- 27 Temmuz 2012
- 291
- 5
- 96
Arkadaşlar pek çok kere yazdım başımdan geçenleri. bende bir düşük yaptım düşükten sonra kaygılar aldı başını gitti ( iltihap olur mu, yapışma olur mu, rahim duvarı inceldi mi??? ) dr 3 aylık korunma süreci verdi. ama o süre nasıl geçsin nasıl dayanırım o kadar ?? neyse o arada neden düştüğüne dair incelemelerimi yaptım ve vajinal temizliğe çok dikkat ettim. Gelelim asıl meseleye
br ay da hamile kalınabilecek gün sayısı 3 4 falan. o günleri yakalamak için LH testi aldım internetten( çok çok ucuz zaten) kargo falan da bedava akabinde adetten 3 gün sonra yapmaya başladım her gün 3 de . Birkaçgün sonra koyulaşmaya başladı bu testlerin püf noktası şu
koyulaşmaya (ikinci çizgi ye yaklaşmaya başladığında ) ilişkiye girdim... ertsi gün tam koyulaşmıştı ve ben BİR GÜN sonra ilişkiye girdim. Arkadaşlar zaten tam koyuştığı an lh hormonu max seviyede ve yumurtayı çatlatmaya hazırlanıyor demektir ve bir gün sonra da yumurtanız çatlamış oluyor.
İlişkiyi klasik pozisyonda ve popoyu kaldırarak girmek gerekli
ilişkiden sonra 1 saat falan HAREKETSİZ, sırt üstü yatmak gerekli
Sonraki günlerde de gün aşırı ilişkiye girdim ama onlar önemsizdi aslında
Özetle: LH testleri alıyorsunuz ikinci çizgiye yaklaştığında ilişki, ikinci çizgi kopkoyu olduktan bir gün sonra ilişki...
Arkadaşlar Allahın İzni ile oluyor nu işler tabi ama vücudumuzu tanımak da çok önemli sakın Adetten 14. gün sonrası safsatalarına da inanmayın çünkü her ay değişiyor bir gün bile önce yumurtlasanız o ay boşa geçiyor.....
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım:))) KK 'nü seviyorummm
br ay da hamile kalınabilecek gün sayısı 3 4 falan. o günleri yakalamak için LH testi aldım internetten( çok çok ucuz zaten) kargo falan da bedava akabinde adetten 3 gün sonra yapmaya başladım her gün 3 de . Birkaçgün sonra koyulaşmaya başladı bu testlerin püf noktası şu
koyulaşmaya (ikinci çizgi ye yaklaşmaya başladığında ) ilişkiye girdim... ertsi gün tam koyulaşmıştı ve ben BİR GÜN sonra ilişkiye girdim. Arkadaşlar zaten tam koyuştığı an lh hormonu max seviyede ve yumurtayı çatlatmaya hazırlanıyor demektir ve bir gün sonra da yumurtanız çatlamış oluyor.
İlişkiyi klasik pozisyonda ve popoyu kaldırarak girmek gerekli
ilişkiden sonra 1 saat falan HAREKETSİZ, sırt üstü yatmak gerekli
Sonraki günlerde de gün aşırı ilişkiye girdim ama onlar önemsizdi aslında
Özetle: LH testleri alıyorsunuz ikinci çizgiye yaklaştığında ilişki, ikinci çizgi kopkoyu olduktan bir gün sonra ilişki...
Arkadaşlar Allahın İzni ile oluyor nu işler tabi ama vücudumuzu tanımak da çok önemli sakın Adetten 14. gün sonrası safsatalarına da inanmayın çünkü her ay değişiyor bir gün bile önce yumurtlasanız o ay boşa geçiyor.....
sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım:))) KK 'nü seviyorummm