Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ban geldimm doktordan şimdii.eşimin sprem testi sonucları çok iyi degıl doktor jınekolojı uzmanına görünsün dedi normal yolla degılde asılama olabılr dedi moralım cok bozuk yaaaaaaaaaa
işyerindekılerınde surat beş karıs sankı be gezmeye gidiyorum niyee her hafta doktora gisdiyormusumda bılmem ne yaa sankı keyfımden gidiyorum heee
arnavutcum nasılsın canımmm
arnavutcum nerdesin yaaaaaaaaaa
merhaba kızlar. ya ben polen yerine ama bal polen karışımı diye bişi var ondan aldım. olur mu ki?
Arnavtcum kaç aylık oldular senin melekler ya.allah tamamına erdirsin.
arnavutcum canım teşekkürler evet sana katılıyorum canım kımseyıde takmıyorum artık yaaa.bide söylediklerini eşime yedırcem bakalım sonuc nolcak .anladım canım mii maşallah bebişleri büyüttüm darıs bizim basımıza inş.bakalım rabbım nasıp ederse olcak inş..
günaydın herkese. benimde adaçayı yağı kürüm bitti polene devam. bakalım ne olcak bu ay.
öncelikle herkese merhaba;
buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz
neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................
incir kürü henüz denemedim ama aklıma gelen ilk şey yerleşme kanaması olabilirmi acaba....
Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!