Hamile Kalmak İsteyenlere Naçizane Önerilerim ve Yaşadıklarım....

cavda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
291
5
96
Arkadaşlar pek çok kere yazdım başımdan geçenleri. bende bir düşük yaptım düşükten sonra kaygılar aldı başını gitti ( iltihap olur mu, yapışma olur mu, rahim duvarı inceldi mi??? ) dr 3 aylık korunma süreci verdi. ama o süre nasıl geçsin nasıl dayanırım o kadar ?? neyse o arada neden düştüğüne dair incelemelerimi yaptım ve vajinal temizliğe çok dikkat ettim. Gelelim asıl meseleye

br ay da hamile kalınabilecek gün sayısı 3 4 falan. o günleri yakalamak için LH testi aldım internetten( çok çok ucuz zaten) kargo falan da bedava akabinde adetten 3 gün sonra yapmaya başladım her gün 3 de . Birkaçgün sonra koyulaşmaya başladı bu testlerin püf noktası şu
koyulaşmaya (ikinci çizgi ye yaklaşmaya başladığında ) ilişkiye girdim... ertsi gün tam koyulaşmıştı ve ben BİR GÜN sonra ilişkiye girdim. Arkadaşlar zaten tam koyuştığı an lh hormonu max seviyede ve yumurtayı çatlatmaya hazırlanıyor demektir ve bir gün sonra da yumurtanız çatlamış oluyor.
İlişkiyi klasik pozisyonda ve popoyu kaldırarak girmek gerekli
ilişkiden sonra 1 saat falan HAREKETSİZ, sırt üstü yatmak gerekli
Sonraki günlerde de gün aşırı ilişkiye girdim ama onlar önemsizdi aslında

Özetle: LH testleri alıyorsunuz ikinci çizgiye yaklaştığında ilişki, ikinci çizgi kopkoyu olduktan bir gün sonra ilişki...
Arkadaşlar Allahın İzni ile oluyor nu işler tabi ama vücudumuzu tanımak da çok önemli sakın Adetten 14. gün sonrası safsatalarına da inanmayın çünkü her ay değişiyor bir gün bile önce yumurtlasanız o ay boşa geçiyor.....
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım:))) KK 'nü seviyorummm

Ben elhamdülillah bu yöntemlerle ilk ay hamile kaldım :))) çok ama çok şükür:))

benimde 3,5 ay öncesinde bebek karnımda öldü.şimdi bizde düşünüyoruz bebek.ama aynı bendede bu evhamlar var.acaba bu y olurmuyum diye.son adet günüm 14 aralık bi önceside 12 kasım.yumurtlama günümü hesapladım ondan 3-5 gün önce başlayacam ilişkiye.doktorlar 2 güne bir diyolar.öylemi yapsak acaba

ya bi de bu lh testini eczanelerde bulabilirmiyiz.fiyatı ne oluyor?mesela hergün yapmamız gerekiyo bu testi 1 tanesi yetiyomu hergün kullanmak için yoksa bikaçtanemi alınacak

evet arkadaşım doğrudur benim de dr um hiç gerek bunlara dedi sen iki üç günde bir ilişkiye gir diye... ama etrafımda hiç bir sorunu olmadığı halde yıllarca bekleyenler var... bende bu testler çok garanti sadece testi doğru yorumlamak gerek diye düşünüyorum ben 2 3 hafta araştırdım tam aradığım cevapları bulmadım en azından bu bilgilerimi paylaşmak istedim...

sakın yumurtlama günü hesaplayıcılarına inanma ben 4 ay kendimi dinledim ve keşfettim sapmalar oluyor 2gün önce 2 gün sonra falan çatlayabiliyor ovulasyonum 28 gün olmasına rahmen. hatta bu testi yaptığım zaman bile tarihten 2 gün geç çatladı:))

ya bi de bu lh testini eczanelerde bulabilirmiyiz.fiyatı ne oluyor?mesela hergün yapmamız gerekiyo bu testi 1 tanesi yetiyomu hergün kullanmak için yoksa bikaçtanemi alınacak

evet eczanelerde de var ama internete göre fahiş fiyatlar canım.... ben 20 tl ye 16 ovulasyon(LH), 6 hamilelik(HCG) testi aldım kargo dahil...
adetin bittikten 2 3 gün sonra başlayıp tam koyu rengi görene kadar hergün yapman gerekiyor... 1 tanesi ile hiç bir sonuca varmazsın. hergün aynı saatte yapman daha doğru bilgiler verektir... Allah yardımcın olsun:))

Buarada koyu çıktığı günmü ilişkiye girecez

yok arkadaşım bu testin püf noktası da bu bana göre:)) zaten çok az sillik milik hergün çıkar çünkü lh hormonu her zaman salgılanır ancak yumurtayı çatlatmak için max seviyeye ulaşır ve 24 saat sonra yumurta çatlar... bak bir de şunu bil hemen bir rgünde yükselmiyor 2 3 gün sürüyor koyulaşması... sen koyulaşmaya başladığında ( sabit çizgiye yaklaştığında) ilişkiye gir.. birde kopkoyu olduktan bir gün sonra yani o hün değil tamam:))) başarılar

Son adet tarihim 14 aralık.nezaman başlayayım testleri yapmaya

bittikten 2 3 gün sonra yapmaya başla yabi 5 gün sürüyorsa bugün yarın başlaman lazım :))) geç kalma bence yoksa bu ayı paz geçmek zorunda kalırsa:)))

laboquickten bahsediyorsun sanırım koyu çizgi sabit çizgi gibi hemen koyu mu çıkıyıor yoksa sonradan mı koyulaşıyor?

ben tam alayamadım bu testi genelde bi koyu bi silik çizgi var bazen epeyce koyu oluyor ama sonradan koyulaşıyor sonradan değim yarım saat sonra değil tabiii ama o ilk çizgi gibi hemen ilk anda koyu çıkmıyor

evet o markayı kullandım ben... ve bence fiyatı ve geçerliliği gayet makul( ki LH hormonunu saptamak çok basit bir teknik olduğu için bence hepsi doğru sonuç verir)

tabi kafamızda iyice netleştirmemiz lazım benim de ilkin senin gibi kafam karışıktı. Ancak bu marka 15 20 dk dan sonra kuruduğu için rengini yorumlamak zor oluyor. zaten LH yükselmeye başladığında renk de gün gün koyulaşıyor ta ki sabit çizgiden daha koyu çizgiyi görene kadar. sonra renk gün gün açılmaya başlıyor...max 5 dk içinde gördüğün şeye inan derim. zaten LH pik yaptığında anında kopkoyu çizgiyi görüyorsun:))

kesinlikle bu yumurtlama tarihi 14. gün vs. konusunda size katılıyorum tutmuyor şöyle söyliyim ben normal hesaplara göre yumurtlama tarihimden 3 gün önce doktora gittim yumurta kontrollü yaptı ve 8,5 mm dedi sonra düşündüm bu yumurta 3 günde nasıl 20 mm olacak imkanı yok büyümez o sürede o kadar,ben ki adetleride düzenli biriyim,mikroskobik ovu.testi almıştım oda bir halta yaramıyor kesnlikle tavsiye etmem almayı düşünenler için en iyisi idrardan olanı ama ben uğraşmaktan bıktım sürekli bir takip aylardır bıraktım artık düzenli olarak 2 günde bir ilişkiye giriyoruz elbet bir gün olcak diye umut ediyoruz kısmet napalım..

evet arkadaşım haklısın arkadaşım bende çok şaşarıdım ve bunu bilmemek belkide bebek sahibi olma ihtimalimizi çok fazala düşürüyor. bu sebeple bu başlığı açma gereği duydum . inş tez zamanda amacına ulaşırsın:)))

bittikten 2 3 gün sonra yapmaya başla yabi 5 gün sürüyorsa bugün yarın başlaman lazım :))) geç kalma bence yoksa bu ayı paz geçmek zorunda kalırsa:)))
Merhaba bende hamile kalmak istiyorum 3,4aydir deniyoruz fakat bi sonuç çıkmadı dediginiz gibi bu yumurtlama günleri bende de ise yaramadı ne yapmalıyım banada yardımcı olun ((

Valla kızlar bende ilk kez kullandım lh testi sizinle ayni marka. Hic oyle pik kop koyu bir cizgi olmadi siliklerden daha koyu fakat kontrol cizgisinden daha acik renkte oldugu oldu. Bunun disinda yumurtlama akintisinin geldigi gun ile cizginin koyu oldugu gun arasinda 1 hafta kadar bir zaman dilimi vardi. Oyle bir kafam karisti ki inanamazsiniz. Adetime 3 gun var. Genelde gecikir. 2 gun once erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Ben bu isten hic bir sey anlamadim inanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…