Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitince bildiririm canım sağol.çünki kullandığımız şeylerin güvenilir olması çok önemli...

slm arkadaşlar ban geldimm doktordan şimdii.eşimin sprem testi sonucları çok iyi degıl doktor jınekolojı uzmanına görünsün dedi normal yolla degılde asılama olabılr dedi moralım cok bozuk yaaaaaaaaaa

işyerindekılerınde surat beş karıs sankı be gezmeye gidiyorum niyee her hafta doktora gisdiyormusumda bılmem ne yaa sankı keyfımden gidiyorum heee

Canım geçmiş olsun bitanem sorun etmee herşeyin bir çaresi var.arkadaşlarında dediği gibi eşine incir kürü de yapabilirsin incir pekmezini her sabah aç karnına yesin bir çorba k.
polende ayrıca faydalı eşinde yiğebilir..birde aklında bulunsun ben belki unuturuuum aşılama yapılacağı bir gün öncesinde akşamdan zeytin yağında bekletilmiş iki adet kuru inciri sabah aç karnına yesin canım.spermleri hareketlendiriyo haberin olsun çok faydalıı ben eski bir kitapta okumuştum..
Herkez sorar bitane doktor işini ama sen rahat ol..inan okadar üzülürdümkii ben o söylenenlere meğerse aptalmışım.kimseye hesap vermek zorunda değilsin konuştuğun sürece insanlar bu niye gocunuyo diyolar buseferkafamçokkarıştıboşveeer umursama bir söylerler iki söylerler sonra da ağızlarını kapatırlar..

arnavutcum nasılsın canımmm

arnavutcum nerdesin yaaaaaaaaaa

canım dediğim gibi yoğun oluyorum ama girip okuyorum genede sizin yazdıklarınızı.bakıyorum herkez birbirine güzel cevaplar yazıyo e dayanışmada var ozaman mutlu oluyorum.yoksa öteki türlü aklım sizde kalıyo..
ben iyim merak etmeyin dün dr. gittik kontrole bebişlerim kocaman olmuşlar:nazar: :nazar: çok özlemiştim herşey yolunda çok şükkür darısı başınıza tez zamandaaa rabbim sizede bu duyguyu yaşatsın..:Saruboceq:

merhaba kızlar. ya ben polen yerine ama bal polen karışımı diye bişi var ondan aldım. olur mu ki?

canım farketmeeez aslında ama o kavanozların içinde karışımın yüzdesini bilemiyosun nekadar üstünde yazsa bile..ama poleni kaşık kaşık nekadar tükettiğini görüyosun böylece..kavanozu tüket olmazsa bidakinde öyle yersin İNŞALLAAAAAH GEREK OLMAZDAAAAAAA:teytey::Saruboceq: :Saruboceq:

Arnavtcum kaç aylık oldular senin melekler ya.allah tamamına erdirsin.

arnavutcum canım teşekkürler evet sana katılıyorum canım kımseyıde takmıyorum artık yaaa.bide söylediklerini eşime yedırcem bakalım sonuc nolcak .anladım canım mii maşallah bebişleri büyüttüm darıs bizim basımıza inş.bakalım rabbım nasıp ederse olcak inş..

Arnavtcum kaç aylık oldular senin melekler ya.allah tamamına erdirsin.

Sağol bitanem teşekürederim.22 haftalığım şu an:nazar:opuyorumnanaktan..

arnavutcum canım teşekkürler evet sana katılıyorum canım kımseyıde takmıyorum artık yaaa.bide söylediklerini eşime yedırcem bakalım sonuc nolcak .anladım canım mii maşallah bebişleri büyüttüm darıs bizim basımıza inş.bakalım rabbım nasıp ederse olcak inş..

Edicek bitanem edicek elbet bir zamanı var sen istediğin kadar yırtıııın o kişilere hiç birşey anlatamazsın o yüzden üzülmene bile değmez..bırak onlarla rabbim ilgilensin.sen moralini bozupta üzülme hiç birşey içinyerimseniben :1hug:

arnavutcumm haklısın canım moralımı onlar için bozmayacam hep gülcem inatlaaaopuyorumnanaktan

ArnavutGüzelinin:asigim:
Kürü ile HAMİLE kalanlaaaar..
.MaşaLLaaaaaah:nazar: :nazar::nazar::nazar:

1-BSKK.....................:CüvCüv:

2-Ebrum....................:CüvCüv:

3-Roka.......................:CüvCüv:

4-arzu38....................:CüvCüv:

5-Zeynomh.................:CüvCüv:

6-asu1984..................:CüvCüv:

7-destna......................:CüvCüv:

8-sevdiceğim...............:CüvCüv:

9-Cemre822.................:CüvCüv:

10-nehir67...................:CüvCüv:

11-papatyaaa..............:CüvCüv:

12-nefican...................:CüvCüv:

13-durualya.................:CüvCüv:

14-Sudennnaz...............:CüvCüv:

15-Denizsizada.............:CüvCüv:

16-Serap _5434..............:CüvCüv:

17-latsibel.......................:CüvCüv:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

arnavutcum maşallah liste baya kabarıkmıss inş.bizide ekliyecen

ecrin87:CüvCüv: süper yaaaaaaaaaa

bu yazıyı görmeyi sabırsızlıkla beklıyorummm

öncelikle herkese merhaba;

buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz

neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................

Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek ıçinDe Dr u Aricam :)

öncelikle herkese merhaba;

buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz

neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................

mrb canım aramıza hoşgeldin.inş.en kısa zamanda bebişine kavusurusun canım a.s.

Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

incir kürü henüz denemedim ama aklıma gelen ilk şey yerleşme kanaması olabilirmi acaba....

Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!

Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!

Çok yaptırdım canım yoksa boşyereyaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum,günümün geçmesini beklyecem artık.

Back