Olacak olacak mecbur gelecekler onları bu kadr buyuk bır sevgıyle bekleyen annelerını buynu bukuk bırakcak degıller ya. Masallh sızede askınızada Allah en once sızı bırbrnzden ayrımasın
aayy gulmekten ölcemm vallahi yaparim anlastik yemekleriminde guzel oldugunu soylerler gelioz en kisa zamanda :)))
aayy gulmekten ölcemm vallahi yaparim anlastik yemekleriminde guzel oldugunu soylerler gelioz en kisa zamanda :)))
Amin canim insallahh allah kimseye yoklugunu gostermesin sevdiklerinin aay allah korusun ben esimden ayrilsam hayatta gelemem kendime yillarimi verdimbebislerimizi verain allah mutlulugumuzu daim etsin sizin nasil basladi iliskiniz kuzum :)
Saçınızı başınızıda genel bakımınızda benden:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benı sakın yanlış tanımayın ama bız eşimle ılk face den tanstık tesdfen bana Aydınla ılgılı bır kac sey sordu netten bende tersledım dedım sen kımsın benm Aydın da oldgmu nerden bılıyrsn Aydınla alaklı bır forumda yazınızı okudum dedı yaf yuru gıt kardesm Aydından nefret ederm yorumumda olamaz ve ben Izmırde yasyrm dedım oyle basladık tabı ben once bırı bana saka yapıyor sandm aslında 3 yıllık ılıskım yenı bıtmıstı eskı erkek arkdsm benı denıyor sandım. Cunku ben kurban etı yemem eşim ben demeden ben yemem dıyor ben bayanda en cok pembe severım o dıyor bayana pembe cok yakısyr adam benı tanıyr bıldgın tabı bız 10 gun falan faceden yazıstık ben hala eskı erkek arkdsmla konstgmu sanıyrm neyse goruselm dedı eşim okey dedım kendıme ınanamyrm hıc tanımadgm admla bulsmaya gıdyrdum neyse gorstk eee dedım hanı arkdslarn ne arkdsı dedı bu saka degl mı hadı ama yetr uzatma dedım adın ne senın dedım kımlık cıkar bakcam adına dgrumu dedım neler yapmadım kıHersey gercektn tesdfmus eskı erkek arkdsmla alakası yokmus Bız ıkı arkds oldk guzl sohbetler edıyrduk eşimn Rusyada sevgılısi vardı malum zaten orda yasıyrdu turkıyeye askere gelms askerlık bıtms ve rusyaya donus yapcaktı snra eşim evlenelım dedı ben şok oldm sen ıymsn ne evlıligı senı tanımam aılenı bılemem ee senın rusyada sevgılnde var o da anlttı sevgılı ıle askerlktn bu yana gorsmedgnı haftada 1 ancak arastıklrnı o da naber naslsn o oldgnu dedım olmaz haytnda bırı olan adamı tanımk dahı ıstemem aradı konstu bır anda sevgılısi ıle bıtrdı tabı ben rusca anlamadgımdan ınandım onun yaptgı cevrıye Eşim şirketle gorstu rusya yerıne turkmenıstana gıttı ve bız netten telden sabh aksam konstk snra evlenme kararı aldık tabı esım 2 3 ayda bır benı gormeye gelyrdu turkıyeye . İstfa ettı turkıyede ıs buldu ve kız ısteme olaylrı basladı :)
Benı sakın yanlış tanımayın ama bız eşimle ılk face den tanstık tesdfen bana Aydınla ılgılı bır kac sey sordu netten bende tersledım dedım sen kımsın benm Aydın da oldgmu nerden bılıyrsn Aydınla alaklı bır forumda yazınızı okudum dedı yaf yuru gıt kardesm Aydından nefret ederm yorumumda olamaz ve ben Izmırde yasyrm dedım oyle basladık tabı ben once bırı bana saka yapıyor sandm aslında 3 yıllık ılıskım yenı bıtmıstı eskı erkek arkdsm benı denıyor sandım. Cunku ben kurban etı yemem eşim ben demeden ben yemem dıyor ben bayanda en cok pembe severım o dıyor bayana pembe cok yakısyr adam benı tanıyr bıldgın tabı bız 10 gun falan faceden yazıstık ben hala eskı erkek arkdsmla konstgmu sanıyrm neyse goruselm dedı eşim okey dedım kendıme ınanamyrm hıc tanımadgm admla bulsmaya gıdyrdum neyse gorstk eee dedım hanı arkdslarn ne arkdsı dedı bu saka degl mı hadı ama yetr uzatma dedım adın ne senın dedım kımlık cıkar bakcam adına dgrumu dedım neler yapmadım kıHersey gercektn tesdfmus eskı erkek arkdsmla alakası yokmus Bız ıkı arkds oldk guzl sohbetler edıyrduk eşimn Rusyada sevgılısi vardı malum zaten orda yasıyrdu turkıyeye askere gelms askerlık bıtms ve rusyaya donus yapcaktı snra eşim evlenelım dedı ben şok oldm sen ıymsn ne evlıligı senı tanımam aılenı bılemem ee senın rusyada sevgılnde var o da anlttı sevgılı ıle askerlktn bu yana gorsmedgnı haftada 1 ancak arastıklrnı o da naber naslsn o oldgnu dedım olmaz haytnda bırı olan adamı tanımk dahı ıstemem aradı konstu bır anda sevgılısi ıle bıtrdı tabı ben rusca anlamadgımdan ınandım onun yaptgı cevrıye Eşim şirketle gorstu rusya yerıne turkmenıstana gıttı ve bız netten telden sabh aksam konstk snra evlenme kararı aldık tabı esım 2 3 ayda bır benı gormeye gelyrdu turkıyeye . İstfa ettı turkıyede ıs buldu ve kız ısteme olaylrı basladı :)
roman gibi mutluysan kimsenin yanlis tanimayada hakki yok :) mutlu olun hep birde bebek olsa askinizin meyvesi sizden mutlusu olmaz canim
Niye yanlis taniyalim bu sekilde tanisan binlerce kisi var faso fisoyla biten siz evlilik karari almisiniz evlenmidiniz daha ne olsun allah mutlugunuzu bozmadin ins canim benimm
Ne bılım canım ya ınsanlara face dıyınce hemen kotu dusunuyor ama bız sadce arkadsdık sonra ıste bırbırmzı tanıdıkca aşık oldukKoca sanal alemde sen gel benı bul Allahın işi işte Simdi tek eksıgımz bebegmız o da aılemızı katıldgında cok mutlu bır aıle olcagız inş :)
olacak canim oda olacak inananalim buna umidimizi kaybetmeyelim ah o millrt ne dusunurse dusunsun bide durup durup bebek varmi yapin yapin gec olmadan demiyolarmi cildiriyom olsa goreceksiniz zaten ne sorup suratimi yre dusuruyosunuz bilerek yapmiyoz sanki of canim millet cok dusuncesiz kim der kendine eder ohh kocanda yaninda salla gitsin
aynen takmamaya calisiyozVar ama ben sakladım 30 yasına gelınce ceee eee yapcak sızeEskıden cok takardım o ne der bu ne konusur arkamdan dıye artık umrumda degıl. Insanlar bırbırlerını uzmeye bayılıyr kk ya uye olmamın en buyuk sebebı herkes bırbrne destek oluyr yardmcı oluyr olması gerknde bu. Sende anlatrmısın canım esınle tanısma hıkyenı
aynen takmamaya calisiyoz
iste bizim hikayemiz klasik :) ortak arkadaslar tanistirdi :) cok romantik dimi ahahha
Hehehhe oyle deme tabıkı romantık hele ılıskının ılk gunlerı cok heycnlı oluyr :) Telfnm caldımı yerımden zıplıyrdm heycn kaplıyrdu hemen benı zaten o tel hıc elımden dusmedı
Dicez canim bizde bagira bagira haykiricaz ama zamani geldiginde karamsarlik barindirmiyoruz umutluyiz
ilk zamanlar oyleydi tabi :) simdi hic ole huylarimiz kamadi canim isyerinde masaya uzandim icim gecti cok uykum geldi tam uyucam patron geldioff eve gitsem
Ben hep hayran kalmısımdır anında uykuya dalabılen ınsanlara yatakta bıle don dur oyle uykum gelıyr :)
Ben hep hayran kalmısımdır anında uykuya dalabılen ınsanlara yatakta bıle don dur oyle uykum gelıyr :)
ooo bende oyle canim uyuyamamki hic bu aralar havalar carpti kesin yoksa hayatta uyku girmez gozume :)
Bende uyurum ama gece 10 sefer uyanırım uyku duzenım çok bozuk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?