Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak isteyenlere ebegümeci otu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Meryem1221

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
71
39
38
32
arkadaşlar 1.5 senedir evliyim. Benden önce evlenen bütün arkadaşlarım hamile :) bir arkadaşım daha vardı ve bu ot sayesinde hamile kalmış. Ebegümecini yağda kavurup bebek bezine sermiş ve kendi vajinal bölgesinde 3 gün bekletmiş,ertesi gün yıkanıp sabahı eşiyle birlikte olmuş ayaklarını da havaya dikmiş o ay hamile kalmış. Bunu deneyen duyan var mı aranızda? Faydası;kapalı tüpleri açıp,iltihapı kurutuyormuş.

Mesajini 2 yil once yazmissin,bende 2015 yilinda ebegumecine yattim,o ay hamile kalmadim,ertesi ay kaldim simdi kizim 3 yasinda allah istiyenlere versin insallah

Mesajini 2 yil once yazmissin,bende 2015 yilinda ebegumecine yattim,o ay hamile kalmadim,ertesi ay kaldim simdi kizim 3 yasinda allah istiyenlere versin insallah
Sizde mi yağda kavurdunuz nasıl yaptınız bildiğimiz yemek yağı mi

Ebegumecini topladiktan sonra once ezip dovuyorsunuz,ardindan biraz sicak suyla hasliyorsunuz, baska tencereye biraz un ve sutu kavuruyorsunuz sonra ebegumecini icine katip karistiriyorsunuz, kati olmasi lazim,sicakken bir bezin uzerine serip ( cok ozur diliyerek )uzanarak bacaklarinizin arasina koymaniz lazim,uzerinize kalin battaniye olsun,terlemeniz lazim,hamur karisimi sogudukca tekrar tencerede isitmaniz lazim,ben yaklasik 6 saat uyguladim bu islemi,kendimi gunlerce sucak tuttum

Yalnız hamuru o bölgeye koymak, bilemedim nimettir sonuçta

Yani etkisini bilemem yağda kavrulan bir şeyi vajinayla temas ettirmek ne kadar doğru yahu? Bunun ph'ı var florası var var da var. Enfeksiyona açık bölge orası. Yine de şifasını onda bulan varsa bir şey diyemem

Bide zeytinyag da ekliyorduk icine,un sut zeytinyag ebegumeci, aslinda haklisiniz nimettir,bunu bana nenem uygulamami soyledi isede yaradi, allahim affetsin,cocuk istiyenler inanin yapiyorlar

Bide zeytinyag da ekliyorduk icine,un sut zeytinyag ebegumeci, aslinda haklisiniz nimettir,bunu bana nenem uygulamami soyledi isede yaradi, allahim affetsin,cocuk istiyenler inanin yapiyorlar
sizin ne probleminiz vardı peki

Galiba işin sırrı sıcak tutmak kendimizi süt buharı yakı daha sıcak uygulanan bissuru kür . Acaba sıcaklık yükselince yumurtlama ile doğru orantılı mi diye düşünmedim değilim. Bu ay ben kolay kolay usumem ama patik çorap kutuplarda yaşıyor gibi üşüyorum . :)

Tabii sıcaklığın da payı var büyüklerimiz hep der ya kendini sıcak tut diye:)

Ben 29 yasinda evlendigim icin
Hemen cocuk sahibi olmak istedim yasim ilerlemeden,bekarken surekli usutuyordum diye nenem bunu uygulamami tavsiye etti,ilk ay sadece affedersiniz akintilarim oldu ikinci ayda hamile kaldim,haftaya tekrar denemek istiyorum,bide hamile kalmak istiyenler hanimlar esinizde belki sorunda olabilir biz elimizden geleni yapiyoruz ama tek degiliz

Bende ebegumeci ve zeytinyağı Buhari yaptım... Adet günümde, diğer ay adet olmadim..

sende daha detaylı yazarmısın
Ben adet başlangıcında maydanoz ve sogani sabahları aç karnına haslayip içtim,(benim adetim 10gun sürüyor bitene kadar iciosu).. ve sadece 3 gün Buhari yaptım..
Buharda ebegümeciyi yıkayıp tencereye koyuyorsun ustunu geçecek kadar su (benim ebegümeciler fazlaydı..) ve bir su bardağı zeytinyağıni koyup kaynatiosun..
Sonra bir kovaya koyup üstüne delikli birşey koymanız lazım, onun üstüne oturuyosunuz , dikkat edin yakmayin kendinizi .
Tabi buhara oturunca üstünüze battaniye alın sadece suratiniz dışarda olsun iyice terleyin.. böyle bunalım gelene kadar sonra kalkıp o battaniyeye sarılı bir şeklide 1saat kalkmadan yatın. Adet bittikten sonra gün aşırı ilişki.. Rabbim vesile kılar insaallah❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…