah Allah hepimize hayırlısını verir...Bu arada hepinizi öpüyorum.....

evet canım çok haklısın söyledıklerınde cok sabırsızı yaa.ama bende allahımdan isterken hep hayırlısı diliyorum zaten nasip kısmet artık canımopuyorumnanaktan

iyi olmaya çalısıyorum canım .benım tedavım şimdilik durdu canım tam iğne tedavısne başlıyordukkı doktorum eşimde sprem testi istedi hareketlı sayısı düşük çıktı.urolojı uzmanına göründük.eşimde varikosel cıktı canım amelıyat olması lazımmıs amelyat sartmıs yanı :( amelıyatıda eylul ekım gibi yaptırcaz inş.amelıyattan sonrada en az 6ay ve1yıl falan beklenıyorumus spremlker kendıne gelsın dıyee.bılmıyorum kafam cok karısık bende şimdi eşime kür uyguluyorr 1ay kullansın dıyorum sonrada aşılama yaptorayım dıyorum kendı kadın dogum doktorum bu sonuclaa aşılama yapabılırız demıstı bılmıyorum canım yaa 1yılda bana uzun geliyorr.ama şimdi yaptırsam belkıde tutmayacak.yaa tutarsa diyede düşünüyorum napcamı bilmiyorum anlıyacagım.maddı durmda çok çok iyi degıl bş aşıla bana 1,500bulcak gibi.düşünüyorum vallka yapcam bişeyler işte canımmm.

sen nasılsın
bende iim cnm ya.en son doktora gittiğimde progestrron düşük çıkmıştı.tekrar hormon testi falan yapacak adetimde onu bekliorum.üzülme inanki biz kulların göremedii çok şey var bilmediği çok şey var. o yüzden kendini tamamen Allaha bırak.herşeyin en iisini o bilir.inş en kısa ve en hayırlı zamanda bütün arkadaşlara nasip eder.
bişi sorcam ya adaçayı yağı nasıl ve ne zaman kullanılıodu.arnavut gzeline sordum ama heralde görmedi.bide çam gibi kokuyo bu o yağmı yani doğru yağmı acaba.

bende iim cnm ya.en son doktora gittiğimde progestrron düşük çıkmıştı.tekrar hormon testi falan yapacak adetimde onu bekliorum.üzülme inanki biz kulların göremedii çok şey var bilmediği çok şey var. o yüzden kendini tamamen Allaha bırak.herşeyin en iisini o bilir.inş en kısa ve en hayırlı zamanda bütün arkadaşlara nasip eder.
bişi sorcam ya adaçayı yağı nasıl ve ne zaman kullanılıodu.arnavut gzeline sordum ama heralde görmedi.bide çam gibi kokuyo bu o yağmı yani doğru yağmı acaba.

canım kusura bakmaa fraketmemişim sorduğunuu..

ADAÇAYI YAĞI evet sert keskin nanemsi kokusu vardır.parantes içindede elma yağı yazması lazım..
ilthab söktürücü rahmini uyarıcı etkisi vardır..ayrıca antiseptiktir yani mikrop öldürücüdür..
adetin 5. gününden iti abre her gece5-6 kere yap.ister pamuğa dök koy ister tamponla koy ama sadece 2-3 damla tamam canım.sabah çıkarmayı unutma onaan sonra ilişki derim ben.gün aşırı olsun..çünkü bazı kadınlar erken çatlayabilir..hayırlısı olsun canım şimdideenyerimseniben:1hug:

inş.degerlerin düzelir canım benımm.güzel dileklerin için sagol.nasıp tabıki.herşeyın bı zamanı var bizde beklıyoz iştee.

arnavutcum yazmıs canım sana adaçayını nasıl kullanacagını.grs opuyorumnanaktan

5 aydır evliyim, bebek istiyoruz. Folic asit tableti alıyorum, sabah ve akşam tok karnına 2 kez toplam almış oluyorum. Sabah aç karnına ferrum forte alıyorum. Ama folic asitte d vitamini var. Diğerinde demir alıyoruz; daha hamile kalmadan ne derece doğru bilmiyorum. Kulaktan dolma başladım bunlara. Folic asitin içeriğinde, hamile kalmadan 2 ay öncesi başlanabilir yazıyor. Bu konuda ne dersnizi bana?
Hala ilişkiye de alışamadım, başta acı çekiyorum sonra biraz daha rahatlıyorum..

Son düzenleme:
kizlar sizlere daha once yaptigim bugday buhari hakkinda yazmistim ilk kez gecen ay yaptim ve simdi hamileyimmm.......

Back