şistttt umutsuzluga yer yok dıcez tabıkı bızım catır catır doguranlardan ne eksıgımız var gelıcek o bebişler ama azıcık zamanı var
4 senemı vavvvv Masllh kuzum sabrınaHadı anlatsana bıze nasıl oldu Bende dovme yaptırmayı cok ıstıyorum ama cok sıkılgan bırıyım sıkılırım dıyede korkyrum. Eşimın dövmesı var kolunda gururla soyluyorum adım yazıyor
Hahaha esime orda nerde is bulcaz :)) hadi ben dukkani acayim ama o sikintili ama biz geliyoruz arada aydina esimin asker arkadaslari var onlari ziyarete :)
bazen öok üzülüyorum ya hamileyyyyyyyyyyyyiiim diyemicemmi aceba hiç diyorum
Nereye gidiyonuz bende gelecen:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gel abla hepimiz aydina tasinioz cemrekara nin yanina :))
Hahaha esime orda nerde is bulcaz :)) hadi ben dukkani acayim ama o sikintili ama biz geliyoruz arada aydina esimin asker arkadaslari var onlari ziyarete :)
Benim esiminde var bende onun ismini yaptirmak istiyorum :)) vallahi cocuktuk hemde baya bi orta okula gidiyordum eşime asik oldugumda yazliktan arkadasiz cok fırlama biridir esim ama ask mesklerde dumur kisaca odun bi adamtam 4 sene birbirimizi seviyerek her dk beraber gecti ama bi adi koyulmadi sonunda acildi 5. Seneye girerken basladi iliskimiz esim bnden 5 yas buyuk ama birbirimizin ilk askiyiz daha oncemiz yok hic ayrilmadan tam 5 sene sevgililik donemi gecirdik arada askerlikte var 1.5 yil bekledim 2010 da nisanlandik 2012 de de evlendik bu sene 8. Yılımızı doldurucaz ♥ boyle iste kuzum :))
Nereye gidiyonuz bende gelecen:))
Acaba evi alırmı hepimizi şimdi orda yabancıyız biz kralarda falan dıramayız:):):)
Gulsah abla senıde beklerım. Evım almaz mı hıc ya sız gelın hele bı basımın ustunde yerınız varSızı mınık Aydınımızda gezırırım :)
Harıkasınız ya vallaha helal sızeSupersınız 8 yıl heyt bea dılek olay
İnşallah cnm benim seninde yolun istbula düşerse herzaman beklerim
Eşin ne iş yapıyor tatlım hemen bulalım onada iş :) Geldgınde banada ugrayabılırsen her zamn beklerm canım
Hayat bize cok iyi davranmadi ama biz umudumuzu hic kaybetmedik sonunda hep cıktık her sorunun icinden ama basta ben o 4 yılda vazgecseydim olmazdi bunlarin hic biri onun icin bebisler icin cok isticez olucak canlarım ! ♥:))
Senide bekletim canım sen nerde oturuyordun
Bende izmirde oturuyorum ablam yolun dusurse her zaman beklerim :)) bizde esimle bi kac ay oncr bir haftasonu kactik istanbula ama bi gezemedim gelip bir hafta gezicem mutlaka kuzenim var besiktasta oturuyor
Esim yazarkasapos teknisyeni canim bankalarla calisiyor ama yoktur bildigim kadariyla bayileri yoksa esim geliyo aydinada servise
Buyur banada gel cnm birlikte gezerız bebişinide getir ama onsuz gelme:)
Hemen iş aramaya baslıyorum eşineEvde hazır yasarız bızım evde hep berber zaten bız calısyrz ev otel gıbı kullanıyrz Sen bıze harıka pastlr yemekler yaprsın gundz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?