• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak isteyenlere bir öneri

Slm kizlar 3 gun once hamile oldugumu ogrendim ve dunyalar benim oldu. Kisaca hamile kalana kadar neler yasadigimdan bahsedeyim. 1,5 yildir korunmuyorduk. Gecen subat ayinda tedaviye basladik. Tahlil ve yumurta takibi sonuclarinda sınırda bir pkom oldugunu ve yumurtanin gelismedigi soylendi. Sonrasi 3 ay klomen, 1 ay klomen+ovitrall ve sonuc husran. Doktorum hsg istedi korkumdan eylul ayina kadar gidemedim sonra baktim 8lmuyor bir cesaret gittim sukur sonuçlar temiz cikti. Bidahaki ay klomene baslayalim tekrar dedi ben gitmedim. Daha sonra esimin bir arkadasinin vasitasiyla ankarada bulunan bir lokman hekime gittik gorustuk. Bana cok umut verdi ki esimin arkadasinin da 5 yil cocugu olmamis ve gittikleri ay esi hamile kalmis. Neyse adamla gorustuk esimle bana daha once doktora gidip gitmedigimizi ve sorunumuz olup olmadigini sordu, bende yumurtanin gelismedigini soyledim, bana degisik otlar verdi kaynatip icmem icin. Eve geldigimde arastirdim otlarin faydalarini, bazilari yumurta gelistirici bazilari iltihap temizleyici, adet duzenleyici filan. Neyse ilk ay kaynattim ama cok duzenli kullanamadim. 2. Ay tekrar basladim tasinma derdi vs. yine duzgun kullanamadim. Bu ay kendi kendime soz verdim adetimin basladigi gunden itibaren duzgun bir sekilde kullanicam diye ve sozumdede durdum. Sukurler olsun rabbime mutlu haberi aldim duzenli kullandigim bu ay meger hamile kalmisim :KK46:
daha once bu lokman hekimi buraya yazip tavsiye etmek istemistim ama once kendim deneyip sonuca gore tavsiye etmek istedim. Ve gonul rahatligiyla da herkese tavsiye ediyorum. Asla ticari amaci olan biri degil ve sattigi otlari da kendisi toplayip kurutuyormus ve cok cuzi miktarlara satiyor. Eger gidip en azindan bir gorusmek isteyen olursa bana ozelden ulassin adres ve telefon vereyim. Boyle birseye vesile olmak beni cok mutlu eder.

yaw bu özelden msj nasıl atılıyor:)
neresiymiş çok merak ettim

BENİM HİÇ Bİ RAHATSIZLIĞIM ÇIKMADI AMA DÜŞÜK YAPTIM 2 TANE. 1,5 SENELİK EVLİYİM.
AMA ŞİMDİDE HAMİLE KALAMIYOM
.
Canım düşüklerinin nedenleri araştırılmadı mı, sebepsiz infertilite diye birşey var tabiki ama sen 2 kez hamile kalmışsın sorunun hamile kalamamak değil gibi geldi bana

Canım düşüklerinin nedenleri araştırılmadı mı, sebepsiz infertilite diye birşey var tabiki ama sen 2 kez hamile kalmışsın sorunun hamile kalamamak değil gibi geldi bana
ben hamile kalabiliyorum.
ama düşürüyorum.
bakalım 2 aydır uğraşıyoz.
bu ayda 5/8/2015 başka tanımadığım bir doktora gidicem.
bakalım eski yaptırdığım sonuçlarıda götürcem o ne dicek.

ben hamile kalabiliyorum.
ama düşürüyorum.
bakalım 2 aydır uğraşıyoz.
bu ayda 5/8/2015 başka tanımadığım bir doktora gidicem.
bakalım eski yaptırdığım sonuçlarıda götürcem o ne dicek.
Canim allah yardimcin olsun insallah en kisa zam0anda hayirli mutlu haberi alirsin. Egernbu lokman hekimle gorusmek istersen de dedigin gibi once doktora git problemin ne oldugunu ogren ondan sonra kesinlikle g8rusmeni isterim.

Otlar neler aceba onu yazsanız bizde alsak

Civanperçemi
Aslan pençesi
Çoban çantası

bu 3ü @Hayalimdi gercek oldu Z zehraa kannn
Burda bitki isimleri vermeyin bence çünkü biz bu işin uzmanı değiliz farkında olmadan birilerine faydadan çok zararımız dokunabilir. Bazı otlar belli sürelerden fazla kullanılamıyor. Yada birbirleriyle karıştırılınca zehir etkisi yaratabiliyor.

Burda bitki isimleri vermeyin bence çünkü biz bu işin uzmanı değiliz farkında olmadan birilerine faydadan çok zararımız dokunabilir. Bazı otlar belli sürelerden fazla kullanılamıyor. Yada birbirleriyle karıştırılınca zehir etkisi yaratabiliyor.
Sen hiç tv izlemiyosun herhalde.. Ben değil Ahmet Maranki, Ebru Destan söylüyor.. Kafama göre uydurmuş değilim..! Ayrıca bunlar ŞİFA.. Sen inanmayabilirsin lakin faydasını çok gören var..

Sen hiç tv izlemiyosun herhalde.. Ben değil Ahmet Maranki, Ebru Destan söylüyor.. Kafama göre uydurmuş değilim..! Ayrıca bunlar ŞİFA.. Sen inanmayabilirsin lakin faydasını çok gören var..
Kafana göre uyduruyorsun demiyorum zaten söylediğin bitkilerle hamile kaldım ben ama kullanma sıklığı kaç litrede ne kadar miktar kaynamasın gerektiği bunlar önemli ona vurgu yaptım sadece.
Ayrıca bu bitkiler polikistik over hastaları için yani tiroit yüzünden ya da farklı nedenlerle hamile kalamayan hastalarda bir faydası olmaz.

Son düzenleme:
Kafana göre uyduruyorsun demiyorum zaten söylediğin bitkilerle hamile kaldım ben ama kullanma sıklığı kaç litrede ne kadar miktar kaynamasın gerektiği bunlar önemli ona vurgu yaptım sadece.
Ayrıca bu bitkiler polikistik over hastaları için yani tiroit yüzünden ya da farklı nedenlerle hamile kalamayan hastalarda bir faydası olmaz.
Aslan pençesi zaten hormonları dengelemek için kullanılmıyor mu :) Ben şöyle böyle yapın demedim, sadece otların ismini merak etmişler onu söyledim. Ne kadar kullanılır vs bilgisini isteyen açar araştırır :)

Cok tesekkur ederim canim amin insallah, bana verdigi otlar aslanpencesi, isirgan, bogurtlen yapragi, kirkkilit otu gibi otlardi ama bu arada bu otlari nerden aldiginiz hangi kosullarda kurutuldugu cok onemli, benim aktarcim kendisi toplayip kurutup paketliyordu bunu da dikkate alin alirken olur mu
Bunların hepsini beraber mi demliyosun cnm

Bunların hepsini beraber mi demliyosun cnm
Şöyle ki 5,6 çeşit ot veriyordu gramlarını bilmiyorum otların hepsini 5 litre suda kaunatıyordum soğuyunca süzüp büyük boy cam kavonaza koyup dolaba atıyordum günde 4 bardak filan içiyordum bu şekildeydi ama siz yakınlarda bi aktar filan varsa sorun bence

Şöyle ki 5,6 çeşit ot veriyordu gramlarını bilmiyorum otların hepsini 5 litre suda kaunatıyordum soğuyunca süzüp büyük boy cam kavonaza koyup dolaba atıyordum günde 4 bardak filan içiyordum bu şekildeydi ama siz yakınlarda bi aktar filan varsa sorun bence
Tşkler

Back