- 1 Kasım 2016
- 71
- 39
- 38
- 32
- Konu Sahibi Meryem1221
-
Sizde mi yağda kavurdunuz nasıl yaptınız bildiğimiz yemek yağı miMesajini 2 yil once yazmissin,bende 2015 yilinda ebegumecine yattim,o ay hamile kalmadim,ertesi ay kaldim simdi kizim 3 yasinda allah istiyenlere versin insallah
sizin ne probleminiz vardı pekiBide zeytinyag da ekliyorduk icine,un sut zeytinyag ebegumeci, aslinda haklisiniz nimettir,bunu bana nenem uygulamami soyledi isede yaradi, allahim affetsin,cocuk istiyenler inanin yapiyorlar
Tabii sıcaklığın da payı var büyüklerimiz hep der ya kendini sıcak tut diye:)Galiba işin sırrı sıcak tutmak kendimizi süt buharı yakı daha sıcak uygulanan bissuru kür . Acaba sıcaklık yükselince yumurtlama ile doğru orantılı mi diye düşünmedim değilim. Bu ay ben kolay kolay usumem ama patik çorap kutuplarda yaşıyor gibi üşüyorum . :)
Bu ay full sıcak tutacam kendimi büyüklerimiz yanılıyor olamazTabii sıcaklığın da payı var büyüklerimiz hep der ya kendini sıcak tut diye:)
Inşaallah canım ❤Bu ay full sıcak tutacam kendimi büyüklerimiz yanılıyor olamazinsallah rabbim nasip eder hepimize
darısı bize kuzu da bu otu nerden yolucam yahuBende ebegumeci ve zeytinyağı Buhari yaptım... Adet günümde, diğer ay adet olmadim..
Galiba nisan ayı ebegümeci çıkıyor. Tanıdık bir abla koca poşet toplayıp getirmişti bana.. :-D ama aktarlarda da olur canım..darısı bize kuzu da bu otu nerden yolucam yahu
sende daha detaylı yazarmısınBende ebegumeci ve zeytinyağı Buhari yaptım... Adet günümde, diğer ay adet olmadim..
aa köye gidicem taze taze toplarım o vakit canim Allah razı olsun:)Galiba nisan ayı ebegümeci çıkıyor. Tanıdık bir abla koca poşet toplayıp getirmişti bana.. :-D ama aktarlarda da olur canım..
Ben adet başlangıcında maydanoz ve sogani sabahları aç karnına haslayip içtim,(benim adetim 10gun sürüyor bitene kadar iciosu).. ve sadece 3 gün Buhari yaptım..sende daha detaylı yazarmısın
Bizim evin karşısında park var bir teyze toplayıp pazarda satıyor milletedarısı bize kuzu da bu otu nerden yolucam yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?