Hamile kalmak isteyenler lütfen toplaşınn

melek0128

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2023
14
2
24
Ben çikolata kisti ameliyatı oldum hafif pcoda vardı
Ameliyattan 6 ay falan geçmesi gerekliydi bizde çok istiyorduk şimdi başta yumurtalıklarımın alınma ihtimali falan vardı bakın thancss woman folik asit kullandım bir ay içinde myo inositol olduğu için yumurta kalitesi arttırıyor o sırada eksik vitaminlerim vardı eczaneden alıp d vitamini b12 demir c vitamini omega 3 kullandım 1 ay bir gebenin günlüğü takip ettim ve ovülasyon testini aldım kullandığım 2. Ay hamile kaldım yumurtalama gününüze göre ilişki oluyor ve 113 kiloydum spora diyetisyene başladım spor ve sağlıklı beslenmeyle 108 düştüğüm gibi 1.5 ayda hamile kaldım hep yatarak sonra ayaklarımı dikerek denemiştik en sonkinde afedersiniz ama domalma tarzında denedik ben o şekilde kaldım herkese umut olmak istedim çok değil bunları deneyin umarım isteyen herkesin olur

Yaaa gözünüz aydın, rabbim hayırlısı ile kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah çok güzel bir gebelik geçirirsiniz. Yazdıklarınız ile bana umut oldunuz teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…