• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak isteyenlere tüm tavsiyeler

ben hep sırtüstü yatıyorum valla. denemekte fayda var 1 saat sağa 1 saat sola yatıcam bidahakine :))

kızlar mrb gecenım 3 nde bı guldurdun benı hatunhanım anlatamam eşim sesleniyor odadan noldu diye :))))))))))))))))))))))))) BİR SAAT SAGA BİR SAAT SOLA BEN DE YATACAM BU AY ANASINI SATIIM BAKALIM NELER OLACAK? RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

kızlar mrb gecenım 3 nde bı guldurdun benı hatunhanım anlatamam eşim sesleniyor odadan noldu diye :))))))))))))))))))))))))) BİR SAAT SAGA BİR SAAT SOLA BEN DE YATACAM BU AY ANASINI SATIIM BAKALIM NELER OLACAK? RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

hahaha :)) deliliğe vurduk artık canım napalım, vakit geçmiyor yoksa :)) hepsi hikaye bakma sen öyle dediğime. rabbim ol derse olacak inşallah :))

hahaha :)) deliliğe vurduk artık canım napalım, vakit geçmiyor yoksa :)) hepsi hikaye bakma sen öyle dediğime. rabbim ol derse olacak inşallah :))

inşallah canım ol derde oluverır. bugun catlatma ıgnemı oldum bende klomende ılk ayım ( ınsallah son olur:D ) doktorum yarın ılıskı dedı . sen ne aşamadasın kuzum?

inşallah canım ol derde oluverır. bugun catlatma ıgnemı oldum bende klomende ılk ayım ( ınsallah son olur:D ) doktorum yarın ılıskı dedı . sen ne aşamadasın kuzum?

bende geçen hafta prolaktinin sınırda olduğunu öğrendim. dostinexe başladım. perşembe yumurta takibi için gidicem. bakalım kısmet?

slm kızlar bnde 2 yıllık mıkro adenom hastasıyım ve bekarken ogrendım durumu :( cook uzuldum resmen dunyam yıkıldı ama zamanla kuculdu mesela ılk 10*6 ıken snra 7*5 oldu tedavı suruyo ve 3 aydr bebek ıstyrum doktorum parledol ıle hamıle kal dedı gecen ay 6 gunum gctı test yaptım sonuc negatıf ve prolaktın 40 a yukselmıs... sndı hamıle kalmak ıcın ne yapacagım bılmyrum....

Back