benimde 3,5 ay öncesinde bebek karnımda öldü.şimdi bizde düşünüyoruz bebek.ama aynı bendede bu evhamlar var.acaba bu y olurmuyum diye.son adet günüm 14 aralık bi önceside 12 kasım.yumurtlama günümü hesapladım ondan 3-5 gün önce başlayacam ilişkiye.doktorlar 2 güne bir diyolar.öylemi yapsak acabaArkadaşlar pek çok kere yazdım başımdan geçenleri. bende bir düşük yaptım düşükten sonra kaygılar aldı başını gitti ( iltihap olur mu, yapışma olur mu, rahim duvarı inceldi mi??? ) dr 3 aylık korunma süreci verdi. ama o süre nasıl geçsin nasıl dayanırım o kadar ?? neyse o arada neden düştüğüne dair incelemelerimi yaptım ve vajinal temizliğe çok dikkat ettim. Gelelim asıl meseleye
br ay da hamile kalınabilecek gün sayısı 3 4 falan. o günleri yakalamak için LH testi aldım internetten( çok çok ucuz zaten) kargo falan da bedava akabinde adetten 3 gün sonra yapmaya başladım her gün 3 de . Birkaçgün sonra koyulaşmaya başladı bu testlerin püf noktası şu
koyulaşmaya (ikinci çizgi ye yaklaşmaya başladığında ) ilişkiye girdim... ertsi gün tam koyulaşmıştı ve ben BİR GÜN sonra ilişkiye girdim. Arkadaşlar zaten tam koyuştığı an lh hormonu max seviyede ve yumurtayı çatlatmaya hazırlanıyor demektir ve bir gün sonra da yumurtanız çatlamış oluyor.
İlişkiyi klasik pozisyonda ve popoyu kaldırarak girmek gerekli
ilişkiden sonra 1 saat falan HAREKETSİZ, sırt üstü yatmak gerekli
Sonraki günlerde de gün aşırı ilişkiye girdim ama onlar önemsizdi aslında
Özetle: LH testleri alıyorsunuz ikinci çizgiye yaklaştığında ilişki, ikinci çizgi kopkoyu olduktan bir gün sonra ilişki...
Arkadaşlar Allahın İzni ile oluyor nu işler tabi ama vücudumuzu tanımak da çok önemli sakın Adetten 14. gün sonrası safsatalarına da inanmayın çünkü her ay değişiyor bir gün bile önce yumurtlasanız o ay boşa geçiyor.....
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım:))) KK 'nü seviyorummm
benimde 3,5 ay öncesinde bebek karnımda öldü.şimdi bizde düşünüyoruz bebek.ama aynı bendede bu evhamlar var.acaba bu y olurmuyum diye.son adet günüm 14 aralık bi önceside 12 kasım.yumurtlama günümü hesapladım ondan 3-5 gün önce başlayacam ilişkiye.doktorlar 2 güne bir diyolar.öylemi yapsak acaba
ya bi de bu lh testini eczanelerde bulabilirmiyiz.fiyatı ne oluyor?mesela hergün yapmamız gerekiyo bu testi 1 tanesi yetiyomu hergün kullanmak için yoksa bikaçtanemi alınacak
Buarada koyu çıktığı günmü ilişkiye girecez
Son adet tarihim 14 aralık.nezaman başlayayım testleri yapmaya
laboquickten bahsediyorsun sanırım koyu çizgi sabit çizgi gibi hemen koyu mu çıkıyıor yoksa sonradan mı koyulaşıyor?
ben tam alayamadım bu testi genelde bi koyu bi silik çizgi var bazen epeyce koyu oluyor ama sonradan koyulaşıyor sonradan değim yarım saat sonra değil tabiii ama o ilk çizgi gibi hemen ilk anda koyu çıkmıyor
kesinlikle bu yumurtlama tarihi 14. gün vs. konusunda size katılıyorum tutmuyor şöyle söyliyim ben normal hesaplara göre yumurtlama tarihimden 3 gün önce doktora gittim yumurta kontrollü yaptı ve 8,5 mm dedi sonra düşündüm bu yumurta 3 günde nasıl 20 mm olacak imkanı yok büyümez o sürede o kadar,ben ki adetleride düzenli biriyim,mikroskobik ovu.testi almıştım oda bir halta yaramıyor kesnlikle tavsiye etmem almayı düşünenler için en iyisi idrardan olanı ama ben uğraşmaktan bıktım sürekli bir takip aylardır bıraktım artık düzenli olarak 2 günde bir ilişkiye giriyoruz elbet bir gün olcak diye umut ediyoruz kısmet napalım..
Merhaba bende hamile kalmak istiyorum 3,4aydir deniyoruz fakat bi sonuç çıkmadı dediginiz gibi bu yumurtlama günleri bende de ise yaramadı ne yapmalıyım banada yardımcı olunbittikten 2 3 gün sonra yapmaya başla yabi 5 gün sürüyorsa bugün yarın başlaman lazım :))) geç kalma bence yoksa bu ayı paz geçmek zorunda kalırsa:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?