öncelikle herkese merhaba;
buakşam internette gezinirken bu topik çıktı karşıma
saat 9dan bu saate kadar hiç bıkmadan başından sonuna kadar okudum
5 saattir okuyorum
öncelikle arnavut güzeli sana tşk ederiz bu sayfayı açtığın için
çok güzel ieyler paylaşmışınız ama nazar değmiş birçok kişi ayrıllmış
hatta sende ayrılmışsın ve tekrar dönmüşsün,
senden başka dönen arkadaş olmadımı?
çünkü birbirinizi çok seviyormuşsunuz
neyse bende 1 yıllık evliyim
3 aydır deniyoruz olmuyor
ben sadece folik-plus kullandım
bu kürlerden hiç kullanmadım
sizin sayenizde bende başlayacağım
şimdiden tşk ederim
iyigeceler.....................
Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek İçinDe Dr u Aricam :)
günaydın herkese. benimde adaçayı yağı kürüm bitti polene devam. bakalım ne olcak bu ay.
Selam kızlar,ya ben bişey soracam cevaplarsanız sevinirim.adetime yedi sekiz günüm var ve incir kürümde biteli dört gün oldu.ama iki gündür kahverengi sanki adet öncesiymiş gibi lekelenme oluyo,neden oluyo anlayamadım.cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar...
Benimde geçen aylarda aynısı olmuştu,yerleşme kanaması die düşünmüştük ama diilmiş,kullandığım ilaçlar vs derken hormon dengem bozulmuş... Yani bozuk yumurta yüzünden geliomuş kahverengi akıntı ..! İnşAllah seninki yerleşme kanamasıdır :)) İstersen kanda gebelik testi yaptır,belli mi olur belki çıkar..!
Çok yaptırdım canım yoksa boşyereyaptırıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum,günümün geçmesini beklyecem artık.
İnşallah arnavut güzelim dediğin gibi yerleşme kanamasıdır,habersiz bırakırmıyım canım bebim,sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.sende kendine çok dikkat et...
sık sık uğra buralara unutma bizi.
tşk ederim canım inş hepimiz kavuşuruz bebeğimize hoşbulduk....mrb canım aramıza hoşgeldin.inş.en kısa zamanda bebişine kavusurusun canım a.s.
Günaydınnnnnn Ve Hoşgeldin Cns22 :) Primolut Cuma Bitti,Dün Regl Oldum (Ama Çok Ağrılı Geçio ) ,Bugün Tekrar Kürlere Başlıorum..! Hormonlu Kistimin Ne Durumda Olduğunu Öğrenmek İçinDe Dr u Aricam :)
hanımlar slm hepinizin tanrım allah gönlüne göre versin bol bebişli günler dilerim arısütü bal polen ben tüpe başlıyacagım kullanmak istiyorum faydalı olurumu acaba yumurta kalitesini artırmak için iğnelere başlayıncamı alsam yoksa trasferden sonramı sevgiyle kalın
ECRİN sen naslsın.tedavin nasıl gidio.herşey yolundamı?
Arnavut güzeli bayan.....:) Nasılsınız? Bebişler nasıl?Artık yavaş yavaş tepişmeler başlar karnında....Allah uzun ömürler versin yavrulara....Cinsiyetleri belli olmuştur sanırım.Sanada diyorum,Allah rahatlıkla büyütebileceğin hayırlı evlatlar versin...
Bende ne zamandır yoktum,bir girdim bu siteye sonra geri çıktım,annem çok rahatsızdı,tamamen bir yıkım içindeydik,şimdi biraz biraz iyi olmaya çalışıyoruz.
Ecrin merhabalar...senin adına gerçekten çok üzüldüm,bende senin gibiyim,sanki bebek gelmemesi için bir bahaneler çıkıyor,sonra düşündüm,"hayır vardır be,ne yaparsam yapim olmuyor"gerçi şimdi düşünemiyoruz gelecek bebeğin sağlıklımı yoksa sağlıksızmı olacağını, yeterki olsun diyoruz.Ama bu cümle çok önemli,"hayırlı evlat".İnşallah Allah hepimize hayırlısını verir...Bu arada hepinizi öpüyorum.....
bende iim cnm ya.en son doktora gittiğimde progestrron düşük çıkmıştı.tekrar hormon testi falan yapacak adetimde onu bekliorum.üzülme inanki biz kulların göremedii çok şey var bilmediği çok şey var. o yüzden kendini tamamen Allaha bırak.herşeyin en iisini o bilir.inş en kısa ve en hayırlı zamanda bütün arkadaşlara nasip eder.iyi olmaya çalısıyorum canım .benım tedavım şimdilik durdu canım tam iğne tedavısne başlıyordukkı doktorum eşimde sprem testi istedi hareketlı sayısı düşük çıktı.urolojı uzmanına göründük.eşimde varikosel cıktı canım amelıyat olması lazımmıs amelyat sartmıs yanıamelıyatıda eylul ekım gibi yaptırcaz inş.amelıyattan sonrada en az 6ay ve1yıl falan beklenıyorumus spremlker kendıne gelsın dıyee.bılmıyorum kafam cok karısık bende şimdi eşime kür uyguluyorr 1ay kullansın dıyorum sonrada aşılama yaptorayım dıyorum kendı kadın dogum doktorum bu sonuclaa aşılama yapabılırız demıstı bılmıyorum canım yaa 1yılda bana uzun geliyorr.ama şimdi yaptırsam belkıde tutmayacak.yaa tutarsa diyede düşünüyorum napcamı bilmiyorum anlıyacagım.maddı durmda çok çok iyi degıl bş aşıla bana 1,500bulcak gibi.düşünüyorum vallka yapcam bişeyler işte canımmm.
sen nasılsın
bende iim cnm ya.en son doktora gittiğimde progestrron düşük çıkmıştı.tekrar hormon testi falan yapacak adetimde onu bekliorum.üzülme inanki biz kulların göremedii çok şey var bilmediği çok şey var. o yüzden kendini tamamen Allaha bırak.herşeyin en iisini o bilir.inş en kısa ve en hayırlı zamanda bütün arkadaşlara nasip eder.
bişi sorcam ya adaçayı yağı nasıl ve ne zaman kullanılıodu.arnavut gzeline sordum ama heralde görmedi.bide çam gibi kokuyo bu o yağmı yani doğru yağmı acaba.
bende iim cnm ya.en son doktora gittiğimde progestrron düşük çıkmıştı.tekrar hormon testi falan yapacak adetimde onu bekliorum.üzülme inanki biz kulların göremedii çok şey var bilmediği çok şey var. o yüzden kendini tamamen Allaha bırak.herşeyin en iisini o bilir.inş en kısa ve en hayırlı zamanda bütün arkadaşlara nasip eder.
bişi sorcam ya adaçayı yağı nasıl ve ne zaman kullanılıodu.arnavut gzeline sordum ama heralde görmedi.bide çam gibi kokuyo bu o yağmı yani doğru yağmı acaba.
kizlar sizlere daha once yaptigim bugday buhari hakkinda yazmistim ilk kez gecen ay yaptim ve simdi hamileyimmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?