Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar dün gece ölüodum mide bulantısından acile gitcektım bıras daha fenalaşsaydım allahtan istifra ettimde rahatladım biraz, gece 5te uyudum kafamçokkarıştı bilmiom neden inş. hamileliktendir gece olması hamilelikten olabılırmı ama çok ümitlenmekte istemıom heralde üşüttüm
bakiniyorum firsat buldukca yeni sayalim hosbuldum bende o zamnabende ıyıyım saol.sen yenısın galıba aramısda hoş geldın
bende esimde kastamonulu ben aracli esim bozkurtlu:)ewt nezocum kastamonunun köyünde eşim öğretmen buraya atandık sen kastamonuyu bılıonmu
aaaa dezy ....a.s.
merhaba canım nerelerdesin ya..arada girdiğinde bi ses ver valla merak ettim iyice..........klava:
dikkat et bari bazi gebelikler tahlillerde cikmiyor canimKıslar ben hala edet gormedım bılıyomusunuz sat 4mayıs ama ne kanda ne ıdrarda gebelık var ıyıce sıstım adet olamayınca
insallah hayirli haberlerini aliriz:)günaydın kızlar.
benim regl 27.28 günleri geliyordu bugün 29 hala bişey yok dün akşam üstü midem bulandı.
az önce de.ama adet şişliği de var. test yaptım dün negatif çıktı.umutla bekliyom.strestenmi gecikti acaba. hemen belli olmama ihtimali de varmış.çatlıycam meraktan.
dikkat et bari bazi gebelikler tahlillerde cikmiyor canim
meraba kızlar......opuyorumnanaktan uzun zamandır giremiyorum işler çok yoğun bildiğiniz gibi değil valla.bunaldım çok feci kafamçokkarıştı arada girmeye çalıştım biraz geçmişi okuyup takip edeyim dedim ama olmadı.bayağı değişiklikler olmuş forumda falan.neyse sizleri çok özledim valla :1hug: Umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bebişli haberler veriyosunuzdur hergün......ama bu kadar yoğunluğun arasında bizde çalışmalara başladık bakalım hayırlısı inşallah benimde güzel haberlerimi alırsınız alkisalkisalkis
bir kacc gun sonra tekrar yaptir bnede canimhadıya ıkı kes kan testı yaptrıdım yok yok gene yok ama sureklı mıgdem bulanıo. Sureklı kaıntı ve bagırsak duzenım degıştı sureklı meyve yıyorum ama cıkmaıyorum tuvalete
günaydın kızlar.
Benim regl 27.28 günleri geliyordu bugün 29 hala bişey yok dün akşam üstü midem bulandı.
Az önce de.ama adet şişliği de var. Test yaptım dün negatif çıktı.umutla bekliyom.strestenmi gecikti acaba. Hemen belli olmama ihtimali de varmış.çatlıycam meraktan.
bir kacc gun sonra tekrar yaptir bnede canim
canım çok geçmiş olsun..inşallah hamişsindir..ve bu mide bulantıları boşa değildir canım..opuyorumnanaktanya kızlar dün gece ölüodum mide bulantısından acile gitcektım bıras daha fenalaşsaydım allahtan istifra ettimde rahatladım biraz, gece 5te uyudum bilmiom neden inş. hamileliktendir gece olması hamilelikten olabılırmı ama çok ümitlenmekte istemıom heralde üşüttüm
canım merhaba ..hoşgeldin..bizde seni özledik..bizimde işler çok yoğun ama ara ara bakıyorum..çok öpüyorum..opuyorumnanaktanözletme kendini..klava:meraba kızlar......opuyorumnanaktan uzun zamandır giremiyorum işler çok yoğun bildiğiniz gibi değil valla.bunaldım çok feci kafamçokkarıştı arada girmeye çalıştım biraz geçmişi okuyup takip edeyim dedim ama olmadı.bayağı değişiklikler olmuş forumda falan.neyse sizleri çok özledim valla :1hug: umarım hepiniz iyisinizdir ve bol bebişli haberler veriyosunuzdur hergün......ama bu kadar yoğunluğun arasında bizde çalışmalara başladık bakalım hayırlısı inşallah benimde güzel haberlerimi alırsınız alkisalkisalkis