Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))
Bebegını ve kendını uzme artık kanaması olup hamıle kalan cok ınsan var sende onlardan bırı olabılrsın. Hem degerlerınde artıyor
Stres olmak yok kuzucumOlacak o bebişler gelıcek bızde ortalıkta boyle kasıla kasıla dolascagız Ben artık sadce bebegımın hayalını kuruyorum o olmazsa ne olur dıye dusunmeyecegım cunku bu bana ıyı gelmıyor sende oyle yap. Sonuçta bız bayanız ve yumrtamz var gayt saglıklı calısyr eşimznde spremı var demekkı olmaması ıın bır sebp yok...
Bak sana güzel bır sey anlatayım umut olsun... Daha yenı yasandı bu ay 4 5 gunlk bırsey bı tandgmz ogretmen bebeklerı olmyrdu doktr demıs olmaz szın norml yolla bebegnz bunlr tup bebek ıcın gıdyrlar yumrtlk ve spremler alınp birleştrılıyr tam kadının rahmıne konulcak bırden tayınlerı cıkyr o sehırden ayrılyrlar bunlr evı tasylm oyle gıdelm dıye plan yapıyrlar ve kadın o ay kendılıgnden hamıle kalıyor smdı bır tane ıcınde 2 tanede tup bebek merkznde bebkı var :)
Ve ben bunu duydum dedım ınsanlr kk da yazırdu ama demkkı dogrymus stres en buyuk dusmanmıs kadın dusunmeyı bıraktgı ay hamıle kalmıs ya var mı daha guzel kanıtı.
[Q UOTE=ademelmas33;35781023]Canim dr kanamana bisey demiyormu ama adet olanlarda war 9ay boyunca
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Saol canım elimde deıl ki korkuyorum çünki resmen adet görür gibi kanaman var
kanamana yapılacak hiç bişey yok dedi progestan iğne ve hap verdi onları kullanıyorum işte
Hadi gozunaydin c yat dinlenn.. bebis duruomus bak. Varsin kanaman olsn takma kafana hamilesin kizz sevinnn :))
Evet canim okuyorum bende bazen deniyorumda ama insan evin icinde kendini cok dinliyo kafam ancak hafta sonlari esim evdeyken dagiliyor birde birkac gundur senle konusmakta iyi geldi inan.. okuyorum bazi topiklerde kac yıldır hasret ceken war utan diyorum kendime daha kac ay oldu dogru duzgun calisma bile yapmadn diyorum sonra yine basliyo cocuk veya hamile gorunce..elimden geldigince dua ediyorum canim veren de alanda o sonucta..
Imkansız dıye bırsey yok olacak ıste o kadr bırgun bızım evımzde de cocuk kahkları duyulcak komsular cok gurultu var dıye sıkayte gelıcekBende cok okudum yıllardır bebek hasretı ceken ınsanlrn yazdıkları snra aynı senın gıbı ayıp dedım kendıme mıllet yılardr neler cekmıs sen 4 ayda olup bıtsın mı ıstıyorsun dedım ve gene tıpkı senın gıbı hamıle gordugum de de eskı ben oldum ne ben tekım ne de sen... Ama mucıze denılecek hıkyelerıde okudum ben kımlerın kımlerın olmus benım neden olmasın kı yada senın baksana bı cevrene bebegı olan kısı sayısımı cok yoksa olmayan mı ?
Bana dıledgın zaman yazabılırsn tatlım işteyken genelde acık oluyr forum her zamn sana ve kendıme moral depolamaya hazırım :)
Sagolasin canim benim.. haklisin aslında allahtab umit kesilmez.. sende bana yazabilirsin herzamann.. buralardayim genelde canimm
Tamam tatlım gelısmelerden benı haberder etMutlu haberlerını beklıyrum
Insallah canimm sende haberdar et beni mutlaka ekle istersen beni birbirimizi kaybetmeyelim
Bende 8 aylık evliyim .
5 aydır istiyoruz ama henüz olmadı .
2 kez doktora gittim bir sorun çıkmadı .
Normalde adetimin geleceği gün belim ağrır .ama bu sefer 4-5 gündür sanki adetim gelecekmiş gibi belim ağrıyo birde hiç olmazdı ama göğüslerim ağrıyo çok hassas .3aydır da folidoce kullanıyorum sizce bu sefer olmuş mudur ?Adetime on gün var acaba hamilelik testi yapsam çıkar mı
Gunaydın canım...
inş hamışsındırErken gebelık testı dene bakalm bı ucuz testlerın pek cıkarcagını sanmıyrum ben en azından meraktan kurtulursun bızede bılgı ver sonucunu
Yarın hemen gidip alayım .Şimdi eşim evde .Söylersem benden çok heveslenir.İnşallah canım öyleyimdir .Hiç bu işin bu kadar teferruatlı olduğunu bilmiyordum ya :)))
Aranızda yeniyim ama burayı şimdiden sevdim
Yarın hemen gidip alayım .Şimdi eşim evde .Söylersem benden çok heveslenir.İnşallah canım öyleyimdir .Hiç bu işin bu kadar teferruatlı olduğunu bilmiyordum ya :)))
Aranızda yeniyim ama burayı şimdiden sevdim
Aramza hosgldn o zamnbat 28 hazıran mı canım? Negtf bıle cıksa uzulme sakın daha koskcmn 10 gunun var burda reglısı gecpte negtf sonc alıp hamile cıkan cok kısı okudum. Belli etmeselerde eşlermz bızden daha cok heveslı ve heycnlı oluyrlar dımı
Aramza hosgldn o zamnbat 28 hazıran mı canım? Negtf bıle cıksa uzulme sakın daha koskcmn 10 gunun var burda reglısı gecpte negtf sonc alıp hamile cıkan cok kısı okudum. Belli etmeselerde eşlermz bızden daha cok heveslı ve heycnlı oluyrlar dımı
Aynen canım benimki hemen soruyo var mı bir şeyler diye :))
Tırsıyorum biraz negatif çıkar diye .Daha önce heves edip aldım ertesi gün kırmızı kart yedim :))))
Evet canım bat 28 Haziran meraktayım ama hayırlısı :)
Aynen canım benimki hemen soruyo var mı bir şeyler diye :))
Tırsıyorum biraz negatif çıkar diye .Daha önce heves edip aldım ertesi gün kırmızı kart yedim :))))
Evet canım bat 28 Haziran meraktayım ama hayırlısı :)
Insallah guzel haberler alirsin canim.. bat a daha war bekle biraz
Insallah guzel haberler alirsin canim.. bat a daha war bekle biraz
Bekleyeceğim .galiba korkuyorum
Zaten bugün geçti .Yarın eşimin tatil günü o da gitti .Gerisini de beklerim artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?