- 4 Şubat 2014
- 119
- 205
- 23
- Konu Sahibi sevgidelisiyim
arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip etmekteydim. en sonunda ben de kaydolmaya karar verdim. ben psikolog ve 3,5 yaşında bir kız annesiyim. ikinci evliliğim ve eşimin de bir kızı var. şimdi ben bu eşimden de bir çocuk istiyorum ve doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım. ilk kızıma hapı bıraktığım ay daha hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim hem de hiç özel bişey yapmadan. şimdi de öyle olsun istiyorum ve bir sabırsızlık var içimde. bu yüzden çok araştırma yaptım birkaç ayda. tümünü sizle paylaşmayı da borç bildim :)
bele yakı koyarak denemek
yumurtalama günü takibi
tarçın çörek otu arı poleni ve bal karışımı
incir kürü
civan perçemi çayı
çuha çiçek yağı kapsül
ilişki öncesi vajinaya buhar tutma(erkeğe değil-sadece kadın yapmalı)
bezelye yemeyin
erkek selenyum ve c vitamini almalı
vajinal bir jel var bi de adını yazmıyorum reklam sebebiyle
valla ben hepsini aynı anda deniycem bu ay tutmadıysa
hadi kolay gelsin hanımlar
aranıza yeni katıldım uzun zamandır takip etmekteydim. en sonunda ben de kaydolmaya karar verdim. ben psikolog ve 3,5 yaşında bir kız annesiyim. ikinci evliliğim ve eşimin de bir kızı var. şimdi ben bu eşimden de bir çocuk istiyorum ve doğum kontrol hapını geçen ay bıraktım. ilk kızıma hapı bıraktığım ay daha hiç regl olmadan hamile olduğumu öğrenmiştim hem de hiç özel bişey yapmadan. şimdi de öyle olsun istiyorum ve bir sabırsızlık var içimde. bu yüzden çok araştırma yaptım birkaç ayda. tümünü sizle paylaşmayı da borç bildim :)
bele yakı koyarak denemek
yumurtalama günü takibi
tarçın çörek otu arı poleni ve bal karışımı
incir kürü
civan perçemi çayı
çuha çiçek yağı kapsül
ilişki öncesi vajinaya buhar tutma(erkeğe değil-sadece kadın yapmalı)
bezelye yemeyin
erkek selenyum ve c vitamini almalı
vajinal bir jel var bi de adını yazmıyorum reklam sebebiyle
valla ben hepsini aynı anda deniycem bu ay tutmadıysa
hadi kolay gelsin hanımlar