kizlar sizlere daha once yaptigim bugday buhari hakkinda yazmistim ilk kez gecen ay yaptim ve simdi hamileyimmm.......
kizlar sizlere daha once yaptigim bugday buhari hakkinda yazmistim ilk kez gecen ay yaptim ve simdi hamileyimmm.......
5 aydır evliyim, bebek istiyoruz. Folic asit tableti alıyorum, sabah ve akşam tok karnına 2 kez toplam almış oluyorum. Sabah aç karnına ferrum forte alıyorum. Ama folic asitte d vitamini var. Diğerinde demir alıyoruz; daha hamile kalmadan ne derece doğru bilmiyorum. Kulaktan dolma başladım bunlara. Folic asitin içeriğinde, hamile kalmadan 2 ay öncesi başlanabilir yazıyor. Bu konuda ne dersnizi bana?
Hala cinsel ilişkiye de alışamadım, başta acı çekiyorum sonra biraz daha rahatlıyorum..
arkadaşlar herkese selamlar bende de pco var ve bebek istiyoruz hayır içiyorum yanısıra civanperçemini içemedim içtim çıkardım resmen midem almıyo bana bu adaçayı yağı veya elmayağını bi açıklar mısınız aktardan alırken ne diye alacağız adaçayıyağı mı diyeceğiz yoksa elme yağı mı diyeceğiz açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler
adetiminin 15.gunu civari 3gun ard arda yaptik
bi geceden onceden bugdaiyi isliyoruz, ben sicak suyla isladim, ertesi gun maydanoz ve zeytinyag ilava ettik ve 3saat kadar kaynattik..sonra dayanabildim sicakliga gelince belime battaniye sarip oturdum, nerdeyse3-4saat oturdum, yani soguyana kadar...
3gece yaptim, 2. ve 3. gun ayni karisima sadece su ilave edip kaynattim ve yine oturdum...ve tabii calismalarda olmali sakin usutmeyin, agir is yapmayin allah yardimciniz olsun
2 hamileliğim de düşükle sonuçlandı, bu kürler işe yarar mı acaba düşükten sonra? mafoldumben
:teselli: canım benim yarar tabiii..sen allahın izni ile başla inşallah rabbim hayırlı evlat nasib eyler..hiç belli olmaz böyle şeyler belkide vesile olucaktır bu kür sana:1hug:..
Özel olmazsa yazarmısın düşüklerin sebebi ne aceba??Rahmine bakıldımı?tahlillerinize falan ??
2 hamileliğim de düşükle sonuçlandı, bu kürler işe yarar mı acaba düşükten sonra? mafoldumben
geçmiş olsun :teselli:
arkadaşlar bendede çikolata kisti varmış 1 yıllık evliyim soğan suyu içtim hiç bi faydası olmadı başka ne yapabilirim bi bilgisi olan varmı
kızlar bende hsg çektircem ondan sonrada ilaçlar falan devreye gircek soğan suyu ile hamile kalamadım inş hsg temiz çıkarda ilaçlarla gebe kalabilirim.
İncir küründen sonra adetim gecikti arkadaşlar ya,arnavut güzelim ikinci bi sefer başlamalımıyım aceba kararsız kaldım.hamile değilim bu arada.o lekelenme neden olmuş olabilr aceba bahsetmiştim hani adetimden yirmi gün sonra,offf iyice kafam karıştı ya.
canım bilmiyorum artık inan,nasıl yönlendireceğimi şaşırdım..banada aynısı olmuştu busefer senin gibi düşündüm.madem birincisini yaptım bari ikincisinide yapayım dedim VE KİST oluştu( amaa sana farklı da etki edebilir bilemeyizkii:sm_confused: .
LEKELENMENİN SEBEBİ KALİTESİZ YUMURTA ÜRETMİŞSİN ANLAMINA GELİR..(yani bu tür kürleri kullanınca oluyo)
İçideki sesi dinle derim ben inan seni yanlış yönlendirmekten korkuyorum..nasıl isterseen öyle yap:sm_confused:inşallaah en kısa sürede meleğine kavuşursun..:1hug:
Canım kalitesiz yumurta kürden dolayımı olmuştur.bal çörek otu tarçın kürümü yapsam diyorum,hem adetimide söktürmüş olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?