• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak isteyenler buraya..

Valla arkadaslar, cocugu olan kıme sorduysam sakın planlayarak cocuk yapmayın dıyorlar. ılıskı sırasında beyınınız bebege odaklandıgı ıcın beden stres altına gırıp olucagı varsa da olmuyormus. bunu soylemek cok kolay fakat yapmak cok zor bılıyorum. bızde mayıs ayından berı denıyoruz fakat hala olumlu bır sonuc alamadık. bu ayda olmazsa artık sogan kuru yapıcam bırde ılıskı sırasında dusunmemeye calısıcam eger yapabılırsem tabııkı :) Allah yardımcımız olsun. Dualarınıza devam edin. Elbet bır gun evlat sahıbı olacagız ınsallah.

evet gerçekten doğru sölüyolar stres en büyük düşman bizim için kesinlikle planlamamak lazım ama bizde geçti bolu pazarı sanırım:) bu saatten sonra istesemde atamam kafamdan odaklandım bi kere çünkü.. çok zor bi süreç yaa beklemek kadar zor olanı yok şu hayatta zaman duruyo sanki...

evet gerçekten doğru sölüyolar stres en büyük düşman bizim için kesinlikle planlamamak lazım ama bizde geçti bolu pazarı sanırım:) bu saatten sonra istesemde atamam kafamdan odaklandım bi kere çünkü.. çok zor bi süreç yaa beklemek kadar zor olanı yok şu hayatta zaman duruyo sanki...

haklısın ne kadar kafandan atmaya calıssan da ılıskı sırasında ımkansız. odev halıne getırmeyın dıyorlar yumurtlama testı yapıyorum cıft cızgıyı gorunce gelde yapma kolaysa :)

kızlar birazdan doktoraa gideceğim randevu aldım sabah çok kötü uyandım daha kanamama 9 gün var ama korunmadık bu ay bekliyordum bişeyler sabah deli gibi kustum başım çok dönüyor ve az kahverengi şekilde kan geldi çok korkuyorum gebeysem ya bebeğime bişey olduysa of şimdi gideceğim 9 da çok merak ediyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğime bişey olmamıştır

kızlar birazdan doktoraa gideceğim randevu aldım sabah çok kötü uyandım daha kanamama 9 gün var ama korunmadık bu ay bekliyordum bişeyler sabah deli gibi kustum başım çok dönüyor ve az kahverengi şekilde kan geldi çok korkuyorum gebeysem ya bebeğime bişey olduysa of şimdi gideceğim 9 da çok merak ediyorum inşallah hamileyimdir ve bebeğime bişey olmamıştır

aklına kötu seyler getırme cnm gelir gelmez haberdar et bizi
çok merak ettim, benımde 8 gunum var kırmızılara , belırıler var ama psikolojıkmı dıye korkumdan bahsetmıyorum
kimmseye inşallah hamılesındır..

herkese merabalar,, ben de yeni üyeyim.. 1 yılımız doldu evliliğimizde.. 2 aydır korunmuyorum.. cidden düşündükçe hep buna yoğunlaşıyoruz sanırım.. psikolojik olarak da kendimi düşününce olmazmış gibi geliyor ama çok şükür doktor muayenesinde herşey normaldi.. benimkisi paranoya sanırım.. bu ayda regl oldum.. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah..

Back