Aynen canım benimki hemen soruyo var mı bir şeyler diye :))
Tırsıyorum biraz negatif çıkar diye .Daha önce heves edip aldım ertesi gün kırmızı kart yedim :))))
Evet canım bat 28 Haziran meraktayım ama hayırlısı :)
Ayyy kuzum benmde bat 28 hazıranBerbr gerı sayım yapalım barı Bende daha once test yaptm aynen ertesı gun kırmzılar geldı. Aslında bakarsan suan negtf cıkma ıhtmalı yuksek cunku daha 9 gunumz var.
Merhaba hanımlar... ben aranıza yeni katıldım. Fakat hep yorumları okuyordum. 5 aydır evliyim.Evlendiğimiz günden beri bebiş istiyoruz o nedenle hiç korunmadık. Ancak olmadı. Adetim 3 gün gecikti bu ay. Gebelik testi yaptım düne kadar ancak negatifkan testi yaptırsam çıkar mı? Bekarken adet günüm hiç ama hiç şaşmazdı. bir ay öncesinde de 5 gün geçmişti 5.gün adet olmuştum heveslenmek de istemiyorum.
Kızlar Gögüslerim çok şişti ya ilk defa böyle oldu üstüne bile yatınca acıyo bu belirtimidirr :)
Teşekkür ederim canım evet onu ben de duydum ama dediğin gibi dogruluk payı ne kadar bilmiyorum. 5 gün gecikmemde 2 kez kan testi yaptırdım:) sonu hep hüsran olduCanm varsa eger gebelk kan testınde mutlaka cıkar. Benmde bebek dusunmeden once hıc gunum sasmazdı gecen ay ılk defa 3 gun gecıkme oldu. Bı sorun yoksa eger bu gecıkme ıcın rahmın kendını gebelıge hazırlyr dıyorlar ama ne kadr dogru bılemıcem
Teşekkür ederim canım evet onu ben de duydum ama dediğin gibi dogruluk payı ne kadar bilmiyorum. 5 gün gecikmemde 2 kez kan testi yaptırdım:) sonu hep hüsran oldusimdi de o duyguyu yaşamak istemiyorum. Karar aldım uygulayabilirsem tabi pazartesiye kadar bekleyeceğim kırmızılar gelmezse tabi:)
Bir de biz üç kız kardeşiz. Büyük ablamin 4 yıl bebisi olmadı tüp bebek ile ikiz paşamiz var simdi ♥ diğer ablam da ilaç tedavisiyle hamile kaldi. Bende de öyle olacak diye bir şey yok ama insan yine de genetik faktörleri bir kenara birakamiyor. Olmazsa diye çok korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins hayırlı zamanda hayırlı evlatlar
Ayyy kuzum benmde bat 28 hazıranBerbr gerı sayım yapalım barı Bende daha once test yaptm aynen ertesı gun kırmzılar geldı. Aslında bakarsan suan negtf cıkma ıhtmalı yuksek cunku daha 9 gunumz var.
Hadi o zaman beraber saymaya başlayalım .İşte onun için testi alıp moralimi bozmak istemiyorum bari kımızı yiyeceksek en azından bu heyecanı yasamış oluruz
Inşallah ikimizde müjdeli haberi veririz .
On beş gün geçikince çıkıyor diyorlar valla bende o yürek yok :)
Hadi o zaman beraber saymaya başlayalım .İşte onun için testi alıp moralimi bozmak istemiyorum bari kımızı yiyeceksek en azından bu heyecanı yasamış oluruz
Canim o döllenme ye bakar.. reglden 1 gün once yapipta cikanda war ama beklemek daha garanti en azindan umutla bekliyoruz oldu olacak diye hayırlısı olsn insallah
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Yok artık canım ya ne 15 gunu ben asla bekleyemem o kadr ayın 28 ınde yaparm valla testımı :) 2 gun oncesınde yapıp poztf goren bıle oluyrmus hem. Ayyy inş ıkımzde aynı gun mujdelı haberlrmzı verırız. Ikımızde aynı gun yapalım ama testlerı anlastık mı
Canim o döllenme ye bakar.. reglden 1 gün once yapipta cikanda war ama beklemek daha garanti en azindan umutla bekliyoruz oldu olacak diye hayırlısı olsn insallah
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Tatlım hosgeldın
Bide soyle bır durum varmıs tatlım bebek tutunduktan 10 gun sonra testlerde cıkıyormus tabı doktr degılız kımse net bırsey dıyemıyor ama ben oyle duydum
Allh korusun ama kıstın falan yok demı tatlım doktra gıttın mı hıc neden gecıkmlerın oluyr dıye. Sen ne dıyorsun ya o negtfı gormk rezıl bırsey gecen ay doktra gıttım adam hamılesın demezmı ben uctum bıldgm gebelık kesesı gorunuyr dedı ama ben oylesıne muayne olmaya gıttım yanı daha reglıme 2 gun vardı doktr muayne ederken bırden bat ne zamn dedı dedım 29 u buyuk ıhtmal hamılesın gebelk kesesı gorunyr hemen kan testı yapalm dedı . kan testını takan kımdı ıstıyrdum ve hamıleydm sonucu almam 2 gun snra oldu malum hafta sonuna denk geldı snra koskcmn 1,20 negtve :2:
Oyy kıyamam yane zor bir durum. heves et o kadar ama nasıl da emin konuşmuş. kime inanacağız :) valla evlendiğimden bu yana hiç muayene olmadım ilk defa böyle gecikmelerim oldu. Pazartesi gelsin olmazsam hamile de değilsem muayene olmak zorundayım artık ama muayeneden çok çekiniyorum.
Çekınılcek bırsey yokkı tatlım hıc canın acımıyor 5 dk suruyor zaten sen ne olup bıttıgını bıle farketmıyrsun... Kan tahlılı idrar tahlılı ve smear testı yaptı doktrm eşimde gıttı doktra cok sukur ıkımznde sonuclrı ıyı cıktı .O hafta sonu benım mutlulgmu gormen lazmdı ama bulutlrn ustunde dolasyrdm sankı sonc negtftı ama o mutluluku yasamk harıka ıdı.
kan idrar tahlili tamam da :) diğer muayene beni çok geriyor öyle diyorsan tamam pazartesi mutlaka gideceğim.canım benim o mutlulugunu tahmin edebiliyorum insan o sözcüğü duymak için nelerini vermez ki. Ama sonuçta onların sandığı kadar basit bir mesele değil işte bu keşke ihtimal var falan deseymiş o psikolojini anlayabiliyorum.
Kızlar bişi sorcam sat 11 hazirandı adet oldum fakat üçüncü günü birden istifra ettim hemde çok fena adetim bitti hala ara ara mide bulantısı var neden olur ki yaa ? Test yapmıştım negatifti ama hamiş olma ihtimalim var mı sizce?
İmkansz değıl olabırsın tabı tatlım ama zor bıraz senı uzmek ıstemem yanlş anlama sakın benı istersen bı test daha yap yada net sonucu kan tahlılı veryr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?