Hamile kalmak isteyenler ve şüpheleri olanlar :)

Canim dr kanamana bisey demiyormu ama adet olanlarda war 9ay boyunca

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Bebegını ve kendını uzme artık kanaması olup hamıle kalan cok ınsan var sende onlardan bırı olabılrsın. Hem degerlerınde artıyor

Bebegını ve kendını uzme artık kanaması olup hamıle kalan cok ınsan var sende onlardan bırı olabılrsın. Hem degerlerınde artıyor

Saol canım elimde deıl ki korkuyorum çünki resmen adet görür gibi kanaman var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[Q UOTE=ademelmas33;35781023]Canim dr kanamana bisey demiyormu ama adet olanlarda war 9ay boyunca

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr ![/QUOTE]
kanamana yapılacak hiç bişey yok dedi progestan iğne ve hap verdi onları kullanıyorum işte

Evet canim okuyorum bende bazen deniyorumda ama insan evin icinde kendini cok dinliyo kafam ancak hafta sonlari esim evdeyken dagiliyor birde birkac gundur senle konusmakta iyi geldi inan.. okuyorum bazi topiklerde kac yıldır hasret ceken war utan diyorum kendime daha kac ay oldu dogru duzgun calisma bile yapmadn diyorum sonra yine basliyo cocuk veya hamile gorunce..elimden geldigince dua ediyorum canim veren de alanda o sonucta..

[Q UOTE=ademelmas33;35781023]Canim dr kanamana bisey demiyormu ama adet olanlarda war 9ay boyunca

kanamana yapılacak hiç bişey yok dedi progestan iğne ve hap verdi onları kullanıyorum işte

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Hadi gozunaydin c yat dinlenn.. bebis duruomus bak. Varsin kanaman olsn takma kafana hamilesin kizz sevinnn :))

Saol canım elimde deıl ki korkuyorum çünki resmen adet görür gibi kanaman var

Bılıyrm tatlım elınde degıl ben sana uzme kendını dıyrum ama senın yernde olsam bende cok uzulurdum ama sen uzulme Guzel seyler dusun bebegnı kucagına alcagın gunu dusun kuzucuguna alıs verıs yap mesla. İlk olarak bezlerını almaya baslayabılırsın Bırazcık fazla kakalı oluyrlar malum cok ıhtyacn olcak :)

Hadi gozunaydin c yat dinlenn.. bebis duruomus bak. Varsin kanaman olsn takma kafana hamilesin kizz sevinnn :))

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr ![/QUOTE]

Hiç sevinemedim bile biliyormusun korkudan hamileyim dimi ya :))

Hiç sevinemedim bile biliyormusun korkudan hamileyim dimi ya :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Valla dr da bi sakatlik yoksa hamilesinn canimm :)) oluomus adet gorenler kimisi cocuk kipirdayinca hamile oldugunu anliomus dusun adet oldugu icin :))

Imkansız dıye bırsey yok olacak ıste o kadr bırgun bızım evımzde de cocuk kahkları duyulcak komsular cok gurultu var dıye sıkayte gelıcek Bende cok okudum yıllardır bebek hasretı ceken ınsanlrn yazdıkları snra aynı senın gıbı ayıp dedım kendıme mıllet yılardr neler cekmıs sen 4 ayda olup bıtsın mı ıstıyorsun dedım ve gene tıpkı senın gıbı hamıle gordugum de de eskı ben oldum ne ben tekım ne de sen... Ama mucıze denılecek hıkyelerıde okudum ben kımlerın kımlerın olmus benım neden olmasın kı yada senın baksana bı cevrene bebegı olan kısı sayısımı cok yoksa olmayan mı ?
Bana dıledgın zaman yazabılırsn tatlım işteyken genelde acık oluyr forum her zamn sana ve kendıme moral depolamaya hazırım :)

Sagolasin canim benim.. haklisin aslında allahtab umit kesilmez.. sende bana yazabilirsin herzamann.. buralardayim genelde canimm

Sagolasin canim benim.. haklisin aslında allahtab umit kesilmez.. sende bana yazabilirsin herzamann.. buralardayim genelde canimm

Tamam tatlım gelısmelerden benı haberder et Mutlu haberlerını beklıyrum

Kızlar Gögüslerim çok şişti ya ilk defa böyle oldu üstüne bile yatınca acıyo bu belirtimidirr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…